Örökbe fogadtak? Hogy/mikor tudtad meg? Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Készítenem kell egy bemutatót és ahhoz szeretnék megtudni pár érintett véleményét/tapasztalatát is belefűzni abba(esetleg a korával és a nemével együtt).
Ezzel kapcsolatban mindenre amit tudsz írni kíváncsi vagyok...hogyan, mikor, hogyan érintett és mi változott azóta, hogy szembesültél vele?!
Szia!
Engem kis koromban mikor megszülettem összecseréltek egy másik babával, és ezt nem rég tudtam meg. Azóta gyökeresen megváltozott az életem. Ez úgy derült ki, hogy a hugom apasági tesztet kért mert felbukkant anya életée egy másik férfi. Velem is megcsinálták, és akkor derűlt ki ez az egész. Az igazi szúleimmel rendszeresen tartom a kapcsolatot mind telefonon és személyesen is. De őket nevezem a szüleimnek mert ők ruháztattak etettek felneveltek. Ez ügyben a korház ellen feljelentést tettünk de az ügynek még nincs vége.
18/F
amikor 5 napos voltam az "anyám" ott hagyott a mostani szüleimnél,és "elfelejtett értem jönni"...
egy börtön töltelék,kis retkedék,k*rva,(szószerint,még az apámat se tudom ki de a biológiait se) 2x beszéltem facebokon vele,elég is volt... (össze vissza hazudozott)
de azt nevezem anyámnak,aki a beteg ágyam mellett ült,aki felnevelt,ruházott,ruháztat is etet,ő adja a kenyeret a számba.. erre csak azt mondom: rossz anyának a hasába kerültem.....
hosszabb lenne a sztori de röviden írtam :D
16L
harmadik vagyok:
mindig is tudtam,nem volt titkolva...
amúgy ha akarod leírom privibe az egész sztorit:))
Engem nem, de anyukám mesélt egy történetet.
Egy barátnője örökbefogadott. A lány kedves, okos szorgalmas volt. 18 éves korában mondták el neki. Annyira megharagudott, hogy rögtön összepakolt és elköltözött. Később még visszament a házba és ellopott pár dolgot, meg pénzt. Később annyit hallottak róla, hogy lezüllött, valakitől terhes lett és gyereket szült, de semmi mást nem tudnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!