Szerintetek tényleg olyan rosszat mondtam? Nincs egy kicsit se igazam?
Pont mielőtt összeköltöztünk volna kérte meg a kezem. Igen is mondtam, összekötöztünk. Aztán elveszítettem a munkám. Gondoltuk majdcsak lesz valahogy, találok hamar másikat és lefoglaltunk egy elegáns éttermet az esküvőre, kifizettük az előleget. Tudtuk, hogy legalább egy évvel előre le kell foglalni, ha jövőre akarjuk.
Azóta eltelt 4 hónap és még mindig nem találtam munkát.
Ma azt mondtam a páromnak, hogy lehet kicsit elkapkodtunk az összeköltözést, eljegyzést, ki tudja mikor lesz munkám, nyakunkon az esküvő, ő tart el, nem jó ez így. Erre teljesen kiakadt, hogy én bánom, hogy így alakult meg ilyenek. Nagyon kiborult rajta. Én megértem valahol, hogy rosszul esett neki, de valahol az én érveim is érthetőek. Ha otthon laknék a szüleimmel és nem kéne az esküvőre gyüjteni nem lenne olyan gáz, hogy pár hónapog nincs munkám. De így.. Vélemények?
Az esküvőt már lefújni nem tudjuk, egy vagyont fizettünk az előlegre, az összes spórolt pénzünket.
Igaza van. Egyébként mennyivel jobb a szüleiden élősködni? Ugyanannyiba kerülsz nekik is.
Tudod, ha valakihez hozzá akarsz menni, akkor jóban-rosszban, akkor is, ha még nem mondtátok ki. Ez most a rosszban. Ha neki nem lenne munkája, akkor megkérnéd, hogy költözzön el, vagy "majd csak meglennétek valahogy"? Ha az előbbi, akkor fújjátok le az esküvőt. Ha az utóbbi, akkor gondolkozz el, hogy ha adnál, elfogadni miért nem tudsz.
Ebben a helyzetben lefújnám a lakodalmat és a puccos esküvőt. Esküdjetek meg két tanúval, a lakodalomra szánt pénzt pedig fordítsátok hasznosabb dologra.
Soha nem értettem,hogy akiknek nincs sok pénze,az miért akar fűt-fát meghívni? A házasság sikere NEM a nagy felhajtáson múlik.
A párodnak pedig igaza van.
Párod-Te 1-0
Elég durva, hogy romlott a helyzet és máris borítanál mindent.
Kedves, ez itt a Való világ (nem az ertéelen), néha rossz, néha jó, de ettől még nem váltogatjuk az érzéseinket a Párunk iránt. Szépen is néznénk ki...
Mi éppen munkanélküliek voltunk mindketten. Épphogy a rezsi felét tudtuk fizetni, Apukám segített abban, mamámék adtak megélhetésre. Eddig a megélhetést a Párom állta, míg volt meloja, én meg pályakezdő vagyok. most nekem van munkám, de kitudja meddig szól?
De eszembe sem jut szétköltözni...és ha már meglenne a foglaló az étteremre, akkor valahogy megoldanánk a többit is.
Egy család lényege az összetartás. ha ezt nem érzed a Párod iránt, akkor ne tervezz családot, elég válás van enélkül is.
Magdika voltam, az anyus
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!