Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen/hol tart jelenleg az...

Milyen/hol tart jelenleg az életed?

Figyelt kérdés

Hány éves vagy?

Van párkapcsolatod/férjed/feleséged/gyereke(i)d?

Tanulsz vagy dolgozol?

A jövőre nézve van konkrét terved, ami megvalósulhat?

Mielőtt bárki megvádolna, ez nem mások életében való turkálás, mivel válaszolni nem kötelező.

Aki akar, írhat, akinek nem tetszik a kérdés, természetesen nem kell írnia.:)

Csak kíváncsi vagyok, hogyan élnek általában az emberek manapság.

24N

2012. dec. 4. 21:45
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok. Fél éve férjnél vagyok, 5,5 éve vagyunk együtt. Dolgozok, szeretem a munkám. Van egy kutyánk, nincs gyerekünk, de szeretnénk egy éven belül. Albérletben lakunk, és pár éven belül nem is lesz saját. Úgy tervezzük, hogy gyűjtögetünk, és 8-10 év múlva szeretnénk sajátot és 2 gyereket.
2012. dec. 5. 16:20
 42/49 anonim ***** válasza:

Kettőnk helyett írok ha nem baj.

A férjem 24, én 21 éves vagyok.

Házasok vagyunk (már vagy egy hónapja :)).

Én még tanulok, ő dolgozik.

Jövőre ő is elkezd estin suliba járni. Májusban lesz a templomi esküvőnk lagzival. Amíg be nem fejezem a sulit itt maradunk, aztán költöznénk kicsit közelebb a családunkhoz (most majdnem 200km-re vagyunk mindenkitől). Ezek a főbb irányvonalak egyelőre.

Ja és láttam valaki írta, hogy van kutyája, nekünk is van kettő.

2012. dec. 5. 17:48
 43/49 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok, párkapcsolatban élek. Remélhetőleg sokáig így is marad.

Jelenleg tanulom, szeretnék a suli után a párommal külföldre utazni és a szakmámban dolgozni. Nekem már az is elég, ha együtt lehetek azzal akit szeretek. Nem vágyom sok pénzre és nagy házra, autóra.

2012. dec. 5. 18:43
 44/49 anonim ***** válasza:

21 vagyok

A párom 19, 5 éve vagyunk együtt (nem vagyunk házasok), van egy (nagyon) kislányunk, 0 éves.

Dolgozok, a jelenlegi helyen 1 éve, ebben a szakmában 2 éve, más területeken meg régebb óta.

Jövőre nézve van egy pár tervem, amiknek a megvalósítása folyamatban van. Egy kis 36 nm lakásban lakunk (saját), olcsón sikerült megvenni, meg vettem egy 30 nm ingatlant is nagyon olcsón, még gyűjtök 2-3 m ft-ot, és egy kis kertes házba szeretnék költözni ezeknek az eladásából, kb 3 év múlva, meg ahogy nő a lányom, majd ha igényli a saját szobát, lehessen neki. Másik tervem, hogy még egy pár tartalék szakmát szeretnék letenni.

2012. dec. 6. 08:34
 45/49 anonim ***** válasza:

20 éves lány vagyok.

Van párom, akivel most költöztünk össze albérletbe, amit imádok, szép kis lakás elég jó árért, és végre a fővárosban élhetünk, amit mindig is szerettünk volna :)))

Tanulok egyetemen levelezőn, másodéves vagyok, elég nehéz, de valamit valamiért. Viszont legalább érdekel a szakom, és szeretem azt, amit tanulok. Mellette dolgozok, a munkám nem túl jó, a fizetés igen, de a munka.... :( Épp keresgélek mást, jó lenne találni valami jobbat majd.

Vannak tervek: saját lakás a párommal, illetve baba. Szeretnék majd vagy a szakmámban elhelyezkedni vagy külföldön dolgozni.

2013. okt. 29. 00:19
 46/49 anonim ***** válasza:

hú, tavalyi kérdés, elolvastam a válaszom, azt hiszem, 37es volt :)

hát, a világegyetem közbeszólt és pár hete véget ért az immár két és fél éves kapcsolatom, de még mindig bízom a sorsban, hogy Ő lesz a férjem :) jelenleg a megvalósíthatatlan megvalósításán dolgozunk, hogy egy szép napon újra együtt lehessünk.

Időközben pedig megvalósult még annyi, hogy sikerült megnyitni a szórakozóhelyet, amire vágytam, otthagyhattam a mekis hamburgereket és most pultos vagyok a saját sörözőnkben :) valamint a zenekart is összehoztuk. összegezve egész jól hangzik, most feldobott ez a kérdés :)

20L

2013. okt. 29. 13:33
 47/49 anonim ***** válasza:

Tanulok, idén disszertálok mesterképzésen.

Van párkapcsolatom, néhány hónapja a vőlegényem :)

Egyébként ez a 7. éve, hogy együtt vagyunk.

Együtt élünk, szülőktől külön. Én dolgozom, óvónő vagyok egy napköziben. A párom orvosira jár.

Szeretném befejezni jövőben az egyetemet úgy végleg:P

Gyerekeim nincsenek, de szeretnék 1-2 év múlva.

Jövőben férjez is megyek.

23 évesek vagyunk

2013. nov. 1. 20:01
 48/49 anonim ***** válasza:
Sehol
2021. máj. 13. 12:34
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
40 éves vagyok, házas, 2 éves a kislányunk, egy benzinkúton dolgozom Ausztriában. Szeretnék valtani, de attól tartok, túl késő már, túl nagyok az álmaim, illetve a vírus is közbeszólt.
2021. nov. 29. 23:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!