Ez csak nekem nagyon nem szimpatikus? Kíváncsi volnék a véleményetekre!
Minden tenyésztő ezt csinálja...
Versenyhelyzet van.
Nem tudom, én nem találtam benne semmi rosszat, büszkék arra, hogy felelősségteljesen, ésszel tenyésztenek, szerintem ezzel nincs baj. Nem vagyok ugyan képben a mudis helyzettel, de ha teszemazt egy szakmában sok a gyökér, meg a szaporító, akkor fontos kihangsúlyozni, hogy a normális tenyésztők mitől normálisak, mitől jobbak, mint a másik, miért jobb tőlük kutyát venni, mint azoktól, akik ráadásul rontják is a fajtát.
Nekem amúgy nem is jött le semmiféle kizárólagosság, mármint hogy csak ők a jók, meg tökéletesen tartják a kutyákat, meg semmi ilyesmi, sőt, ezt ki is hangsúlyozzák, hogy nem akarnak ilyennek látszani, de nyilván ők azért tartják úgy a kutyáikat, ahogy, mert ők úgy találják a legjobbnak. Szerintem akkor nem lennének hitelesek, ha nem bíznának a saját módszereikben.
Nekem ez a nagyon furcsa ezzel a tenyésztővel kapcsolatban:
Én nem ismerem ezt a tenyésztőt, a mudikról sem sokat tudok. De az egyik szukájuk Pásztor-Virtus Fecske 2004 december és 2011 január között 8x ellett !!! Volt olyan év, amikor áprilisban és decemberben is.A másik szukát meg sem néztem...
ÚRISTEN!!! Miért nem tesz vki vmit???? Hogy kaphattak mestertenyészet cimet??? Sírni tudnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!