Szerintetek melyik a jobb? Mikor jobb ezt bevallani?
31
Te nem vagy pártatlan, mert a szeretőt nyomod szemben az állítólagos barátoddal.
Holott, a szerető az, akinek vállalnia kell a teljes felelősséget.Hisz ő csak egy 3.
Tetszik/nem tetszik ez van.
És senkit nem érdekel, hogy ő mit akar. Gondolom a haverod nem tartott pisztolyt a fejéhez hogy tartsa meg a gyereket.Saját döntéséből tartotta meg, akkor vállalja is..
"Milyen magyarázatot adott arra, hogy pont egyéves korában akarja elmondani"?
Hát ezt: Akkor már nem olyan friss a megcsalás, távolabbi dologgá válik. A másik érve az, hogy érvként tudja majd felhozni a feleségének, hogy látod drágám, ez a mi életünkön semmit nem változtatott...pedig már egy éves a gyerek. Baromság, nem igazi érvek szerintem se, csak halogatás.
32+
No meg nagyon kevés szerető az, aki tudja mi az hogy felelőség, és nem veri a cirkuszt szülés után.
Eleve ha egy korrekt lett volna a csaj, a pasi sosem tudta volna meg.
22:33 Elején írtam, hogy mindkettejüket ismerem. Igyekszem pártatlan lenni, szerintem sikerül is.
De a nős haverom fejéhez sem nyomtak pisztolyt hogy dugja közel egy évig, nem?
33.: ""Milyen magyarázatot adott arra, hogy pont egyéves korában akarja elmondani"?
Hát ezt: Akkor már nem olyan friss a megcsalás, távolabbi dologgá válik."
Akkor tehát már megszakította a nővel a kapcsolatot, és nem is kívánja tartani vele? A saját gyerekével sem?
Mert szerintem másfél év múlva - akkor lesz a gyerek 1 éves - más pont másfél évvel hosszabb ideje fog fenntartani egy titkos kapcsolatot (ja, KETTŐT, hiszen a gyermekkel is), amitől nem kevésbé, hanem jobban lesz haragos a feleség - és a gyermek, és az anyja is.
Csak gondold el, ha Te volnál a gyermek, mit éreznél az apád iránt, és hogy lenne általa tönkretéve az életed.
36
Most is a szeretőt véded..A haverodról meg szinte emlitést sem teszel.
A haverodnak családja van-ha jól értettem. A szerető egy 3.
A család az elsőbbséget élvez-mindig is egy 3.-al szemben.
Az hogy most 7 hónapos a szerető, szerinted kit érdekel?
Egy normális feleséget semennyire. Oldja meg a problémáját a nő. Senki nem kérte, hogy terhes legyen, és egy normális nő aki még ha 3. is eszébe nincs egy családot megpróbálni szétdúlni. Eleve halott dolog az effajta próbálkozás..
39
Szerintem ezt az előadást és sápítozást be is fejezheted:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!