Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a jobb?...

Szerintetek melyik a jobb? Mikor jobb ezt bevallani?

Figyelt kérdés
A haverom megcsalta a feleségét és a szeretője terhes lett, a babát megtartja. Már elkerülhetetlen, hogy kiderüljön. Mikor mondja el a haverom, én már nem tudok neki tanácsot adni. Ő meg akarja várni amíg a gyerek 1 éves lesz, de én folyamatosan mondom neki, hogy minél előbb bevallja a feleségének annál jobb, később csak rosszabb lesz. Szerintetek? Folyamatosan ezzel gyötör, de én is férfi vagyok, ezért kérem most elsősorban feleségek tanácsát. Köszi!

2012. dec. 27. 20:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:

57

Olyannyira nem, hogy a fél életedet odaadnád, ha a tiéd lenne-előfordul az ilyen:DD

2013. jan. 1. 01:23
 62/69 anonim ***** válasza:
58: Végig azt hittem, hogy férfi vagy. Feleségként végképp nem tudom megérteni az észjárásodat. ellened vét egy férfi, és Te fel akarod menteni? Fura.
2013. jan. 1. 01:24
 63/69 anonim ***** válasza:
58: Te a Kérdező haverjának vagy a felesége?
2013. jan. 1. 01:25
 64/69 anonim ***** válasza:
61%

53

Az tetszik, hogy a hősszerelmes szerető, hogy tudja az általa "szeretett" pasit a sárga földig nyomni:DD Ez tetszik.Hogy némelyek mennyire ismerik a "szeretet" fogalmát, mindig megörvendeztet:DD

Akkor megbeszéltünk mindent ugyika, és már nem kell többet ismételni az unalmas műsorod, ugyi?:XDD

pápá Aranyom BUÉK néked:XDDD

2013. jan. 1. 01:25
 65/69 anonim ***** válasza:

63

Vagyok aki vagyok, egy olyan nő, akinek a reptetett szerető 10 éve minden évben beakarja adagolnim hogy jön a gyerök:XDD

És én minden évben mondom, küldheti, szeretjük a pici babákat:DDD

2013. jan. 1. 01:26
 66/69 anonim ***** válasza:
100%

65:

Csak mert többször megmondtad itt, hogy nem úgy van a Kérdező haverja esetében, mint ahogy a Kérdező mondja.

Érdekelt, honnan tudhatod jobban, hogy hogy van az egyedül őáltala ismert eset...

Ezek szerint a saját esetedről beszélsz. Akkor azért beszélünk teljesem mást. Én ugyanis a Kérdező által előadott történetben vagyok.

Esetleg ahelyett, hogy meghazudtolnád az általa elmesélteket, és a saját történetedet összegyúrnád az övével, nyithatnál egy saját topicot.

2013. jan. 1. 01:31
 67/69 anonim ***** válasza:

54

És hogy ezt az unalmas műsort be tudjuk végre fejezni, a blamába került szerető az első perctől tudta, hogy a másik szerető gyereke az adott pasitól van:DD

2013. jan. 1. 01:35
 68/69 anonim ***** válasza:

66

Béke poraidra, és próbálj megnyugodni aranyom, és ezt az uncsi műsort most már egyszer s mindenkorra befejezni, mert páholyból sem jó nézni már egy unalomig ismételt műsort:DD

2013. jan. 1. 01:36
 69/69 anonim ***** válasza:

Egyik sem lesz tul kellemes a feleségnek, de ezt ŐK KETTEN kell megoldják.

Így jobb is lenne, ha egy harmadik nem kavar be.

2013. jan. 1. 11:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!