Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a jobb?...

Szerintetek melyik a jobb? Mikor jobb ezt bevallani?

Figyelt kérdés
A haverom megcsalta a feleségét és a szeretője terhes lett, a babát megtartja. Már elkerülhetetlen, hogy kiderüljön. Mikor mondja el a haverom, én már nem tudok neki tanácsot adni. Ő meg akarja várni amíg a gyerek 1 éves lesz, de én folyamatosan mondom neki, hogy minél előbb bevallja a feleségének annál jobb, később csak rosszabb lesz. Szerintetek? Folyamatosan ezzel gyötör, de én is férfi vagyok, ezért kérem most elsősorban feleségek tanácsát. Köszi!

2012. dec. 27. 20:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 A kérdező kommentje:
7-es, azt hiszem igazad van, de azt a csaj se fogja annyiban hagyni, szerintem ő lesz aki kiszivárogtatja a dolgot. A csajt is ismerem, egy városban laknak, közös baráti körrel rendelkeznek, a csaj minden szégyent egyedül visel, amikor a közös! ismerősök kérdezik, hogy ki a gyerek apja akkor letagadja stb. nagyon gáz persze megérdemli, de joggal idegesíti, hogy közbe a haverom meg él ahogy eddig, bulikba jár a feleségével, játsza a tökéletes családapát...
2012. dec. 28. 07:59
 12/69 anonim ***** válasza:
65%

A szerető egyedül döntött úgy,hogy vállalja a gyereket?A pasi akarata ellenére.Vagy közös döntés volt.Nem mindegy.Mert ha közös döntés,legyen tökös,és álljon a feleség elé, és vallja be, hogy megcsalta.A szeretővel közös gyerekük lesz.Gondolom,ezek után elválnak.

De ha csak a szerető akarta megfogni a gyerekkel a pasit,akkor a következményeket is vállalja egyedül,és ne dúlja szét egy család életét.

Sajnálom szegény feleséget.... mindenképp fájni fog neki.Tudom, mert engem is megcsaltak.És a szerető bevetette a terhes vagyok, szöveget. de koppant,és hirtelen " elvetélt".

Azóta szült, csak nem az én férjemnek,hanem akit megcsalt ,annak.

2012. dec. 28. 08:08
 13/69 A kérdező kommentje:
A haverom elmondásából a következő történt: A csaj védekezés mellett terhes lett ( a csaj védekezett, a haverom nem) nagyon sokáig szenvedett, hogy elvetesse e vagy sem, persze a haverom abortuszra akarta küldeni. Végül a csajnak már volt is időpontja de lemondta, és most hamarosan szülni fog. Nézd mivel mindkettejüket ismerem (bár a csajt kevésbé) egyikük sem akarta, a lány nagyon félt hogy nem lehet többet neki mert ez lesz az első. Gondolom neki sem voltkönnyű és most sem az. A haverom apasági nyilatkozatot tett, és felajánlott egy elég korrekt havi tartásdíjat, és megígérte, hogy látogatja majd őket de válni nem akar. Csakhogy ez a feleség folyamatos átb..szása és szerintem ez nagyon nem korrekt, mert ha akarták ha nem akkor is ők csinálták és a feleségnek joga van tudni, szerintem.
2012. dec. 28. 08:56
 14/69 anonim ***** válasza:
100%
És úgy gondolja, hogy a feleségének nem fog feltűnni az az összeg, ami hiányzik a kasszából?
2012. dec. 28. 21:20
 15/69 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nem, tele van pénzzel.
2012. dec. 28. 22:19
 16/69 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az első gondolatom az volt, hogy mekkora egy kretén ez a pasas. Minél hamarabb adja elő otthon a történteket, mert legkésőbb ha megszületik a gyerek, szerintem a barátnő a feleség tudomására fogja hozni a dolgot. Hacsak nem egy kitartott-eltartott nő a feleség, ebből ígyis úgyis válás lesz...
2012. dec. 29. 21:56
 17/69 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg nem annyira biztos ez a válás.

Adott egy pasas, aki talicskában tolja haza a pénzt.

Bolond lenne elválni tőle egy okos feleség.

Ráadásul az asszony valószínűleg nem vak, és pontosan látja, hogy állandóan újabb rafinált pénzéhes hölgyemény próbálja kitúrni a férje mellől.

Egy ésszel élő feleség, a műbalhén kívül, nem fogja harc nélkül átadni az "aranytojást tojó kakast", egy újabb tyúknak!!

2012. dec. 30. 11:53
 18/69 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ebben van valami :-) A haverom pont erre számít! A felesége 12 éve nem dolgozik és mindene meg van, hogy finoman fogalmazzak... Egyébként elég erkölcsi nullának tartom már ami itt megy, minden csak a pénzről szól?! Mindent szabad, semmi nem szent?! Én sokkal fiatalabb vagyok a haveromnál és kezdek kiábrándulni az emberekből, fogadjam el, hogy bárkim lesz az valamilyen szinten érdekkapcsolat?? Bocs, hogy eltértem a tárgytól, pont én a kérdező...
2012. dec. 30. 20:00
 19/69 A kérdező kommentje:
Még kifejteném: ebben az esetben mindkettő ribanc a maga nemében, a kiscsaj egy nős hapinak szül, gratulálunk! A feleség a férjének szült és még azt is meg fogja "bocsájtani" a férjének hogy az nem csak hogy megcsalta de gyereket csinált házasságon kívül!!! Mindezt a lóvéért, kényelmes életért, innentől kezdve számomra ő is fizetett ribanc. Hazudtoljatok meg ha nincs igazam!!!
2012. dec. 30. 20:04
 20/69 anonim ***** válasza:
100%

Vissza az egész!

Ez a férfi SORDÓDIK, nem ura az életének!

Először ezen kell segíteni.

Tudnia kéne, mit akar, és azt kéne megvalósítania!

ELŐSZÖR azt kell eldöntenie, hogy mi a terve a 2 szerelmi kapcsolatával és a gyerekével. Milyen életformát akar SAJÁT MAGÁNAK? Kivel akar élni? Kivel mennyi ideig és hogyan akarja tartani a kapcsolatot?

Ha ez megvan, utána evvel kell előállni, és előadni a helyzetet és a vágyakat is. Aki akar, marad, aki nem akarja azt az életformát élni vele, az elmegy.

Ennyi.

De ne szivasson már körbe-körbe többtucat embert, beleértve saját magát is és a környezetet!

2012. dec. 31. 21:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!