Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg nincs igazam?

Most tényleg nincs igazam?

Figyelt kérdés
Húgom nem jön haza karácsonyra, mert a pasija nem tud hazajönni vele mert dolgozik, így is kb. 2x ha hazajönnek, ő a keresztanyja a kisfiamnak, 27-én fognak hazajönni, de akkor én már egész nap dolgozok kislányom anyósomnál lesz, szóval nem sok esélyt látok rá hogy találkozzunk.. húgom haza tudna jönni egyedül, de nem akar a pasi nélkül (pedig utána tudna jönni simán) nekem rosszul esik, hogy ennyire nem töri magát hogy karácsonykor itthon legyen... anyám szerint nincs igazam.. mert annak kell örülni hogy jól megvannak..
2012. nov. 30. 23:22
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
49%
Úgy tűnik a tesódnak nem olyan fontosak a te gyerekeid. Ennyi.
2012. dec. 1. 12:27
 52/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a válaszokat, bocsánat, ha már ezt valaki írta.

Miért hiszed azt, hogy a gyerekeid a tesódnak annyira fontosak? Nem azért, de én sem rohannék a tesóm gyerekeihez karácsonykor. Még ha te hiányolnád a tesódat, azt úgy, ahogy megérteném. De a gyerekeidnek nem fog hiányozni. Had legyen csak a párjával. Ahogy neked van saját külön életed, párod, gyerekek, tőle ezt miért sajnálod? Nagyon önző vagy, tipikus ősanya, azt hiszed majd a gyerekeid mindenkinek elsők lesznek.

2012. dec. 1. 13:06
 53/56 A kérdező kommentje:

Álljon már meg a bunkózás, én senkit le nem butáztam, le nem ősanyáztam, ez titeket minősít, normálisan is lehet de intelligencia nem mindenkinek jutott..

Szerintem igenis fontos a család (mint kb. az olaszoknál) de mint már leírtam mindenkinek más az értékrendje, ja és egyébként azért fontos nekem az hogy a gyermekemmel találkozzon mert ő pattogott "akkoriban" hogy ő lesz a kereszt nem lehet más (pedig volt más) nekem is van keresztgyerekem nem így állok hozzá az biztos.

27-én ha idejönnek este 8 fele (gyerekek már alszanak) mi max csöndesen beszélgethetünk, de kb. 10 órás munka után már nem leszek az a beszélgessünk hajnalig kedvemben..

Mi nem tudunk elmenni mert 25-én mamáékhoz is megyünk aki mellesleg 87 éves, meg akkor anyáékat hagynánk ki..

De valaki kimondta az igazságot, tesómnak ennyit jelentek, ennyi..

2012. dec. 1. 13:32
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

Bizony Kérdező, úgy tűnik, hogy szerepcserében vagy anyukáddal, a jelek szerint anyukád simán tudomásul veszi, hogy a testvéred felnőtt, "kirepült", önálló ember lett saját párral és saját élettel, te meg nem bírod elengedni a "kishúgod", nem tudod elfogadni, hogy a saját párja immár fontosabb lett számára, mint a szülői ház.

Javaslom, kövesd anyukádat... és készülj rá, hogy hipp-hopp, néhányat alszol, és itt lesz az idő, hogy a saját gyermekeidet kell majd elengedned...

2012. dec. 1. 13:44
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
Te egy borzalmas anyós leszel.. Anyának biztos nagyon jó vagy, óvod a gyermekeidet, elhalmozod őket szeretettel, de látva hogyan kezeled ezt a szituációt, majd ha a gyerekeid felnőnek akkor igazi vén boszorka anyós leszel.
2012. dec. 1. 14:33
 56/56 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs igazad kérdező.
2012. dec. 3. 08:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!