Tényleg nincs igazam?
Figyelt kérdés
Férjemnek van egy életbiztosítása,amit még megismerkedésünk előtt kötött,kedvezményezett az anyukája.Mivel már házasok vagyunk,és van két gyerekünk is,én szeretném ha nem az anyukája lenne a kedvezményezett,hanem a gyerekei.Szerintetek hülyeség a kérésem?2012. jún. 12. 10:40
2/12 anonim válasza:
Nem hülyesèg.èn is megkèrnèm,ha ebben a helyzetben lennèk.Elsösorban a gyerekeire kell gondolnia.
3/12 anonim válasza:
A férjedet kérdezted már, vagy még csak most akarod?
4/12 anonim válasza:
Házasság előtt nekünk is a szülők voltak a kedvezményezettek,de házasságkötés után első adandó alkalommal (ismerős meghalt,onnan jutott esznkbe csak) átirattuk hogy elsődleges kedvezményezettek mi vagyunk ha történik a másikkal valami.A szülők akkor ha egyszerre halunk meg.Ha lesz gyerekünk,ő lesz a másodlagos kedvezményezett (mert 18 éves korig macerás a gyámügy miatt)
6/12 anonim válasza:
Életbiztositás?? AZ meg minek? HOgy azt is lenyulják mint a magányugdijat?
7/12 anonim válasza:
6-os:
Nekünk pl a cég mindenkire köt életbiztositást,cég fizeti,irodistákra elég szép összeg.
De lakásbiztositásnál is 500Ft-al kerül igy többe hogy van benne baleset és életbiztositás is,évi 6ezer Ft nem számit,lakásra ugyis kell.Az se keveset fizetne ha történik valamelyikőnkkkel valami,a másiknak legalább a pénz miatt nem kellene aggódni,hogy nem tudja pl fizetni tovább a lakáshitelt.(igen,végrendeletünk is van,hogy ha én halok meg,férjem örököl és forditva is)
8/12 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy nem változtatta meg? Kedvezményezett váltáshoz senki nem kell, csak a szerződő.
9/12 anonim válasza:
Nálunk így van: 30% az anyukájának, 70% nekem.
A gyereket nem akartuk megadni, az nagyon macerás ha 18 éves kora előtt történik valami.
10/12 anonim válasza:
Nekem a férjem a házasságkötésünk után automatikusan átíratta az én nevemre. Előtte neki is a szülei voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!