Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felnőnek a gyerekek, fiúznak/c...

Felnőnek a gyerekek, fiúznak/csajoznak. Hogy dolgoztátok fel, hogy nem minden úgy van már, ahogy elképzeltétek? Vagy a szüleitek hogyan fogadták?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés tulajdonképpen kikhez szól? Egyébként nehezen, borzasztó nehezen dolgozom fel én, személy szerint ezt a mai divatos "értékrendtelenséget".
2012. ápr. 1. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Amikor az első barátom elhívott randizni (12!évesen, későn értem), anyukám még csa-csak örült. Koncertre mentünk, utána hazamentem. Másnap felhívott, hogy be szeretne mutatni a barátainak, épp otthon palacsintáznak. Anyám borzasztóan kiakadt, elhordott mindennek, hogy egy tisztességes lány nem megy fel ilyen hamar a pasi lakására... Utána hetekig nem volt hajlandó beszélni erről velem, őt nem érdekli semmi, nem is akarja hallani a nevét. Két hónap után szakítottunk, mert kiderültek dolgok.

Az utána következő srác a mai napig a párom.Igazából csak azért nem szólt bele, mert akkor jött össze az élettársával (apukám meghalt) és el volt foglalva. De sokáig mentek a szurkálódások, hogy tudom, hogy a barátod utál engem, ne is magyarázd, hogy nem. Többször ki is volt innen tiltva. Most majdnem egy éve már úgy tűnik rendben vannak.

Húgomtól is mart el pasit. Egyszerűen nem engedte találkozni őket, kiakadt, ha msnen beszéltek... Most olyan sráccal jár, akit anyu már ismert évek óta és nagyon szerette, de most, hogy együtt vannak, már vele is vannak problémái.

Én 25 vagyok, tesóm 21

2012. ápr. 1. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocs, félreírtam, 21 nem 12... akkor érthető lett volna, hogy kiakad :D
2012. ápr. 1. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:

12:50es,ez a kiegészités jó mert nagyon nem volt világos a történet.

Nálunk apu nehezen fogadta a változást.Nem volt egy pasim se,19évesen megismertem a párom,3hónap járás után bejelentettem hogy összeköltözünk.Először nevettek majd mikor rádöbbentek hogy hogy komolyan gondolom volt balhé,ennek mostmár 10éve,most majd végigjárják öcsivel ugyanezt.

2012. ápr. 1. 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyám nehezen fogadta el. Nálunk sosem volt szó szex-ről meg szerelemről, úgyhogy nehéz volt neki...

Megismertem a páromat (egy hosszuhajú gitáros srác:D) utána minden nap kimentem vele sétálni. Anyum félóránként hívott valami idétlen indokkal...aztán jöttek a veszekedések, hogy sosem vagyok otthon, pedig, de ugyanannyit voltam otthon mint azelőtt. Amúgy egy évig nem feküdtünk le (17-18 évesek voltunk) anyum meg mindig kommentálta, hogy "vigyázzak magamra". De konkrétat sosem tudott mondani. Egyszer, már nagykorú elmúltam jóval mikor mondta, hogy ha van valami kérdésem, szóljak...

Manapság már kezdte megemészteni a dolgokat, de ideje is volt, már húsz is elmúltam jócskán és 5 éve együtt vagyok a párommal.

2012. ápr. 1. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!