Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A véleményetekre volnék...

A véleményetekre volnék kiváncsi?! Én vagyok a hülye vajon?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok,van egy párom(nem vagyunk házasok)már 10 éve(ő 35 éves)és van 2.5 éves közös kislányunk.

Nem vagyok féltékeny típus,viszont a megérzéseim általában elég jók.

A történet kb.1 hónapja kezdődött(legalábbis részemről).Szóval vett a párom magának egy másik telót.Én is megnézegettem és közben a híváslistáján találtam 2 számot(az egyik egy nő nevével,a másik a munkaköre nevével,mindkét szám a csajé).Megkéárdeztem normálisan a páromtól,hogy ki ő.Ő mondta,hogy egy kolléganője,ott dolgozik ő is másik munkakörben és szoktak dumálgatni,együtt kávéznak,cigiznek.Ezután nem is foglalkoztam a dologgal,én többnyire férfiakkal dolgozom és én is szoktam beszélgetni velük.Semmi nincs ebben.

Aztán 2 hete este hívott a párom,hogy később jön haza,mert az elmaradt gyűlést most tartják meg(péntek este 6-kor).Kicsit gyanús volt,de nem foglalkoztam vele.Fél 8 körül ért haza,nagyjából elmesélte,hogy mi volt.

Másnap megnéztem a telóját,előző este 18.12-kor hívta a csajt,rákérdeztem...balfék volt a kollégája ő kérdezte meg amit nem tudott a kolléga.

Na..innentől jönnek a megérzések.Kérdeztem a csajról,elmesélte,hogy van párja aki néha megveri és ő csak sajnálja,van egy kislánya is a csajnak.Ja és csak nappalos műszakban dolgozik.Jól összevesztünk,mert szerinte én vagyok a hülye,beképzelek dolgokat...

Néha már kezdem elhinni,hogy tényleg kezdek megbolondulni.De ti mit gondolnátok az én helyemben?Amikor hívogatja néha este(a telójából látom),ha rákérdezek letagadja úgyis,hogy tisztában van vele hogy láttam a híváslistát;hogy a csaj ajándékokat vesz a kislányunknak(apróságokat);hogy a gyűlés időpontjában a csaj otthon volt és van délutános abban a munkakörben,mégis őt kellett felhívnia;...

Nem tudom mit gondoljak...A párom tisztában van vele,ha félre lép akkor hétvégi apuka lesz.Azt mondja semmiért nem kockáztatná azt hogy nem láthatja a lányunkat.Tudom,hogy imádja,de ennek ellenére nem bírom kitörölni a fejemből ezt a dolgot.Mit tegyek?Lassan beleőrülök ebbe a helyzetbe!!!Nem akarom állandóan ezzel piszkálni,de nagyon fáj!Csak nekem is vannak barátaim,férfiak is,de nem hívogatom őket,nem veszek ajándékot a gyerekeiknek,stb....

Véleményeket kérnék légyszíves!!!

2012. dec. 10. 12:06
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%

De egyébként ha felkeresi,akkor se biztos hogy jó ötlet!

Hisz odamegy hozzá:

-Szia,az elmúlt napokban kellemetlenül érzem magam,a kettőtök kapcsolata miatt,kérlek legyél velem őszinte,van közted,és a férjem között valami?

Ilyenkor szinte mindenki ezt mondaná:

- Áááááá,dehogy is!Nincsen köztünk semmi!

2012. dec. 10. 17:12
 42/56 anonim ***** válasza:
100%

A 27-es vagyok.

Hat igen. Az a jo az ilyen tortenetekben, marmint amit a szeretok egymas kozott beszelnek, hogy kicsit mindig (vagy nagyon) mas szinben tuntetik fel a hazastarsat es a kapcsolatot, mint amilyen.

Nyilvan a "igazabol nagy gond nincs, csak laposabb mostanaban es sok a stressz a lakashitel es a 1-2-3 gyerek miatt is faradt a felesegem/ ferjem" szoveg nem lenne eleg ahhoz, hogy a lehetseges szereto vigasztalni valonak talalja a masikat.

Pl ez a veres vagy igaz, vagy nem. Lehet igaz is.

Az en ferjem szeretoje pl olyan sztorival jott, h evek ota nem foglLkozik vele az elettarsa, nem tiszteli, nem nez ra nokent es csak az anyagi fugges miatt marad mellette, merthogy gyerekkel nem mehet vilagga, a gyereknek is kell az apja. Szoval egy rossz sorsu fiatal anyanak tunt, aki ekkora aldozatot hoz a gyerek jolete miatt. A ferjem amigy siman benyelte. Kozos ismerosuk tajekoztatta utolag, hogy jah, tenyleg nem tiszteli a pasi az asszonyt, merthogy mar ketszer felrement a no, raadasul az egyikbol gyerek is fogant, elvetette, mert nem tudta, h ki az apa. Utana lett masik gyerek, elvileg az tenyleg kozos, de a pasi ezutan tudta meg az elso abortusz okat (azt hitte ugye h az ove es konyorgott, h tartsak meg, a no nem akarta, a fiatalsagukra hivatkozva vetette el).

