Milyen/hol tart jelenleg az életed?
Hány éves vagy?
Van párkapcsolatod/férjed/feleséged/gyereke(i)d?
Tanulsz vagy dolgozol?
A jövőre nézve van konkrét terved, ami megvalósulhat?
Mielőtt bárki megvádolna, ez nem mások életében való turkálás, mivel válaszolni nem kötelező.
Aki akar, írhat, akinek nem tetszik a kérdés, természetesen nem kell írnia.:)
Csak kíváncsi vagyok, hogyan élnek általában az emberek manapság.
24N
22 éves nő vagyok :)
Februárban házasodom, 4 "évesek vagyunk", 3 éve élünk együtt albérletben :)
Levelezőn tanulok, és vezetem a háztartást. Sajnos egészségügyi okok miatt egy jó darabig nem tudok dolgozni, valamit csinálnom kell.
A terveim között szerepel hogy végre találjak egy orvost aki foglalkozik normálisan a problémáimmal. Remélhetőleg megvalósul.
Egyéb eddig megvalósulatlan tervem hogy a páromat bedugjam az egyetemre, de ehhez újra vissza kell álljak dolgozni :)
23 éves vagyok.
Van egy vőlegényem, ő 26 éves, 6 éve vagyunk együtt, 3 éve együtt lakunk.
Egyetemista vagyok, közben a családi vállalkozásban dolgozom.
A jövőt illetően tervbe van véve az esküvő, a következő májusban vagy júniusban szeretnénk tartani. Gyerekeket egyelőre nem szeretnék, majd esetleg pár év múlva. Úgy különösebb tervem nincs, minden úgy jó, ahogy van. :)
22 éves vagyok
Vőlegényemmel már több mint másfél éve.
Jelenleg tanulok (estin), közben pedig próbálok munkát keresni (több-kevesebb sikerrel :()
Igen, van: Ki szeretnénk menni a Párommal külföldre dolgozni, mivel ott jobban tudnánk kamatoztatni a szakmai tudásunkat, mint itt Magyarországon.
19F vagyok.
Nincs senkim, nem is volt.
Dolgozok jelenleg. Idén végeztem a szakmával.
Jövőre nézve még fogalmam nincs mi lesz velem, de még elég fiatal vagyok, van egy kevéske időm ezen elgondolkozni szerintem.
26 leszek
van egy vőlegényem, másfél év múlva lesz az esküvő
dolgozunk
most veszünk lakást, aztán jöhet az esküvő és a baba.
21, lány vagyok.
Nem vagyok kapcsolatban, nem is tervezek belecsöppeni egybe, mielőtt stabilizálnám az életemet.
Szakmát tanulok.
Elvégzem a szakképzést (még másfél év), és aztán megpróbálok elhelyezkedni vele. Ha sikerül, akkor a keresetemtől, a szabadidőmtől, és az akkori anyagi helyzetemtől függ. Hogy lesz-e lehetőségem az álmaimmal foglalkozni, vagy marad a mindennapokért kaparás...
23:07-tel egyetértek, ez a "hol tart az életed" olyan borzalmasan hangzik, mintha minden ember élete csak egyetlen módon folyhatna le.
Mintha azt kérdeznéd, hol tartasz egy könyvben vagy egy játékban, amit mind játszunk, és csak egyetlen út van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!