A véleményetekre volnék kiváncsi?! Én vagyok a hülye vajon?
30 éves nő vagyok,van egy párom(nem vagyunk házasok)már 10 éve(ő 35 éves)és van 2.5 éves közös kislányunk.
Nem vagyok féltékeny típus,viszont a megérzéseim általában elég jók.
A történet kb.1 hónapja kezdődött(legalábbis részemről).Szóval vett a párom magának egy másik telót.Én is megnézegettem és közben a híváslistáján találtam 2 számot(az egyik egy nő nevével,a másik a munkaköre nevével,mindkét szám a csajé).Megkéárdeztem normálisan a páromtól,hogy ki ő.Ő mondta,hogy egy kolléganője,ott dolgozik ő is másik munkakörben és szoktak dumálgatni,együtt kávéznak,cigiznek.Ezután nem is foglalkoztam a dologgal,én többnyire férfiakkal dolgozom és én is szoktam beszélgetni velük.Semmi nincs ebben.
Aztán 2 hete este hívott a párom,hogy később jön haza,mert az elmaradt gyűlést most tartják meg(péntek este 6-kor).Kicsit gyanús volt,de nem foglalkoztam vele.Fél 8 körül ért haza,nagyjából elmesélte,hogy mi volt.
Másnap megnéztem a telóját,előző este 18.12-kor hívta a csajt,rákérdeztem...balfék volt a kollégája ő kérdezte meg amit nem tudott a kolléga.
Na..innentől jönnek a megérzések.Kérdeztem a csajról,elmesélte,hogy van párja aki néha megveri és ő csak sajnálja,van egy kislánya is a csajnak.Ja és csak nappalos műszakban dolgozik.Jól összevesztünk,mert szerinte én vagyok a hülye,beképzelek dolgokat...
Néha már kezdem elhinni,hogy tényleg kezdek megbolondulni.De ti mit gondolnátok az én helyemben?Amikor hívogatja néha este(a telójából látom),ha rákérdezek letagadja úgyis,hogy tisztában van vele hogy láttam a híváslistát;hogy a csaj ajándékokat vesz a kislányunknak(apróságokat);hogy a gyűlés időpontjában a csaj otthon volt és van délutános abban a munkakörben,mégis őt kellett felhívnia;...
Nem tudom mit gondoljak...A párom tisztában van vele,ha félre lép akkor hétvégi apuka lesz.Azt mondja semmiért nem kockáztatná azt hogy nem láthatja a lányunkat.Tudom,hogy imádja,de ennek ellenére nem bírom kitörölni a fejemből ezt a dolgot.Mit tegyek?Lassan beleőrülök ebbe a helyzetbe!!!Nem akarom állandóan ezzel piszkálni,de nagyon fáj!Csak nekem is vannak barátaim,férfiak is,de nem hívogatom őket,nem veszek ajándékot a gyerekeiknek,stb....
Véleményeket kérnék légyszíves!!!
Hát az eddigi hozzászólásokból arra következtetek,hogy van alapja a megérzéseimnek....sajnos!
A másik legjobb dolog,hogy amikor felhozom a témát,közli,hogy már megint ez.Felejtsem már el,én is ezzel b@sztatom,úgy mint az XY(közvetlen kollégája,nem írok nevet).Merthogy már az XY is megkérdezte,hogy van-e köze a csajhoz és hogy tudja,hogy mit csinál.
Szóval nem csak nekem gyanús.
Tényleg nem akarom ezzel piszkálni egyfolytában,de akárhogy próbálom nem tudok leszakadni a témáról.Sokszor inkább nem szólok...
Az első ajándék a lányomnak személyesen ment,mert egyik nap vele volt otthon a lányunk és kisétált a kislányommal a munkahelyére,azért,hogy hazahozza a zakóját megvarrni.Akkor találkozott a csaj a lányommal is és akkor kapta az ajándékot.Én mentem haza és mutatta a lányom,kérdeztem kitől kapta.Ő azt mondta,hogy nénitől.Én megkérdeztem a párom,hogy milyen nénitől,mire ő röhögve közölte,hogy mondta a lányunk hogy egy nénitől kapta.Aztán addig-addig kérdeztem,amig végre kibökte,hogy ettől a csajtól.Na...ez volt az első veszekedésünk emiatt. :-(
Senkinek sem tetszene,ha a férj kialakítana egy ennyire jó
baráti kapcsolatot,egy másik,idegen nővel.
Szerintem nem is normális,pláne az,hogy hívogatja,meg az ajándékozgatások.
A férjed,lehet hogy már régóta szimpatizál ezzel a nővel,e csak most cseréltek számot,a telefonos beszélgetések csak most kezdődtek,te meg rátaláltál a telefonszámra,ez indított el mindent.....