Miutan kiderult, h felredugas eredmenye volt az ab, amit kovetett meg egy felremenes, mar nem igazan akart a pasi kapcsolatban elni a novel, pont a gyerek miatt nem hagyta el, kulfoldon vallalt idorol idore munkat, h ne zavarjak egymast, a no maradhatott a lakasban es igen komolyam tamogatta oket anyagilag is.

Ennyit a hazugsagokrol.

De pl az en ferjem is azt a szoveget nyomta, h en a szulesek utan kifordultak onmagambol, nem szeretkeztunk allitolag csak nehany havonta es bunko voltam vele, meg nem komminikaltunk.

Azt nem tette hozza, h azert nem voltam onmagam, mert napi harom orakat aludtam a gyerekek es a munka mellett masfel even at, a jart erom sem volt, szex meg azert nem, mert nem is egy orszagban eltunk akkor es csak kb harom havonta talalkoztunk. Igy kicsit nehez lett volna naponta szeretkezni egymassal. :)

Rafinaltak, nem? :)

Egyebkent minel jobban szapulod a not, annal jobban ot fogja vedeni a ferjed. Hidd el, h o teged kb magasztal, igy nemesebbnek tunik.

Az en ferjem pl akkor borult ki, amikor a szereto engem nehanyszor meglatott (akkor mar ismet egyutt eltunk), illetve lettek kozos ismeroseink, akik nem tudva semmirol elkezdtek engem elotte dicserni.

Meg ugye mar egyutt eltunk, a ferjem egyre kozeledett hozzam vissza, lenyugodott az eletunk, megint osszhangban voltunk. Egyre kevesebbet talalkoztak, a ferjem egyre tobb talalkat mondott le ram hivatkozva. Ekkor a szereto kezdett engem szapulni, a ferjem pedig engem vedett osztonbol.

Vegul ok eljutottak odaig, h a ferjem nekem mondott el mindent, mar nem tudott kikeveredni egyedul a dologbol es azt mondta, h segitsek neki, vagy lojem le, vagy kuldjem el vilagga, vagy barmit csinaljak, amit akarok. Akkor mar aludni sem birt, se kikapcsolodni, se semmi, folyamatosan depizett, mert nyomasztotta a sok hazugsag. Jogosan.

Azert irtam le, mert utolag mar nagyon konnyu mindent latni es megerteni, csak jobb lett volna ezt akkor tudni, amikor elotte alltam.

Te meg elotte vagy szerintem.

Kerdes, h zargatni akarod-e a parodat es talan pont ezzel uldozni a masik nohoz, ha meg nem tortent semmi, vagy inkabb most megprobalod rendberakni a kettotok kapcsolatat es elerni azt, h ne is legyen szuksege mashoz menni.

Mert utobbi esetben a leskelodes, ferjed faggatasa, masik no "fenyegetese", ferjed elotti szapulasa pont kerulendo.

En is tudom mar utolag, h nekem sem csak a munkara, penzre es gyerekre kellett volna koncentralnom es nem olyan nagyon termeszetesnek venni, h a ferjem raer, kivarja, elnezi nekem, stb. Turt, turt, de elgyengult, akadt olyan hirtelen, aki ezt meg felismerte es rarabolt.

2012. dec. 10. 17:23
 43/56 anonim ***** válasza:
23%
Simán lehet hogy a kis libát azért veri a faci,mert nyeli a kukit,mint kacsa a nokedlit......
2012. dec. 10. 17:26
 44/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el minden választ, de nekem ebből az jön le, hogy a férjed szerelmes a nőbe, legalábbis érez iránta valamit, csak még magának sem meri bevallani. A nő érzelmeit meg így nehéz megmondani... Elmondod majd, hogy mi volt, ha felhívtad?
2012. dec. 10. 19:47
 45/56 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is esélyes a szerelem,de ezt még ő sem tudja!

Jelenleg semmiben sem biztos,még hárít.....

A csaj meg talált magának egy palimadarat.

De ha a férjed tényleg összejön vele,holott hazudott hogy nincs semmi....

akkor ne bánkódj(bocsi!!)

egy patkánnyal kevesebb.....

2012. dec. 10. 19:51
 46/56 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg a párodat, hogy mivel neked ez az egész nagyon kellemetlen, legyen szíves megszakítani a kapcsolatot ezzel a hölggyel. Ha csak munkatársak, biztos nem esik nehezére. Ha több van köztük, akkor jönnek majd a kifogások. Kérdezd meg a párodat, hogy neki fontosabb e a köztetek lévő békesség, vagy a csaj pátyolgatása. Értesd meg vele, hogy neki sem esne jól ha te ezt csinálnád vele. Ha megszakítja a kapcsolatot, akkor nincs semmi köztük. Ha meg inkább veled száll szemben a kapcsolat érdekében, akkor van gáz. Ha eddig a 10 év alatt nem voltál hisztis, akkor jogod van most ezt kérni tőle. Ha meg nem képes tenni az otthoni békességért, akkor közöld vele hogy nem szándékozod leélni az életed ebben a bizonytalanságban, döntse el hogy hová húz a szíve. Ha látja hogy tényleg komolyan gondolod, akkor lehet hogy észhez tér, hogy mit kockáztat.
2012. dec. 11. 11:21
 47/56 Shaddark ***** válasza:
74%

"Ilyenkor szinte mindenki ezt mondaná:

- Áááááá,dehogy is!Nincsen köztünk semmi!"

