Ha szeretsz igazán egy férfit mennyire viseled el ha más nőkkel (pl kolleganőiddel) hülyéskedik?
Az én exférjem ilyen más csajokkal hülyéskedős volt, de ennek ellenére maximálisan megbíztam benne. Nem is csalt meg soha (legalábbis én úgy tudom). Ha előtted is hülyül más nőkkel, akkor szerintem nincs okod félni.
Ja és nem ez miatt váltunk el:)
Belül kicsit felrobbanok, de elviselem :)
Még azt is ha az ex nőjével találkozik, mert megbízom benne...De azért bevallom őszintén cseszi a csőrömet..:)
ambivalens érzés. pláne ha nem is ő kezdi a szövegelést, hanem a csaj. mert jó, h ázsiója van a páromnak, hogy más nő is észreveszi, h sármos, jó a humora, udvarias. de azért felnyitja a szemét a zöldszemű ott mélyen bennem :) persze nem rendezek jelenetet, távol áll tőlem, de azért na :D
ugyanígy érezhet ő is, mikor valami pasi szemet vet rám, és elkezd velem dumálni. leállítom, és hárítok, viszont normális, érző, szerelmes emberből ez minden esetben kivált bizonyos érzelmeket.
mi tudjuk ezeket kezelni, de figyelmen kívül hagyni sztem képtelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!