Miért akadt ki ennyire? Szerintem nem mondtam semmi rosszat.
A nővéremmel együtt lakunk, egyetemisták vagyunk. Nekem van párom neki nincs (és sajnos nem is volt még hosszabb kapcsolata...). Sétáltunk a városban és egy parkban lyukadtunk ki...annyi aranyos gyerek játszadozott...mondtam neki, hogy alig várom, hogy legyen egy saját gyerekem akit majd én is vihetek a parkba a párommal:D (persze idővel 3-4 év múlva) Erre elkezdett kiabálni velem, hogy nem szégyellem magam, miért akarok többet ami van és először végezzem el az egyetemet, fogjam meg a számat...úgy maradtam mint a fogászaton:-S Hiszen én semmi rosszat nem mondtam, sőt az egyetemet is szándékozom befejezni...
Azóta is csak flegmán beszél velem, fogalmam nincs miért akadt ki ennyire...vajon mert neki nincs párja? :(
vele erről nem lehet beszélni, csak néha, viszont tudom, hogy frusztrálja a dolog, mármint az, hogy egyedül van.
De akkor sem volt joga így beszélni velem...miért baj az, ha valaki család-centrikus és tervez???
Teljesen igazad van.
Amúgy szerintem is azért akadt ki, mert neki nincs párja, de szeretne, és valamennyire irigy rád amiatt, hogy neked meg van.
Talán az lenne a legjobb, ha nem is próbálnál ilyesmiről beszélni vele.
21:13
De nem is cukkolnám az én jövőképemmel!
Kérdező:
Itt szenvedsz a sértettségeddel. Tesód nem lehet-e sértett?
Nem volt szép dolog az ő helyzetéhez mérten szinte hencegni a tiéddel.Képzelje magát a te megbántott helyzetedbe? Te beleképzelted magad az övébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!