Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen/hol tart jelenleg az...

Milyen/hol tart jelenleg az életed?

Figyelt kérdés

Hány éves vagy?

Van párkapcsolatod/férjed/feleséged/gyereke(i)d?

Tanulsz vagy dolgozol?

A jövőre nézve van konkrét terved, ami megvalósulhat?

Mielőtt bárki megvádolna, ez nem mások életében való turkálás, mivel válaszolni nem kötelező.

Aki akar, írhat, akinek nem tetszik a kérdés, természetesen nem kell írnia.:)

Csak kíváncsi vagyok, hogyan élnek általában az emberek manapság.

24N

2012. dec. 4. 21:45
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

22 éves vagyok

5 és fél éve vagyunk együtt a párommal, három hónapja sikerült összeköltöznünk.

Már van diplomám, jelenleg mesterképzésre járok, sajnos egyelőre szakmában nem kaptam munkát, így gyerekre vigyázok.

A párom nyáron megkérte a kezem, így igen, vannak konkrét terveink, szeretnénk eljegyzést tartani, 2 év múlva lagzit. Szeretném h három éven belül ő is befejezné az egyetemet, összeházasodnánk és lehetne gyerekünk :) Remélem nem is annyira elérhetetlen terv :)

És Te kérdező??

2012. dec. 5. 08:28
 32/49 anonim ***** válasza:

22 éves lány vagyok.

Most ért véget az első párkapcsolatom 6 év után...úgyhogy nem a legjob napjaimat élem :)

Nyáron végeztem az egyetemen,most dolgozok szeptember óta de ez csak decemberig szól...hogy utána mi lesz a jóisten tudja csak. Próbálok munkát találni,de nem sok esélyt látok rá...így a legközelebbi tervem, hogy januárban a legjobb barátnőmmel felmegyünk Pestre szerencsét próbálni.

Mégiscsak több a munkalehetőség és mindkettőnknek szüksége lenne egy teljesen más közegre.

Hosszútávú célom pedig az, hogy a szakmámnak megfelelő helyen tudjak majd egyszer dolgozni azaz rendezvényszervezőként...még jobb lenne egy saját kis cég...de ez még arréb van :)

2012. dec. 5. 08:46
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

26 éves nő vagyok.

Idén szeptemberben volt az esküvőnk, és nemrég derült ki h a naszút gyümölcsöző volt. ;-)

Lassan 3 éve élünk es dolgozunk külföldön a férjemmel,tavaszra tervezzük a hazaköltözést.

Van tervem a jövőre nézve sokféle téren: még szeretnék tanulni, építeni, nagy családot nemzeni, nyelveket tökéletesíteni és boldogan élni amig meg nem halunk. ;-) nyitott ember vagyok,szeretem az uj dolgokat,kihívásokat.

2012. dec. 5. 09:25
 34/49 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok, a Párommal januárban lesz az esküvőnk. Ő 30 éves. Albiban lakunk, reméljük pár éven belül sajátba tudunk költözni. Autóra tavaly összegyűjtöttünk. Ja, fősulira járok, mellette minden délután, este diákmunkában dolgozom. Jövőre érkezik a bébi is, így dolgozni nem tudok majd. A Párom csinált egy saját vállalkozást, ott dolgozhatok én is, a sulit levelezőn csinálom. Én nagyon örülök neki, hogy így alakult. Jövőre nézve folyamatosan jár az agyunk, hogy hogyan tudnánk még jobbá tenni az életünket, és általában meg is valósítjuk a terveinket. Gondolkozunk külföldre költözésen, de ez még képlékeny.
2012. dec. 5. 09:26
 35/49 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben van az életem, nem volt mindig így. :) Volt már egy 10 évig tartó házasságom. A második férjemmel élek és a kislányommal, dolgozunk mindketten, van lakásunk (igaz, van rajta hitel, de nem vészesen sok), van autónk, teljesen átlagos családi életet élünk. Szeretnénk családi házba költözni, de ez egyelőre biztosan álom marad, majd meglátjuk mit hoz az élet. :)
2012. dec. 5. 09:27
 36/49 anonim ***** válasza:
35-ös vagyok. Azt nem írtam, hogy 38 éves nő vagyok.
2012. dec. 5. 09:28
 37/49 anonim ***** válasza:

19 vagyok.

másfél éve vagyunk együtt a barátommal, ha a világegyetem nem szól közbe, egyetem után összeházasodunk (mondjuk neki az még 5 év:/ )

tanulok, mellette szorgosan gyártom a hamburgereket a mekiben.

van konkrét tervem, igen. egy gyönyörű szép életet leélni a barátommal, egy-két gyerek. külföldön szeretnék elhelyezkedni kutatóként, valami nagyobb városban (Amszterdam, London, stb.), ahol a barátom is jó állást kaphat orvosként. ezen kívül szeretnék majd nyitni egy kis szórakozóhelyet a saját stílusomban a saját elképzeléseim alapjén, ahol kiélhetem a kreativitásomat, segíthetem a helyi feltörekvő együtteseket. saját zenekart is szeretnék, de nem hiszem, hogy bármikor is lenne időm megvalósítani, túl sok mindent fel kéne adnom. ja meg szeretném, ha egyszer megjelenne az egyik írásom:)

2012. dec. 5. 09:40
 38/49 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok.

Van egy párom, Ő 27 éves, 2 és fél éve vagyunk együtt, 1 éve élünk együtt.

Dolgozom tavaly szeptember óta, tanulni nem is szeretnék már, sose szerettem.

Rövidtávú terveink egy autó, közben gyűjtögetünk a további közös életre. Szeretnénk majd gyereket, lehetőleg kislányt (ha lehet válogatni:)), de majd csak 4-5 év múlva, addigra talán meglesz neki az anyagi háttér.

2012. dec. 5. 09:47
 39/49 anonim ***** válasza:

22 éves nő vagyok, párkapcsolatban, 1 éve vagyunk együtt.

Még tanulok, az egyetemet júniusban fogom befejezni. Miután államvizsgáztam, összeköltözünk a párommal.

A családi vállalkozásunkban fogok dolgozni előreláthatólag. (Ha nem így alakulna, akkor természetesen máshol szeretnék majd állást keresni.)

A párommal az összeköltözés után ha minden jól alakul, szerintem eljegyzés is lesz. Utána pedig a jövőnket fogjuk építgetni, házasság, gyerekek, valamint egy családi házba szeretnénk majd költözni, amihez még gyűjteni kell majd, de elérhető, mert neki van már saját lakása, így a lakás árához kellene még spórolni. Úgy érzem sínen van az életem, remélem így marad. :)

2012. dec. 5. 11:35
 40/49 anonim ***** válasza:

Hú, mennyi érdekes, pozitív válasz! :)

Sajna nálam nem ilyen rózsás a helyzet, de azért leírom:

24L

Nincs párkapcsolatom, nem is volt még soha.

Tanulok,bár nem tudom, hogy van-e értelme és a szüleim tartanak el.

Nem merek tervezgetni, mert csak csalódás lenne belőle.

2012. dec. 5. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!