Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a jobb?...

Szerintetek melyik a jobb? Mikor jobb ezt bevallani?

Figyelt kérdés
A haverom megcsalta a feleségét és a szeretője terhes lett, a babát megtartja. Már elkerülhetetlen, hogy kiderüljön. Mikor mondja el a haverom, én már nem tudok neki tanácsot adni. Ő meg akarja várni amíg a gyerek 1 éves lesz, de én folyamatosan mondom neki, hogy minél előbb bevallja a feleségének annál jobb, később csak rosszabb lesz. Szerintetek? Folyamatosan ezzel gyötör, de én is férfi vagyok, ezért kérem most elsősorban feleségek tanácsát. Köszi!

2012. dec. 27. 20:35
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
98%
Igen jobb lenne minnél előbb.Ha már ekkora ************ akkor ne rabolja tovább a feleség idejét ,megérdemli hogy ő is tovább léphessen és találjon egy normális fickót.
2012. dec. 27. 20:37
 2/69 anonim ***** válasza:
98%
Természetesen minél előbb, annál jobb, de ebből mindenképp hatalmas botrány lesz.. :S
2012. dec. 27. 20:37
 3/69 anonim ***** válasza:
97%
Minnél hamarabb! Annak a kisbabának apukára is szüksége van.
2012. dec. 27. 20:43
 4/69 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én végig azt mondtam, hogy ha még évekig belehazudik a felesége szemébe akkor az sokkal rosszabb lesz mintha most elmondaná, bár a "barátnője" már 7 hónapos terhes. Ő még azt képzeli, hogy a felesége vele marad, hallottam már sok mindent de ezt kétlem, bár ki tudja?!
2012. dec. 27. 20:46
 5/69 anonim ***** válasza:
100%

Feleségtől van gyerek?

Egyébként: igen, minél előbb, annál jobb. Bár itt a "jobb" se lesz túl jó.

2012. dec. 27. 21:17
 6/69 anonim ***** válasza:
100%

Miért pont 1 éves korig várna?

Egyébként már el kellett volna mondania. Csak rosszabb lesz, a feleségnek is.

2012. dec. 27. 21:22
 7/69 anonim ***** válasza:
97%

Ha vár egy éves koráig, akkor várni fog vele 20 éves koráig is, és ezt maga a haverod is tudja, csak ezzel altatja a lelkiismeretét.

Én a helyedben megmondanám neki, hogy egy érzéketlen féreg, aki még hazudik is annak, akit elvileg szeret.

Lefordítva férfira: "Hogy nem lankad le a p.csöd, mikor az asszonnyal vagy, és ugyanígy csináltál a másik bigének is kölyköt?"

2012. dec. 27. 21:48
 8/69 anonim ***** válasza:
86%
Ha teheti már holnap mondja el. Ha ő nem teszi, inkább üzend meg a feleségnek, vagy mondd el te (hidd el, mindenkinek segítenél, a nőnek is, a haverodnak is - nem neki kell elmondania), mert még így is szenvedni fog, jobb ha minél előbb meg tudja. Talán annál hamarabb teszi túl magát rajta. Mire a férj elmondaná neki önszántából, már talán javában benne lesz az újabb randizgatásban, és kaphat egy jobb pasit.
2012. dec. 27. 21:59
 9/69 anonim ***** válasza:
86%

21:48

Esetleg jellemezzed hasonló vehemenciával azt a nőtársadat is, aki pontosan tudta, hogy nős a pasi, de mégis felcsináltatta magát vele,

és ezzel kiszámítottan és gátlástalanul szétdúlja egy család életét.

Tudod, ehhez is ketten kellenek, és nem egyedül a pasi a hibás, hiszen nem erőszak történt!

2012. dec. 28. 02:26
 10/69 A kérdező kommentje:

Igen, 40 éves már van két nagyobb gyereke a feleségétől.

Ezeket a válaszokat meg fogom mutatni neki, hátha észhez tér. Én nem szólhatok bele olyan szinten, hogy én elmondom helyette...

2012. dec. 28. 07:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!