Most tényleg nincs igazam?
Van egy 2 éves kislányom. Csak ellenben veled, én felfogom, hogy a nővérem egy felnőtt nő, akinek van saját élete, párja, legyen az fél éves vagy 2 éves kapcsolat. Örülök neki, ha meglátogatnak 27.én. A kicsiket majd látják az anyósnál, hozzátok meg beugranak, ha majd lefektettétek a gyerekeket.
Az meg hogy keveset találkoztok már más tészta. Mindenesetre semmi köze az egésznek a Karácsonyhoz. 25.én egyedül lesz, mert dolgozik a párja, de este együtt alszanak! Ünnepelnek, romantikáznak, kettesben eltöltik a karácsonyt. És ez így normális. Nem úgy hogy rohan a gyerekeidhez. Biztos nagyon szereti őket, és fontosak neki, de ettől még a párja az első! Még akkor is ha csak 2 órára este!
00:49-es vagyok. Én csak azt nem értem, miért nem beszéled ezt meg a húgoddal? Elmondtad már neki, hogyan érzel? Nincs olyan dolog a világon, amit a testvéremmel ne tudnék megbeszélni.
Többiek: Ilyenkor gondolkodtok is, vagy csak írtok? Több év távlatában nagyon szép lesz, mikor a x. pasijával karácsonyozik együtt, de a saját családja már nem ismeri meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!