Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg nincs igazam?

Most tényleg nincs igazam?

Figyelt kérdés
Húgom nem jön haza karácsonyra, mert a pasija nem tud hazajönni vele mert dolgozik, így is kb. 2x ha hazajönnek, ő a keresztanyja a kisfiamnak, 27-én fognak hazajönni, de akkor én már egész nap dolgozok kislányom anyósomnál lesz, szóval nem sok esélyt látok rá hogy találkozzunk.. húgom haza tudna jönni egyedül, de nem akar a pasi nélkül (pedig utána tudna jönni simán) nekem rosszul esik, hogy ennyire nem töri magát hogy karácsonykor itthon legyen... anyám szerint nincs igazam.. mert annak kell örülni hogy jól megvannak..
2012. nov. 30. 23:22
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Hát én fordított helyzetben hazajönnék, mert nekem talán fontosabb lenne egy 3 és 5 éves kisgyerek hogy végre lássam őket, minthogy a tök üres lakásban üljek egyedül karácsonykor...
2012. dec. 1. 00:38
 12/56 anonim ***** válasza:
78%
Reménytelen eset vagy.
2012. dec. 1. 00:45
 13/56 A kérdező kommentje:
Neked meg látszik hogy nincs gyereked..
2012. dec. 1. 00:46
 14/56 anonim ***** válasza:
33%
Én megértelek. Nekem mindig a vér szerinti családom lesz a legfontosabb (és ebben nem a vér a hangsúlyos, csak így tudtam legegyszerűbben meghatározni), mert a férfiak jönnek-mennek, de ők mindig mellettem állnak. Nem tudom elképzelni, hogy ne velük töltsem a karácsonyt, egy több éves kapcsolatban sem, nemhogy egy félévesben.
2012. dec. 1. 00:49
 15/56 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, te komolyan azt várnád el a testvéredtől, hogy pont a karácsonyt a párjától távol töltse??? Szerintem ezt gondold át még egyszer... most nem azért, nálunk is megesik, hogy mondjuk a párom lemegy nyaralni vagy szüretelni a szüleihez, és én 2-3 nap mulva megyek utánuk, mert épp ilyen a munkám... nincs ezzel semmi gond. De ha a karácsonyt szervezné így, igencsak elgondolkodnék a kapcsolatunkon...
2012. dec. 1. 00:50
 16/56 A kérdező kommentje:
de a srác idejönne 27-én, csak 1 éjszakát és 1 napot nem lennének együtt, 24-én együtt szentestéznek..
2012. dec. 1. 00:51
 17/56 anonim ***** válasza:
91%

Van egy 2 éves kislányom. Csak ellenben veled, én felfogom, hogy a nővérem egy felnőtt nő, akinek van saját élete, párja, legyen az fél éves vagy 2 éves kapcsolat. Örülök neki, ha meglátogatnak 27.én. A kicsiket majd látják az anyósnál, hozzátok meg beugranak, ha majd lefektettétek a gyerekeket.

Az meg hogy keveset találkoztok már más tészta. Mindenesetre semmi köze az egésznek a Karácsonyhoz. 25.én egyedül lesz, mert dolgozik a párja, de este együtt alszanak! Ünnepelnek, romantikáznak, kettesben eltöltik a karácsonyt. És ez így normális. Nem úgy hogy rohan a gyerekeidhez. Biztos nagyon szereti őket, és fontosak neki, de ettől még a párja az első! Még akkor is ha csak 2 órára este!

2012. dec. 1. 00:52
 18/56 A kérdező kommentje:
na jó 2 éjszakát...
2012. dec. 1. 00:52
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
#16, na ez a jobbik eset, így még egy több éves kapcsolatban akár működhetne is, de az ELSŐ KÖZÖS karácsonyra szerintem nem reális elvárás...
2012. dec. 1. 00:54
 20/56 anonim ***** válasza:
38%

00:49-es vagyok. Én csak azt nem értem, miért nem beszéled ezt meg a húgoddal? Elmondtad már neki, hogyan érzel? Nincs olyan dolog a világon, amit a testvéremmel ne tudnék megbeszélni.

Többiek: Ilyenkor gondolkodtok is, vagy csak írtok? Több év távlatában nagyon szép lesz, mikor a x. pasijával karácsonyozik együtt, de a saját családja már nem ismeri meg...

2012. dec. 1. 00:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!