Hallottam egy olyan felmérésről, hogy egyre több a válás, a miatt, hogy a házasságban a nő "befogja" a férfit házimunkázni. Szerintetek is tényleg így lehet, és igazságos ha így van?
Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 21:58
61/62 anonim válasza:
"54: "Én ezt úgy gondolom, hogy az ő maradékát ő takarítja el, az enyémet meg én. "
Szerintem a házasság egy olyan közösség, ahol együtt küzdünk meg a napi problémákkal és a kötelezettségekkel. Ha épp megyek ki a konyhába nem tök mindegy, hogy egy vagy két tányér van a kezemben? "
Persze. Fogalmazok akkor másképp. Valójában azt tartom szükségesnek, hogy mindenki önellátó legyen már, mikorra egy kapcsolatba kerül, és ne a másiktól várja el, mint egy gyerek azt a fajta gondoskodást, amit magának képtelen megcsinálni, pusztán azért, mert ő MÉG nem tanulta azt meg. Akkor merülnek csak fel ilyen dolgok.
A gyerekkel kapcsolatos dolgot is értem.
62/62 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem se apám, se pasim nem volt, és soha egy pillanatra nem fordult meg a fejemben, hogy egy férfinak kéne összeszerelnie a szekrényt. Pedig az egész lakásban minden bútort én szereltem össze, és MAGAMBAN csalódtam volna, ha nem sikerül. Miért is feltételezném, hogy akinek fütyije van, az automatikusan össze tud mindent rakni? És miért várnék el kevesebbet magamtól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!