Most tényleg nincs igazam?
Nem olvastam el a válaszokat, bocsánat, ha már ezt valaki írta.
Miért hiszed azt, hogy a gyerekeid a tesódnak annyira fontosak? Nem azért, de én sem rohannék a tesóm gyerekeihez karácsonykor. Még ha te hiányolnád a tesódat, azt úgy, ahogy megérteném. De a gyerekeidnek nem fog hiányozni. Had legyen csak a párjával. Ahogy neked van saját külön életed, párod, gyerekek, tőle ezt miért sajnálod? Nagyon önző vagy, tipikus ősanya, azt hiszed majd a gyerekeid mindenkinek elsők lesznek.
Álljon már meg a bunkózás, én senkit le nem butáztam, le nem ősanyáztam, ez titeket minősít, normálisan is lehet de intelligencia nem mindenkinek jutott..
Szerintem igenis fontos a család (mint kb. az olaszoknál) de mint már leírtam mindenkinek más az értékrendje, ja és egyébként azért fontos nekem az hogy a gyermekemmel találkozzon mert ő pattogott "akkoriban" hogy ő lesz a kereszt nem lehet más (pedig volt más) nekem is van keresztgyerekem nem így állok hozzá az biztos.
27-én ha idejönnek este 8 fele (gyerekek már alszanak) mi max csöndesen beszélgethetünk, de kb. 10 órás munka után már nem leszek az a beszélgessünk hajnalig kedvemben..
Mi nem tudunk elmenni mert 25-én mamáékhoz is megyünk aki mellesleg 87 éves, meg akkor anyáékat hagynánk ki..
De valaki kimondta az igazságot, tesómnak ennyit jelentek, ennyi..
Bizony Kérdező, úgy tűnik, hogy szerepcserében vagy anyukáddal, a jelek szerint anyukád simán tudomásul veszi, hogy a testvéred felnőtt, "kirepült", önálló ember lett saját párral és saját élettel, te meg nem bírod elengedni a "kishúgod", nem tudod elfogadni, hogy a saját párja immár fontosabb lett számára, mint a szülői ház.
Javaslom, kövesd anyukádat... és készülj rá, hogy hipp-hopp, néhányat alszol, és itt lesz az idő, hogy a saját gyermekeidet kell majd elengedned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!