Szerintetek melyik a jobb? Mikor jobb ezt bevallani?
10: Én bizony szakítottam már meg 10éves barátságokat is azért, mert valaki egyszer csak hirtelen ilyet tett.
Elmondtam neki a magamét, kitöröltem az IWIW-en és nem álltam szóba vele többé.
Talán ebből megérti, hogy nem elfogadható, amit tesz, mert az emberek körülötte nem is fogadják el.
40+
Már csak azért is, mert a pasi nem rohant a szeretőhöz, hogy Amálka elakarlak venni, légy a feleségem, neveljük együtt a gyereket. Hanem lapít-mint az összes pasi. Ez a játék a két nő játéka.A feleségé és a szeretőjé, a pasi csak egy gyalog, semmi több. Ez alól egy kivétel van: ha a szerető abba a bizonyos egy ezred%-ba tartozik, aki valóban tisztességes, és szereti annyira a pasit, hogy csendben egy szó nélkül félreáll, vállalva a teljes felelősséget.:DD
35
"érthetetlen és éretlen dolog a saját tettedért egy másikat hibáztatni."
Már megbocsáss, de egy érett személyiség pont az aki nem dúl fel családokat.
Az éretlen személyiség szüli meg a gyereket és lohol a bíróságra tartásdíjért és veri az asztalt ha a pasi nem hajlandó lépni, és őt elvenni.
A szavak értelmét nem árt ha tudod.
43
ugyan:DD
Van egy nő, aki immár 10 éve minden egyes évben előadja ezt, mint amit te itt, és szegény ha tudná, hogy ahelyett, hogy felidegesítene, milyen jókat mosolygok rajta, szerintem rég befejezné...
"hogy első perctől fizetni akar és érdekli a gyerek"
Aha, te hiszel még a mesékben?:DDD
Arról már ne is beszéljünk, hogy egy ilyen helyzet után egy valait magára adó nő el sem fogadná, főleg hogy egy mezei 3. volt.
47
Már vártam ezt a lépésed:DD
BUÉK Neked is:DD
44: Csakhogy kapcsolatot mindig a férfi kezdeményez! Elbűvöli a nőt, amikor már szerelmes, akkor árulja el neki, hogy házas - már ha egyáltalán elárulja! Rengetegen élnek úgy kapcsolatban, hogy azt hiszik, a férfinek csak ők az egyetlen kapcsolatai. Ha a feleség abban a hitben van tartva, hogy ő az egyedüli kapcsolata a férfinak, akkor vajon a szerető miért lenne felvilágosítva, hogy ő nem a fő kapcsolat?
Én még olyan esetről nem hallottam, hogy a férfi úgy akart volna titokban kapcsolatot egy nőtől, hogy nem sírt-rítt volna neki, hogy mennyire rossz a házassága, és hogy meg kell menteni őt az otthoni hárpiától, aki elnyomja őt, és nem szexel vele.
Ha nem ezt mondanák, valóban alig találnának olyan nőt, akinek volna gyomra a titkos kapcsolathoz.
De ha sikerül elérni, hogy megessen a szíve a férfin, akkor sínen van az ügy.
A szóértelmezéses hozzászólásaimat pedig olvasd el a topicban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!