Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akadt ki ennyire?...

Miért akadt ki ennyire? Szerintem nem mondtam semmi rosszat.

Figyelt kérdés

A nővéremmel együtt lakunk, egyetemisták vagyunk. Nekem van párom neki nincs (és sajnos nem is volt még hosszabb kapcsolata...). Sétáltunk a városban és egy parkban lyukadtunk ki...annyi aranyos gyerek játszadozott...mondtam neki, hogy alig várom, hogy legyen egy saját gyerekem akit majd én is vihetek a parkba a párommal:D (persze idővel 3-4 év múlva) Erre elkezdett kiabálni velem, hogy nem szégyellem magam, miért akarok többet ami van és először végezzem el az egyetemet, fogjam meg a számat...úgy maradtam mint a fogászaton:-S Hiszen én semmi rosszat nem mondtam, sőt az egyetemet is szándékozom befejezni...

Azóta is csak flegmán beszél velem, fogalmam nincs miért akadt ki ennyire...vajon mert neki nincs párja? :(

vele erről nem lehet beszélni, csak néha, viszont tudom, hogy frusztrálja a dolog, mármint az, hogy egyedül van.

De akkor sem volt joga így beszélni velem...miért baj az, ha valaki család-centrikus és tervez???

2010. jún. 10. 21:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem bántja hogy neki nincs senkije.Abban igaza van hogy fejezd be a sulit és utána,bár nem értem hogy miért akadt ki amikor nem azt mondtad hogy egy éven belül gyereket akarsz:D
2010. jún. 10. 21:09
 2/24 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez csúnya dolog volt tőle. Egyszerűen csak féltékeny egyébként, de akkor se kéne ezen felháborodnia , hogy te előre tervezel.
2010. jún. 10. 21:10
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
Valahogy mutasd meg neki h nem ér kevesebbet attól ha nincs párja...
2010. jún. 10. 21:11
 4/24 anonim ***** válasza:
93%

Teljesen igazad van.

Amúgy szerintem is azért akadt ki, mert neki nincs párja, de szeretne, és valamennyire irigy rád amiatt, hogy neked meg van.

Talán az lenne a legjobb, ha nem is próbálnál ilyesmiről beszélni vele.

2010. jún. 10. 21:11
 5/24 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem egy kicsit szállj le a magas lórol, a tökéletes családcentrikus életeddel, és ha valóban szereted a testvéred, inkább segíts neki, és ne csak magaddal foglalkozz, és képzeld el, hogy szegénynek milyen rossz lehet, ha ezen kiborult. Egyébként te is tudod, hogy nem tettél, vagy mondtál semmi rosszat, csak könnyebb őt hibáztatni, mint segíteni neki.
2010. jún. 10. 21:13
 6/24 anonim ***** válasza:
84%
tipikus savanyú a szőlő alapeset... szerintem jogtalan volt. sok oka van, hogy valaki nem képes tartós kapcsolatra, de az biztos, h te, mint testvér az ő kudarcairól nem tehetsz...
2010. jún. 10. 21:13
 7/24 anonim ***** válasza:
92%
Most miért kell leszólni?Azért mert tervez?arról meg nem ő tehet,hogy a testvérének nincs párja,ő mégsem kereshet helyette.
2010. jún. 10. 21:17
 8/24 anonim ***** válasza:
29%

21:13

De nem is cukkolnám az én jövőképemmel!

Kérdező:

Itt szenvedsz a sértettségeddel. Tesód nem lehet-e sértett?

Nem volt szép dolog az ő helyzetéhez mérten szinte hencegni a tiéddel.Képzelje magát a te megbántott helyzetedbe? Te beleképzelted magad az övébe?

2010. jún. 10. 21:21
 9/24 anonim válasza:
96%
Lehet, hogy a hangsúly volt olyan, ami miatt azt hitte, hogy bántani akarod vele. Más okot nem látok, ami miatt így kellett volna kezelni ezt a helyzetet. Lehet, hogy nem úgy gondoltad, de lehet, hogy neki bántó volt. Viszont, ezt vele kellene megbeszélned, mert ő tudja csak, hogy miért viselkedik így veled.
2010. jún. 10. 21:33
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez nevetseges, nem hencegett! Nekem nincs baratom, megis mondom neha a baratnoimnek, hogyha kisgyereket latunk, hogy "de edes, en is alig varom, hogy nekem is legyen" es egyik se sertodik meg..
2010. jún. 10. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!