Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a jobb?...

Szerintetek melyik a jobb? Mikor jobb ezt bevallani?

Figyelt kérdés
A haverom megcsalta a feleségét és a szeretője terhes lett, a babát megtartja. Már elkerülhetetlen, hogy kiderüljön. Mikor mondja el a haverom, én már nem tudok neki tanácsot adni. Ő meg akarja várni amíg a gyerek 1 éves lesz, de én folyamatosan mondom neki, hogy minél előbb bevallja a feleségének annál jobb, később csak rosszabb lesz. Szerintetek? Folyamatosan ezzel gyötör, de én is férfi vagyok, ezért kérem most elsősorban feleségek tanácsát. Köszi!

2012. dec. 27. 20:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
100%

"A szerető egyedül döntött úgy,hogy vállalja a gyereket?A pasi akarata ellenére."

Hát ne csináljunk már úgy, mintha olyan hülyék volnánk, hogy nem tudjuk, hogy a szexuális együttlét célja és következménye gyermekáldás!

Márpedig aki ezt tudja, és úgy létesít kapcsolatot, az éppen pont abba egyezik bele, hogy gyermeke legyen.

Jó volna ezt észben tartani, és nem úgy csinálni utólag, mintha most szeretünk volna tudomást erről a biológiai törvényszerűségről.

És emiatt nem kell összefeküdni avval, akitől nem szeretnénk gyereket.

Nem áll az ügy az ember korlátlan hatalma alatt ugyanis - mint a mellékelt eset is mutatja.

2012. dec. 31. 21:53
 22/69 anonim ***** válasza:
100%
19: Szeretnélek felvilágosítani, hogy a történetben a férfi a megcsaló. Én képtelen lennék barátomnak fogadni ilyen személyiséget.
2012. dec. 31. 21:57
 23/69 A kérdező kommentje:
De eddig nem voltak ilyen zűrös dolgai, és nem volt ilyen nagy "bajban" sem még soha. Most nem fogok hátat fordítani pont mikor bajban van. Egyedül nekem beszélt róla.
2012. dec. 31. 22:01
 24/69 anonim ***** válasza:

Mit kell ezen ennyire görcsölni?

a gyerek azé aki vállalta, nevelje fel-egyedül.Más is felnevelt már gyereket, felnőtt módra.

És ennyi.

2012. dec. 31. 22:06
 25/69 A kérdező kommentje:

21:53 Én veled értek egyet. "Akitől nem akarok gyereket azzal ne feküdjek le" Ennyi fel is pontoztalak.

Persze tudjuk hogy ez másképp szokott lenni, de akkor vállaljuk a felelősséget, pont.

2012. dec. 31. 22:06
 26/69 A kérdező kommentje:
A férfi is, nemcsak a nő!!!
2012. dec. 31. 22:07
 27/69 anonim ***** válasza:
96%

26

Te most ki mellett állsz? A haverod mellett vagy a szerető mellett?

Aki egy nős pasival kezd-az hibás, és ennyi. A felelősséget vállalja-egyedül. AS pasinak családja van, kell ennél több?

2012. dec. 31. 22:18
 28/69 anonim ***** válasza:
100%

Szia szerintem minél később szól a barátod, annál nagyobb lesz a baj.

Mert hónapokig hazudni se szép, de egy évig/évekig...

És milyen magyarázatot adott arra, hogy pont egy éves korában akarja megmondani?

2012. dec. 31. 22:24
 29/69 anonim ***** válasza:
100%

27, ha jól tudsz magyarul - és miért ne tudnál - akkor látod, hogy a FELE-lősség szó abból áll, hogy ketten osztoznak FELE-FELE arányban. Ebből sehogy se lehet egyedül-t csinálni.

Pártján meg senkinek nem egészséges állni, a saját meggyőződésedet jó követni. Itt is az az alap, hogy LEGYEN SAJÁT meggyőződése az embernek.

Amit mindenkor követ is.

Függetlenül attól, hogy hogyan reagálnak rá mások.

És akkor sose kerül olyan helyzetbe, mint az illető haver.

Bajban itt most a férfi van.

Mert az emberek haragszanak arra, aki átveri őket, és haragjuk Demoklész kardjaként lebeg feje felett.

Saját maga okozta ezt magának.

És nem a nőktől kéne várni a megoldást - hogyan is segíthetnék ki őt a saját maga ásta gödörből -, hanem végre EMBERként viselkedni.

2012. dec. 31. 22:24
 30/69 anonim ***** válasza:
100%

23: Hát akkor egyszerűen csak világosítsd fel arról, hoyg Szerinted mi a helyes magatartás most, ebben a helyzetben, és úgy általában. Evvel tudod segíteni.

Akár meg is mutathatod ezt a topicot neki.

2012. dec. 31. 22:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!