Milyen/hol tart jelenleg az életed?
Hány éves vagy?
Van párkapcsolatod/férjed/feleséged/gyereke(i)d?
Tanulsz vagy dolgozol?
A jövőre nézve van konkrét terved, ami megvalósulhat?
Mielőtt bárki megvádolna, ez nem mások életében való turkálás, mivel válaszolni nem kötelező.
Aki akar, írhat, akinek nem tetszik a kérdés, természetesen nem kell írnia.:)
Csak kíváncsi vagyok, hogyan élnek általában az emberek manapság.
24N
23:07-nek üzenem: gyakorold a szövegértést: "válaszolni nem kötelező. Aki akar, írhat, akinek nem tetszik a kérdés, természetesen nem kell írnia.:)" Előre leszögeztem, de úgy látom, csak nem bírtad ki.
Egyébként mégis ki mondta, hogy ez az élet??? Sehol nem írtam, hogy az élet erről szól. Csak engem ez az oldala érdekelt. Ezért tettem fel így a kérdést.
Másrészről pedig ezek az élet alap pillérei. Mégis mit csináljon az ember az átlagos napokon? Mindenki vagy tanul, vagy dolgozik, vagy elvan a családjával. Ha meg nem ezt csinálod, akkor ne válaszolj, mert nem ezt kérdeztem, vagy írd le normálisan, hogy Te hogyan élsz ezeken kívül.
Még egyszer mondom, sehol nem állítottam, hogy csak az tart valahol, akinek párkapcsolata és munkája van.
Szóval a kötekedést tartsd meg magadnak, mert nincs rá okod, köszönöm!
23:19: szintén.
Nem mondtam, hogy ez az egyetlen út. Csak ez az általános. Ez érdekelt. Nekem is vannak ezeken kívül más dolgok az életemben. Csak most nem azzal kapcsolatban kérdeztem.
Ott van, hogy "milyen" az életed. Ez elég tág, bármit írhattok. A többi kis kérdés, csak irányadó volt.
Ha azt kérdeztem volna, hogy valósult meg már álomutazás az életedben, akkor meg azért hurrogna le sok ember, hogy "ugyan már, örülünk, ha van munka és tudunk enni". =)
Szóval mindegy, ki hogyan és mit kérdez, mindig lesz valaki, aki beleköt egy ártatlan kérdésbe. =D
Nem kell rögtön támadni, meg lehet ütni egy emberi hangot is.
Ezek a TE életed alappillérei, nem mindenkié.
Aki támadt az a két kommentelő, akinek írtam az előbb. Én csak válaszoltam.
Egyébként nem, nem az ÉN alappilléreim. Mégis mire épül az egész társadalom? Kapcsolatokra, tanulásra, munkára. Mindenhol ez az alap. De nem is ez a kérdés most, hogy kinek mi az alap.
És írtam már: feltettem egy kérdést, amire 10 ember tudott válaszolni kötekedés nélkül, mert felfogták, hogy nem ráerőszakolni akarok életszemléletet másokra, hanem érdekel, hogy kinek van párkapcsolata, ki tanul és ki dolgozik. Nem értem, mi ebben a felháborító.
Aki támad az a két kommentelő, akik egyből felhúzták magukat a nagy semmin. =) Furcsa módon rajtuk kívül elég sok ember válaszolt anélkül, hogy leszólt volna, milyen kérdés ez...
24 éves vagyok.
Vőlegényem van, most szervezzük a tavaszi esküvőnket.
Dolgozok, félbe hagytam a tanulást egy jól fizető szuper munka miatt, majd később tanulok, valószínűleg egész mást, mint amit elkezdtem, mert azt nem szerettem. Most nagyon hálás vagyok az életnek, hogy jött a munkalehetőség, mert különben ott ragadtam volna azon a szakon, aztán az lett volna a munkám, amit nagyon nem szerettem volna sose.
Tavaly vettünk egy lakást, most azt csinosítjuk, aztán szeretnénk eladni, házba költözni és gyereket vállalni. Meg persze utazgatni és a szokásos dolgok. Olyan nagyon nagy szám terveink nincsenek.
Végre egy jó kérdés aminek van is értelme.
25N
Nincs, mondjuk nem is volt.
Egyetemre járok, néha diákmunka.
A második választ kellene már helyre hoznom.
20 éves vagyok.
Tanulok,nemsokára végzem az egyetemen,olykor alkalmai diákmunkákat eltudok vállalni a suli mellett.Jelenleg teljesen átlagos,hétköznapi életet élek.
Számomra a gyerek,esküvő nem annyira fontosak még,úgy érzem bőven ráérek.A jövőre a legnagyobb tervem,hogy szeretnék külföldön dolgozni,világot látni,bejárni európát.Ez a legnagyobb álmom :)Imádok utazni,a lehető legtöbb helyre szeretnék ellátogatni.Nem bánnám ha találnék valakit(egy férfire gondolok),akinek kedve lenne ehhez.A baba jöhet 35 éves korom körül,mikor meg van teremtve minden anyagi körülmény,és én is lenyugszom,megérek a dologra lelkileg.
"Furcsa módon rajtuk kívül elég sok ember válaszolt anélkül, hogy leszólt volna, milyen kérdés ez..."
Nem ide tartozik, de ez azért van, mert az embereknek nagy általánosságban a kedvenc témájuk saját maguk. És mivel az emberi kapcsolatokat kerülik, de egyben szükségük is van rá, mindenki nagy örömmel válaszol az életét érintő kérdésekre, még akkor is, ha az a témától teljesen eltér.
(Tekints be más kérdésekhez, mindenki magáról beszél.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!