Boldognak érzed jelenleg az életed?
Filozofáljunk egy kicsit..Szerinted mi a boldogság?
Pillanatnyi, vagy hosszabb ideig tartó 'állapot'? A te életedben mi az, ami azzá tesz/tett/tenne?
Légyszi írjatok nemet, kort is:)
Köszönöm.
A létező legjobb jóindulattal se mondanám boldognak a mostani életemet:/
kor,nem
És tudsz ellenne tenni, hoygyjobb legyen?
Lépj affelé, hogy változtatsz a jelenlegi helyzeten.
A boldogság az elvárások és a lehetőségek egyensúlya.
Ha több az elvárásod az életed minőségével kapcsolatban, mint a lehetőséged a fentiek megteremtésére, akkor boldogtalan leszel.
Vagy a lehetőségeket kell növelni, vagy az elvárásokat kell csökkenteni.
Láttam számomra rettenetes körülmények között élő embereket boldogságban és SZERETETBEN élni, nekem meg megvan mindenem, mégsem vagyok boldog.
Nem tudom, boldognak mondanám-e, mert nem tudom milyen az, úgy értem, a leírások nekem mindig olyan "ködösek", érthetetlenek. Definiáld, szerinted mi a boldogság.
Én amúgy úgy mondanám, általánosságban elégedett vagyok az életemmel, nincs semmi problémám.
Most épp egésznap kedvetlen vagyok,semmi életkedvem.Ilyenkor így látom a dolgokat:
És az eddigi 24 évem alapján csak pillanataim vannak az emlékeimben,amikor "boldog" voltam.Csak 3-4 ilyen pillanat.Ha véletlenül jól érzem magam,akkor az csak a hangulatingadozás(az nem boldogság,viszont eltart pár órán keresztül is).Szinten tartom magam,hogy jól legyek,de annyira nincs semmi változás,semmi értelem az életemben.Csak győzködöm magam,hogy még bírjak ki pár évet(3 évet),és indulhassak ki külföldre.Ez tenne boldoggá.Mindennel elégedetlen vagyok,nem szeretem önmagam,még bemesélni se tudom a jó dolgokat!
Ha jó napom van:
Örülök,mosolygok,jókedvvel csinálok mindent.Arra gondolok,hogy na majd pont ma történik velem valami szuper.Végre észrevesz egy olyan férfi az utcán,aki számomra szimpatikus!(de sose!-azért rendbeszedem magam reggel,elindulok munkába,teszem a dolgom,rendet rakok takarítok)Tele vagyok tervvel,tudom,hogy van értelme annak,amit csinálok és sikerülni fog kiköltöznöm 3 év múlva külföldre.Előre látom magam előtt a boldog pillanatokat,hogy már a repülőn egy kedves mellettem ülő emberrel végig tudom beszélgetni a 7órás utat,s ahogy leszállok és kialszom magam másnap már a városban tett séta alatt érzem magamban az őséleterőt és boldogságot.Ami egésszé tesz.Tudom,hogy nincs előttem akadály.
Mondjuk nekem már nem elég az,hogy legyen párom.Én környezetváltozást akarok.Persze jólesne most egy férfivel a szex,a vadság,a csókolózás.Összeköltözés.Bármi...
24n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!