Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a jobb?...

Szerintetek melyik a jobb? Mikor jobb ezt bevallani?

Figyelt kérdés
A haverom megcsalta a feleségét és a szeretője terhes lett, a babát megtartja. Már elkerülhetetlen, hogy kiderüljön. Mikor mondja el a haverom, én már nem tudok neki tanácsot adni. Ő meg akarja várni amíg a gyerek 1 éves lesz, de én folyamatosan mondom neki, hogy minél előbb bevallja a feleségének annál jobb, később csak rosszabb lesz. Szerintetek? Folyamatosan ezzel gyötör, de én is férfi vagyok, ezért kérem most elsősorban feleségek tanácsát. Köszi!

2012. dec. 27. 20:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:
Pártatlan vagyok, különben nem is tudnék neki hiteles tanácsot adni. Kezdjek el fröcsögni a nőjére?! Vagy hergelni a nője vagy a felesége ellen? Az nem barátság...
2012. dec. 31. 22:30
 32/69 anonim ***** válasza:

31

Te nem vagy pártatlan, mert a szeretőt nyomod szemben az állítólagos barátoddal.

Holott, a szerető az, akinek vállalnia kell a teljes felelősséget.Hisz ő csak egy 3.

Tetszik/nem tetszik ez van.

És senkit nem érdekel, hogy ő mit akar. Gondolom a haverod nem tartott pisztolyt a fejéhez hogy tartsa meg a gyereket.Saját döntéséből tartotta meg, akkor vállalja is..

2012. dec. 31. 22:33
 33/69 A kérdező kommentje:

"Milyen magyarázatot adott arra, hogy pont egyéves korában akarja elmondani"?

Hát ezt: Akkor már nem olyan friss a megcsalás, távolabbi dologgá válik. A másik érve az, hogy érvként tudja majd felhozni a feleségének, hogy látod drágám, ez a mi életünkön semmit nem változtatott...pedig már egy éves a gyerek. Baromság, nem igazi érvek szerintem se, csak halogatás.

2012. dec. 31. 22:34
 34/69 anonim ***** válasza:

32+

No meg nagyon kevés szerető az, aki tudja mi az hogy felelőség, és nem veri a cirkuszt szülés után.

Eleve ha egy korrekt lett volna a csaj, a pasi sosem tudta volna meg.

2012. dec. 31. 22:34
 35/69 anonim ***** válasza:
100%
34, érthetetlen és éretlen dolog a saját tettedért egy másikat hibáztatni. A saját tetted, hogy lefekszel valakivel, és hazudsz a körülötted élőknek, nem az övé.
2012. dec. 31. 22:36
 36/69 A kérdező kommentje:

22:33 Elején írtam, hogy mindkettejüket ismerem. Igyekszem pártatlan lenni, szerintem sikerül is.

De a nős haverom fejéhez sem nyomtak pisztolyt hogy dugja közel egy évig, nem?

2012. dec. 31. 22:36
 37/69 anonim ***** válasza:
100%

33.: ""Milyen magyarázatot adott arra, hogy pont egyéves korában akarja elmondani"?

Hát ezt: Akkor már nem olyan friss a megcsalás, távolabbi dologgá válik."

Akkor tehát már megszakította a nővel a kapcsolatot, és nem is kívánja tartani vele? A saját gyerekével sem?

Mert szerintem másfél év múlva - akkor lesz a gyerek 1 éves - más pont másfél évvel hosszabb ideje fog fenntartani egy titkos kapcsolatot (ja, KETTŐT, hiszen a gyermekkel is), amitől nem kevésbé, hanem jobban lesz haragos a feleség - és a gyermek, és az anyja is.

Csak gondold el, ha Te volnál a gyermek, mit éreznél az apád iránt, és hogy lenne általa tönkretéve az életed.

2012. dec. 31. 22:39
 38/69 anonim ***** válasza:
84%

36

Most is a szeretőt véded..A haverodról meg szinte emlitést sem teszel.

A haverodnak családja van-ha jól értettem. A szerető egy 3.

A család az elsőbbséget élvez-mindig is egy 3.-al szemben.

Az hogy most 7 hónapos a szerető, szerinted kit érdekel?

Egy normális feleséget semennyire. Oldja meg a problémáját a nő. Senki nem kérte, hogy terhes legyen, és egy normális nő aki még ha 3. is eszébe nincs egy családot megpróbálni szétdúlni. Eleve halott dolog az effajta próbálkozás..

2012. dec. 31. 22:41
 39/69 anonim ***** válasza:
100%
húú hát ez gáz! senkinek nem lennék a helyében! Gáz házas pasival kezdeni, ráadásul nem védekezni, az a nő becserkészett egy foglalt pasit, mert másikat nem talált magának? Hallottam, hogy a mai singli nők mindenre képesek egy pasiért, semmi sem szab gátat nekik! az abortusz is gáz, de mi lesz azzal a kisgyerekkel? És mi lesz a másik két nagy gyerekkel? azoknak is szükségük van az apjukra. És mi lesz a feleséggel? Atya Úristen pfff.
2012. dec. 31. 22:42
 40/69 anonim ***** válasza:
25%

39

Szerintem ezt az előadást és sápítozást be is fejezheted:DD

2012. dec. 31. 22:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!