Csak nekem sajátosságom a premenstruális hisztériaroham, önkontrollvesztés, vagy más családok életében is vannak ebből problémák?
Figyelt kérdés
Nem minden hónapban egyformán,de valamilyen szinten mindig komoly pszichés tüneteket produkálok ilyenkor.Kiállhatatlan,depressziós,idegbeteg őrült vagyok egy-két napig ilyenkor...utána pedig szégyenlem magam,mert a hónap más időszakában nem viselkednék így,csakis a premenstruális 1-2 napban.2012. máj. 28. 18:13
11/15 anonim válasza:
Nekem is vannak hiszti-rohamaim de azért mert nem tudok magammal kibékülni. És gondolom Te sem. Ezt nevezheted bárminek premenstruációs (erről most hallok először) poszttraumás stressznek stb... Orvos kell vagy nagyon nagy akarat erő!
12/15 anonim válasza:
Én ezekben a napokban eléggé depis, fáradékony és érzékenyebb vagyok a kelleténél, de komolyabb dühkitöréseim még nem voltak. Ezekben a napokban szoktam MagneB6-ot szedni és úgy érzem segít is.
22/N
13/15 anonim válasza:
Nem hiába találták ki a pre-menstruációs szindrómát! Sokan vannak így.
14/15 anonim válasza:
Nálam szerencsére nincs ez,viszont ha megjön,az első két nap régebben úgy görcsöltem,hogy azt hittem,ott döglök meg.Nekem a fogamzásgátló segített.
15/15 anonim válasza:
egyszerűen hagyd abba a cirkuszt! Az érzelmek irányítanak, vagy te irányítod az életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!