Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akadt ki ennyire?...

Miért akadt ki ennyire? Szerintem nem mondtam semmi rosszat.

Figyelt kérdés

A nővéremmel együtt lakunk, egyetemisták vagyunk. Nekem van párom neki nincs (és sajnos nem is volt még hosszabb kapcsolata...). Sétáltunk a városban és egy parkban lyukadtunk ki...annyi aranyos gyerek játszadozott...mondtam neki, hogy alig várom, hogy legyen egy saját gyerekem akit majd én is vihetek a parkba a párommal:D (persze idővel 3-4 év múlva) Erre elkezdett kiabálni velem, hogy nem szégyellem magam, miért akarok többet ami van és először végezzem el az egyetemet, fogjam meg a számat...úgy maradtam mint a fogászaton:-S Hiszen én semmi rosszat nem mondtam, sőt az egyetemet is szándékozom befejezni...

Azóta is csak flegmán beszél velem, fogalmam nincs miért akadt ki ennyire...vajon mert neki nincs párja? :(

vele erről nem lehet beszélni, csak néha, viszont tudom, hogy frusztrálja a dolog, mármint az, hogy egyedül van.

De akkor sem volt joga így beszélni velem...miért baj az, ha valaki család-centrikus és tervez???

2010. jún. 10. 21:04
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

"Szerintem egy kicsit szállj le a magas lórol, a tökéletes családcentrikus életeddel, és ha valóban szereted a testvéred, inkább segíts neki, és ne csak magaddal foglalkozz, és képzeld el, hogy szegénynek milyen rossz lehet, ha ezen kiborult. Egyébként te is tudod, hogy nem tettél, vagy mondtál semmi rosszat, csak könnyebb őt hibáztatni, mint segíteni neki."

Nem vagyok magas lovon...egyszerűen annyit mondtam, hogy édesek azok a gyermekek...és képzeld foglalkozom a nővéremmel próbálok segíteni, tanácsokat adni neki (amiket sosem fogad meg)...attól mert azt mondtam, hogy édik a gyermekek és hogy én is szeretnék részese lenni ennek a csodának egyszer szerintem abszolút semmi bántót nem mondtam...

2010. jún. 10. 21:40
 12/24 A kérdező kommentje:

21:21

Ez hol volt hencegés? Az mert annyit mondtam, hogy édik a gyerekek és hogy várom, hogy egyszer én is részese legyek?

Nem azt mondtam, hogy 2 év múlva férjhez megyek bebebebe és 3 év múlva gyerekem lesz...neked meg úgy sem mert ilyen-olyan vagy...ez hencegés lett volna...de ez csak egy ártatlan megjegyzés volt...mert tényleg szeretem a gyerekeket...

2010. jún. 10. 21:41
 13/24 A kérdező kommentje:

Amúgy elég karrierista a nővérem, és szerinte nem normális aki 3o előtt szül...:-S emellett roppant makacs...és naiv, amit sokan kihasználnak. Próbálom megvédeni néha a kudarcoktól, de én "csak a húga vagyok" nem hallgat meg, megy a feje után. Pedig szeretnék segíteni neki, mert látom, hogy sokkal boldogabb lenne valakivel, akkor is ha ezt nekem nem vallja be...

De azt, hogy ezért én lennék a hibás azt nem emésztem meg...mert nem így van..

2010. jún. 10. 21:48
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Lehet hogy csak azért kiabált hogy ne az egyetem alatt jöjön össze hogy légy elő vigyázatos és ne ringasd magad álomképekbe.

Nem elened vagyok de nekem sok egyetemista barátnőm van akik túlságosan gyerek pártiak és kiakadnak hogy a barátjuk még nem akkar. Szóval lehet hogy csak félt.

2010. jún. 10. 21:59
 15/24 A kérdező kommentje:

Nem, nem hiszem :D tuti nem akarok még gyereket, és tuti hogy nem azért mondta, ő is tudja, hogy nem MOST szeretnék...a páromnak még van 5 év egyetemje:)) szóval a gyerek téma nem aktuális:P se időben se korban se anyagiakban...

csak egy ártatlan megjegyzés volt...nem mindenki akar azonnal gyereket akik szeretik a gyerekeket...

2010. jún. 10. 22:15
 16/24 anonim válasza:
68%

mennyetek el inni...és fátylat a múltra!

mennyetek el bulizni csak ti ketten :DDD ő pasizzon,vagy segíts neki pasizni:D

vagy szervezz be neki vmi pasit,a pasid által:)

2010. jún. 10. 22:16
 17/24 A kérdező kommentje:
és nem akadok ki mert a párom nem akar, jelenleg én is pont annyira NEM AKAROK gyereket...de attól még nem bűn szeretni a csöppöket...:-S
2010. jún. 10. 22:17
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem jár bulizni...:P és inni sem iszik...:D és pasit se tudok fogni neki mert az ízlésünk ég és föld...ő álomvilágban él és naivan hisz bárkinek...:(
2010. jún. 10. 22:18
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű:

Nővéred a saját sikertelenségét rajtad veri el.

Szerintem ide vágó szólás:

Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye.

2010. jún. 10. 22:51
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg pont,hogy a tesód van elszállva magától...ugyanis én a tesómat támogatnám.Nem akarnék neki rosszat,főleg nem megbántani! Szóval ne is magadat hobáztasd,de ne is a tesódat.Szerintem csak szeretet hiánya van,amit ő nem kap meg és talán még egy kis odafigyelést is akar.Ezek mind csúnya dolgok valójában,ilyen dolgokat művelni,de hát mégis a tesód. Ha meg mégsem hagyja abba,akkor ne állj fele szóba és akkor talán rá jön,hogy milyen jó is igazából,hogy te vagy neki!Szerintem az most mindegy,hogy ez a gyerekek láttán jött ki belőle,ha másnál mondtál volna a szeretetre utaló dolgokat,akkor is megtörténik.Esetleg fél,hogy a suli után egyedűl marad....De ez csak az én véleményem.Remélem sikerűl helyre hoznotok a dolgokat!
2010. jún. 10. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!