Közösen kitalálták,hogy bemesélik neked,hogy a kapcsolatuk csak baráti,a nő még jópofizni is szeretne veled,hogy ne hidd azt,hogy riválisra akadtál,egyszerűen csak egy sajnálatra méltó,szegény nő,akit a párod megsajnált.
Ez lenne az ő álarca.....
Miért tanácsoljátok azt,hogy hagyja annyiban a dolgot,ne nyomozgasson,úgyis kiderül a dolog....és ha nem?
Ha a férj,illetve a szeretője ügyesen alakítgatják a dolgokat,akkor akár meg is etethetik ezt a "sérült,szegény barátnő" maszlagot a kérdezővel....
Én az őszinte,egyenes beszédnek vagyok a híve.Ezt a párom is tudja és azt is,hogy el is várom.Mindent megbeszélek vele és ezért is esik rosszul,hogy kamuzik.Én úgy vagyok vele,ha csak barát,akkor miért ne lehetne megmondani,hogy felhívja,vagy beszélnek,stb.Nekem is van férfi barátom(igaz nem szoktam hívogatni és ő sem titokban),ha ritkán felhív megszoktam mondani a páromnak és előtte szoktam telefonálni.Nem vonulok félre.
Mondtam a páromnak már ezeket és azt is,hogy gondoljon bele az én helyzetembe,hogy ő mit gondolna,ha én viselkednék így.Azt mondta,hogy igazam van,ő is elgondolkodna,de értsem meg,hogy csak barátok és mint nő nem is jön be neki.De arra hogy akkor miért vannak ezek a dolgok értelmes választ még nem adott.
Én azt tanácsoltam keresse fel és kérdezzen rá köntörfalazás nélkül - leselkődés helyett.
Nem hinném hogy ne venné észre ha hazudik, ilyenkor ha váratlanul és direktben ér valakit a kérdés még egy profi szélhámos is képes bukni.
Leselkődéssel és hasonlókkal meg magának okoz traumát, ilyesmiket nem lehet komolyabb lelki sérülés vagy torzulások nélkül csinálni...
Még ha ki is derül hogy jól sejtette, tönkreteszi a kicsi lelkét úgy hogy a 30. pasi se fog tudni megmaradni mellette utána.
Szerintem keresd fel, kérdezz rá, és ha őszintének látod a baráti viszonyt akkor mondd el neki hogy nem szeretnéd hogy továbbra ia barátkozzanak mert félted őt.
A férjednek is mondd el, kérd meg rá hogy szakítsa meg a barátkozást vele.
Után már nincs mit magyarázni, vagy van kapcsolat vagy nincs.
"ma 16:00"
Igaza van kérdező....nem vagytok rászorulva az ajándékára,a férjedet meg hagyja békén,de a férjedtől se normális hozzáállás hogy bedől a szomorú Bambi szemeknek....
Es egyébként azonkivül, hogy a férje "veri" együtt is élnek? Azt nem mesélte a férjed, hogy mégis miért veri?Nem azért mert arra törekszik, hogy szétzuzzon házzasàgokat?
Vannak "ronda férfiak",akik ártatlan nõket megvernek, de vannak "ronda nõk",akik meg is érdemlik.
Szerintem nagyon nemes dolog ha a valaki szívén viseli azoknak a sorsát akikkel mostohán bánt az élet DE nem ismered annak a nőnek a hátterét pontosan, nem tudhatod miért verték és vajon mi váltotta ezt ki. Semmi nem történik ok nélkül. Rendes a férjedtől, hogy foglalkozik vele de ennyire nem kell személyeskedni egy kollégával sem! Bőven elég ha a melóhelyen megvitatják pár tőmondatban azt, hogy mi újság van. Felnőtt nő, oldja meg a problémáit anélkül, hogy ebbe egy másik családot is bevon, sőt mi több még kellemetlenséget okoz vele! A férjednek magától kellene erre rájönnie, hogy ez jóhoz nem vezet, még akkor sem ha nincs a nő és közte semmi az égvilágon csak barátság! Szerintem nem örülne ő sem annak ha te egy férfi kollégával kerülnél ilyen helyzetbe...
Nem értem, hogy ha tudja azt, hogy ez neked fáj, akkor miért fontosabb neki a csaj barátsága mint a saját családjának a békéje?
Nem bolondultál meg, csak csupán véded a családod, nem engeded, hogy bárki bekavarjon és szerintem én sem lennék nyugodt ha az én férjem tenne ilyesmit és én biztos felkeresném a csajt egy elbeszélgetésre!
Én sem értem az,hogy ha nem évek óta ismerik egymást,meg
tényleg a férjed nem akar semmit a nőtől,akkor miért fontosabb neki,mint az,hogy békesség legyen köztetek,és ne érezd kellemetlenül magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!