Van egy kan tacskóm, ami eléggé domináns fajta. Amikor olyat eszik amit szeret akkor morog szerintem harapna is. Mondtam, hogy nem szabad kapot a segére le is nyomta csak még jobban morgot. Mit csináljak?
nem tudom mennyire hatékony az hogy elveszed előle.
az én kutyám is ilyen volt, de én nem féltem tőle, ha morgott akkor kapott egy fülest :) nem nagyot, csak hogy tudja hogy én vagyok a főnök. most is látom hogy frusztrálja ha a kajáját piszkálom amikor eszik, ez van, a kuty az irigy :D
de most már nem morog, csak akkor amikor játszunk.
de azért azt hozzáteszem hogy én a kutyámat úgy nevelem, hogy minden téren lássa hogy én vagyok a főnök.
pl. most hogy leesett a hó, láttam nagyon játékos kedvében volt. belementem a játékba, megdobáltam hógolyóval, aztán elkezdte harapdálni a lábam, de nem nagyon csak a nadrágom szárát, meg nagyon óvatosan. na akkor verekedtünk a hóba :D tudja hogy akkor se haraphat erősen ha én belefektetem a hóba:D
nem te vagy a falkavezér. én mindig túrkálok a táljába heti 1x hogy főnöknek nézzen. Egyszer rám mordult akkorát kapott, és elvettem a kajáját. Akkor bedurvult és kapott még egy fülest, hogy hogy jön ehhez... Öreg keverék szuka.. mondjuk vele mindig van vmi baj szóval... Utána 1 napig nem evett és akkor adtam neki oda, ha már felfogta hogyha én túrkálok ott, akkor ő meg se szólalhat mert akkor nincs kaja.
Azóta nem morog. x"D Nem kinzom meg minden olyan kövér amúgy is... jack russsel-tacsi keverék és 13,3 kg... túlsúlyos a doki szerint x'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!