Milyen/hol tart jelenleg az életed?
Hány éves vagy?
Van párkapcsolatod/férjed/feleséged/gyereke(i)d?
Tanulsz vagy dolgozol?
A jövőre nézve van konkrét terved, ami megvalósulhat?
Mielőtt bárki megvádolna, ez nem mások életében való turkálás, mivel válaszolni nem kötelező.
Aki akar, írhat, akinek nem tetszik a kérdés, természetesen nem kell írnia.:)
Csak kíváncsi vagyok, hogyan élnek általában az emberek manapság.
24N
Kettőnk helyett írok ha nem baj.
A férjem 24, én 21 éves vagyok.
Házasok vagyunk (már vagy egy hónapja :)).
Én még tanulok, ő dolgozik.
Jövőre ő is elkezd estin suliba járni. Májusban lesz a templomi esküvőnk lagzival. Amíg be nem fejezem a sulit itt maradunk, aztán költöznénk kicsit közelebb a családunkhoz (most majdnem 200km-re vagyunk mindenkitől). Ezek a főbb irányvonalak egyelőre.
Ja és láttam valaki írta, hogy van kutyája, nekünk is van kettő.
20 éves vagyok, párkapcsolatban élek. Remélhetőleg sokáig így is marad.
Jelenleg tanulom, szeretnék a suli után a párommal külföldre utazni és a szakmámban dolgozni. Nekem már az is elég, ha együtt lehetek azzal akit szeretek. Nem vágyom sok pénzre és nagy házra, autóra.
21 vagyok
A párom 19, 5 éve vagyunk együtt (nem vagyunk házasok), van egy (nagyon) kislányunk, 0 éves.
Dolgozok, a jelenlegi helyen 1 éve, ebben a szakmában 2 éve, más területeken meg régebb óta.
Jövőre nézve van egy pár tervem, amiknek a megvalósítása folyamatban van. Egy kis 36 nm lakásban lakunk (saját), olcsón sikerült megvenni, meg vettem egy 30 nm ingatlant is nagyon olcsón, még gyűjtök 2-3 m ft-ot, és egy kis kertes házba szeretnék költözni ezeknek az eladásából, kb 3 év múlva, meg ahogy nő a lányom, majd ha igényli a saját szobát, lehessen neki. Másik tervem, hogy még egy pár tartalék szakmát szeretnék letenni.
20 éves lány vagyok.
Van párom, akivel most költöztünk össze albérletbe, amit imádok, szép kis lakás elég jó árért, és végre a fővárosban élhetünk, amit mindig is szerettünk volna :)))
Tanulok egyetemen levelezőn, másodéves vagyok, elég nehéz, de valamit valamiért. Viszont legalább érdekel a szakom, és szeretem azt, amit tanulok. Mellette dolgozok, a munkám nem túl jó, a fizetés igen, de a munka.... :( Épp keresgélek mást, jó lenne találni valami jobbat majd.
Vannak tervek: saját lakás a párommal, illetve baba. Szeretnék majd vagy a szakmámban elhelyezkedni vagy külföldön dolgozni.
hú, tavalyi kérdés, elolvastam a válaszom, azt hiszem, 37es volt :)
hát, a világegyetem közbeszólt és pár hete véget ért az immár két és fél éves kapcsolatom, de még mindig bízom a sorsban, hogy Ő lesz a férjem :) jelenleg a megvalósíthatatlan megvalósításán dolgozunk, hogy egy szép napon újra együtt lehessünk.
Időközben pedig megvalósult még annyi, hogy sikerült megnyitni a szórakozóhelyet, amire vágytam, otthagyhattam a mekis hamburgereket és most pultos vagyok a saját sörözőnkben :) valamint a zenekart is összehoztuk. összegezve egész jól hangzik, most feldobott ez a kérdés :)
20L
Tanulok, idén disszertálok mesterképzésen.
Van párkapcsolatom, néhány hónapja a vőlegényem :)
Egyébként ez a 7. éve, hogy együtt vagyunk.
Együtt élünk, szülőktől külön. Én dolgozom, óvónő vagyok egy napköziben. A párom orvosira jár.
Szeretném befejezni jövőben az egyetemet úgy végleg:P
Gyerekeim nincsenek, de szeretnék 1-2 év múlva.
Jövőben férjez is megyek.
23 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!