Szerintetek melyik a jobb? Mikor jobb ezt bevallani?
57
Olyannyira nem, hogy a fél életedet odaadnád, ha a tiéd lenne-előfordul az ilyen:DD
53
Az tetszik, hogy a hősszerelmes szerető, hogy tudja az általa "szeretett" pasit a sárga földig nyomni:DD Ez tetszik.Hogy némelyek mennyire ismerik a "szeretet" fogalmát, mindig megörvendeztet:DD
Akkor megbeszéltünk mindent ugyika, és már nem kell többet ismételni az unalmas műsorod, ugyi?:XDD
pápá Aranyom BUÉK néked:XDDD
63
Vagyok aki vagyok, egy olyan nő, akinek a reptetett szerető 10 éve minden évben beakarja adagolnim hogy jön a gyerök:XDD
És én minden évben mondom, küldheti, szeretjük a pici babákat:DDD
65:
Csak mert többször megmondtad itt, hogy nem úgy van a Kérdező haverja esetében, mint ahogy a Kérdező mondja.
Érdekelt, honnan tudhatod jobban, hogy hogy van az egyedül őáltala ismert eset...
Ezek szerint a saját esetedről beszélsz. Akkor azért beszélünk teljesem mást. Én ugyanis a Kérdező által előadott történetben vagyok.
Esetleg ahelyett, hogy meghazudtolnád az általa elmesélteket, és a saját történetedet összegyúrnád az övével, nyithatnál egy saját topicot.
54
És hogy ezt az unalmas műsort be tudjuk végre fejezni, a blamába került szerető az első perctől tudta, hogy a másik szerető gyereke az adott pasitól van:DD
66
Béke poraidra, és próbálj megnyugodni aranyom, és ezt az uncsi műsort most már egyszer s mindenkorra befejezni, mert páholyból sem jó nézni már egy unalomig ismételt műsort:DD
Egyik sem lesz tul kellemes a feleségnek, de ezt ŐK KETTEN kell megoldják.
Így jobb is lenne, ha egy harmadik nem kavar be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!