Közben akaratlanul is a szája elé teszi a kezét - az agy alapból bolkkolná a hazugságot, ha észreveszi módosít a kéz irányán, lehet csak a tarkóját simítja meg de a kéz elindul...

Ha lesüti a szemét beszéd közben akkor szégyell valamit, nyilván nem teszi ha nincs mit.

Ha következő mondatban rákérdez hogy és milyen volt a vállalati buli, a válaszoló szemmozgásán látszik hogy balra néz-e azaz most találja ki amit mond vagy jobbra néz mert emlékezetből idéz.

Ha túl gyorsan vagy szakaszosan beszél akkor lelpezni próbál valamit...

Ha a száját harapdálja beszéd közben akkor ideges - izgul hogy hisz-e neki.

Ha önkéntelen mosoly van az arcán komoly téma közben is az a jól sikerült hazugság öröme lehet ilyenkor.

Ezernyi árulkodó jele van a hazugságnak, aki direkt figyeli az látni fogja ezeket.

A nők "női megérzés"-nek is hívják a testbeszéd és arcjáték önkéntelen felismerését. Férfiaknál nincs ilyen, sajna nekünk tanulni kell ezt.

2012. dec. 11. 12:23
 48/56 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a sok választ,véleményt,bátorítást!

Ezt,hogy ide írtam még nem mondtam el neki,de sok mindent idéztem a véleményeitekből.És a gyerekkel próbálok hatni rá...Mondjuk azt nem "ráhatásként" mondom neki,mert tényleg nem magam miatt aggódok ennyit ezen,én kiheverném valahogy.De azt tudom,hogy a kislányunkat nagyon megviselné,hiszen nagyon apás,imádja az apját és én nagyon nem szeretném,hogy akkora fájdalom érje a kis lelkét,hogy el kelljen szakítanom az apjától(a mindennapos kapcsolattól);de azt is tudom,hogy képtelen lennék együtt maradni vele,megbocsájtani neki a gyerek érdekében.

Ma amikor felhoztam a témát,azt mondta,hogy már nagyon elege van abból,hogy állandóan erről beszélek és nem érti,hogy mitől vagyok így "befordulva".Miért fogok fel mindent ilyen "élessen" és értsem már meg,hogy nem jön be neki,mint nő,nem akar tőle semmit.Jött azzal,hogyha megcsalna akkor miért akarna velem szexelni(tény,hogy nem volt probléma ezen a téren)mindig amikor lehetőség van rá.

Felvetettem neki,hogy tulajdonképpen rendes is lehetnék a csajjal és felhívhatnám,hogy megköszönjem az ajándékot;egy vigyoron és egy "ahogy gondolod"-on kívül nem volt semmi reakció.

Tulajdonképpen már fogalmam sincs,hogy mit gondoljak...Lehet,hogy tényleg én vagyok a hülye?

Most úgy gondolom,hogy szépen csendben kivárok és figyelek;bízom benne,hogy nincs olyan titok ami ne derülne ki...

2012. dec. 11. 17:06
 49/56 anonim ***** válasza:
100%

Ha a férjed csak vigyorog ezen és rád bizza, hogy ahogyan gondolod, itt valóban valami nem stimm. Mégcsak azt sem mondta, hogy jól van,ha neked nem esik jól, akkor inkább nem foglalkozom ezzel a nõvel.

En a helyedben, ha van rá mód megnézném ezt a nõt mégis, hogy milyen fajta. De felhivni telefonon és megköszönni neki, hogy jaj örülök, hogy gondoltál a gyermekemre és küldtél ajándékot ezt nem tenném meg. Ki tudja még mit köszönnék még ezzel meg.

2012. dec. 12. 12:06
 50/56 anonim ***** válasza:
100%

Mi 8 évig voltunk házasok,2 gyerekünk született.A férjemnek is volt a munkahelyén egy nő,akivel"csak"jóban volt...munka után együtt jártak szórakozni,néha fel a nő lakásába,több ismerősével a nőnek.Ha szóltam,én voltam a hülye,aki rémeket lát...ma már együtt nevelik 2 éves gyereküket!

A helyedben résen lennék,az ajándékait nem hogy megköszönném,hanem vissza adnám neki!Mi alapon küld bármit is a Ti lányotoknak???

Nekem is vannak férfi kollégáim,bent néha dumálunk is,de eszembe sem jutna munka után beszélni velük,meg ajándékot küldözgetni a gyereküknek.

Úgyhogy légy résen szerintem,ne hagyd hogy hülyének nézzenek!Hívd fel a férjed telefonjáról,ahogy beleszól az majd sok mindent elárul.

2012. dec. 13. 04:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!