A véleményetekre volnék kiváncsi?! Én vagyok a hülye vajon?
30 éves nő vagyok,van egy párom(nem vagyunk házasok)már 10 éve(ő 35 éves)és van 2.5 éves közös kislányunk.
Nem vagyok féltékeny típus,viszont a megérzéseim általában elég jók.
A történet kb.1 hónapja kezdődött(legalábbis részemről).Szóval vett a párom magának egy másik telót.Én is megnézegettem és közben a híváslistáján találtam 2 számot(az egyik egy nő nevével,a másik a munkaköre nevével,mindkét szám a csajé).Megkéárdeztem normálisan a páromtól,hogy ki ő.Ő mondta,hogy egy kolléganője,ott dolgozik ő is másik munkakörben és szoktak dumálgatni,együtt kávéznak,cigiznek.Ezután nem is foglalkoztam a dologgal,én többnyire férfiakkal dolgozom és én is szoktam beszélgetni velük.Semmi nincs ebben.
Aztán 2 hete este hívott a párom,hogy később jön haza,mert az elmaradt gyűlést most tartják meg(péntek este 6-kor).Kicsit gyanús volt,de nem foglalkoztam vele.Fél 8 körül ért haza,nagyjából elmesélte,hogy mi volt.
Másnap megnéztem a telóját,előző este 18.12-kor hívta a csajt,rákérdeztem...balfék volt a kollégája ő kérdezte meg amit nem tudott a kolléga.
Na..innentől jönnek a megérzések.Kérdeztem a csajról,elmesélte,hogy van párja aki néha megveri és ő csak sajnálja,van egy kislánya is a csajnak.Ja és csak nappalos műszakban dolgozik.Jól összevesztünk,mert szerinte én vagyok a hülye,beképzelek dolgokat...
Néha már kezdem elhinni,hogy tényleg kezdek megbolondulni.De ti mit gondolnátok az én helyemben?Amikor hívogatja néha este(a telójából látom),ha rákérdezek letagadja úgyis,hogy tisztában van vele hogy láttam a híváslistát;hogy a csaj ajándékokat vesz a kislányunknak(apróságokat);hogy a gyűlés időpontjában a csaj otthon volt és van délutános abban a munkakörben,mégis őt kellett felhívnia;...
Nem tudom mit gondoljak...A párom tisztában van vele,ha félre lép akkor hétvégi apuka lesz.Azt mondja semmiért nem kockáztatná azt hogy nem láthatja a lányunkat.Tudom,hogy imádja,de ennek ellenére nem bírom kitörölni a fejemből ezt a dolgot.Mit tegyek?Lassan beleőrülök ebbe a helyzetbe!!!Nem akarom állandóan ezzel piszkálni,de nagyon fáj!Csak nekem is vannak barátaim,férfiak is,de nem hívogatom őket,nem veszek ajándékot a gyerekeiknek,stb....
Véleményeket kérnék légyszíves!!!
Nem vagy hülye!
Ha annyira szeretne,és foglalkozna az érzéseiddel,illetve azon lenne,hogy a kapcsolatotok biztos lábakon álljon,akkor nem foglalkozna ennyit ezzel a nővel,és nem így próbálna megnyugtatni, "ahogy gondolod!".
Itt valami tényleg sántít!
Ha nekem lenne egy ilyen kolléganőm,akivel jóban lennénk,és munkán kívül is találkozgatnánk,megérteném a feleségemet hogy ki lenne akadva,és féltve a kapcsolatot,hogy válságba kerülhet,nem foglalkoznék ennyit a kolléganővel,max a munkahelyen belül társalognék,beszélgetnék vele,esetleg néha telefonon,de nem alakítanék ki olyan szilárd kapcsolatot vele,hogy ajándékozgassuk egymást,voltak nekem is kolléganőim,akikkel jól elbeszélgettem az évek során,de ilyen eggyel sem történt,hogy munkán kívül ennyire jóban lettünk volna,de én még telefonon sem nagyon beszéltem egy kolléganőmmel sem munkaidőn kívül.....de ha lenne is hasonló eset nálunk,én a feleségem mellett voksolnék,hisz ha semmit sem érzek a nő iránt,illetve a feleségem igényeit tartom szem előtt,akkor mit érdekelne,hogy megsértődik e a nő,ha kevesebbet foglalkozok vele,és elmagyarázom neki,hogy azért mégiscsak ő egy nő,én meg egy férfi,akinek felesége van,munkahelyen nyugodtan jöjjön oda hozzám beszélgetni,de szeretném ha a továbbiakban ez csak egy munkahelyen belüli barátság legyen.....szóval szerintem is sántít ez az egész.....szex van,azt írod.
Figyelj!
Lehet hogy van szex,ő lehet hogy nem úgy tervezi,hogy másnap a nőhöz költözik,és elveszi őt feleségül,hanem mindent szép lassan.....
Sziasztok!
Visszatértem...Sokatoknak igaza lett.Azóta már nem vagyunk együtt.Egészen pontosan február 3-ka óta.Sok minden történt,de röviden "borult a bili".Egy sms "love story" miatt amit én megtaláltam.Azóta persze vége a nagy románcnak,főleg azért mert így már nem volt kihívás az exem a RIBI számára.És...igen,nem véletlenül szokta a párja néha meglegyezni a királylányt,ugyanis nem ez volt az első ilyen esete.
Az exem persze már szeretne minket visszakapni,próbálkozik erősen,de én nem tudok benne megbízni.A lányunkkal foglalkozik,de én nem tudom mi lesz később.Fogalmam sincs,hogy leszünk-e még egy család.Nem így terveztem az életemet/életünket.Sok mindenen átmentem(lelkileg is),nagyon kikészített ez az egész ügy.Röviden ennyi.Bővebben ha kiváncsi rá valaki akkor priviben elmesélem.
Köszönöm a sok kommentet és segítséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!