Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek semmibe a lányok, valami rosszat mondtam?
Lányok.Mi volt a baj ezzel a mondatommal.
Szia! De aranyos mosolygós lány vagy, öröm rád nézni egyből beragyogta a napom ez a mosoly. Őszintén szimpatikusnak talállak és szívesen megismerném, akit ez a bájos külső rejt. Volna kedved beszélgetni? xy vagyok.
Nagy ívben le se sajnáltak... most bunkó voltam, vagy mi a baj? Mit kellett volna mondjak jó a segged kő kóla? Komolyan kész vok :(:(:(. Az őszinte beszéd nálatok már mit sem számít?
Ez nem őszinte, hanem gázos, és nyálas is.
Egyszerűbben is megfogalmazhatnád, nem lennél ennyire mesterkélt.
"Szia. Gyönyörű a mosolyod, nagyon bírom az ilyen aranyos lányokat. Xy vagyok. Hogy hívnak?"
Ennyi.
Nem kell ilyen köröket futni, úgyis tudja, hogy miért mentél oda hozzá, nem kell egy hétig magyarázkodni, és így eltúlozni a dolgokat.
Csak lazán!
Szia! Szerintem annyi lehet a baj, hogy túúl kedves. Olyan mézesmázos. Az ilyet én sem szeretem. Biztos vagyok benne, hogy valakinek ez tetszik, de ilyen szöveggel ismerkedni, elég fura.
Két helyen nem tetszik nekem, beragyogta a napom, és a bájos külső.
Nekem erről nem egy férfi jut eszembe, hanem valami költő, aki még nem fogott életében kalapácsot.
Szerintem valami lazább szöveggel kellene indítani, ami ugyanígy kedves (mert tényleg nagyon kedves vagy), csak nem ennyire...
Nekem az pozitív, mikor a levélnek van tárgya, ez már bizony valami :D (egy :) pont elég is szokott lenni :D), meg legyen oké a helyesírás, és a szöveg az egyszerű és aranyos legyen, kis rövid is elég egy mosollyal a végén, mittomén milyen napod volt? :)
9:28, így van, sajnos magamon is ezt tapasztalom... :)
A fene se érti a nőket. :D
27L
Kicsit túl teátrális. Én elég romantikus vagyok és nem vagyok a teátrális dolgok ellen sem, csak ismerkedős szövegnek ez sok.
Ha hozzám jönnének oda először ilyennel, úgy érezném, hogy az illető némileg el van szállva magától. Szóval elsőre sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!