Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire jelent rosszat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jelent rosszat, ha azt mondtam páromnak, hogy úgy érzem ő az igazi, és ő még nem gondolja így?

Figyelt kérdés

Igazából elég hülyén és kellemetlenül érzem magam, amiatt, hogy mondtam és reméltem, hogy ő is így érez, de nem mondott semmit, csak, hogy nagyon szeret de még nem tudni mi lesz x év múlva, majd terelte a témát. És igazából kicsit rosszul esett, mert én úgy érzem mindent beleadtam ebbe a kapcsolatba, és igyekszem mindent megtenni.

Továbbá, másfél év járás után mondtam ezt, talán korai volt?

És bocsi, ha hülye kérdésnek találjátok, de egyszerűen nem tudok lenyugodni, mindig az a pillanat jut az eszembe, és bizony nem egy kellemes érzés. :(

Előre is köszi a segítséget!

2009. nov. 17. 15:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem feltétlenül rossz.

Én bár boldog kapcsolatban vagyok, nem tudom van-e egyáltalán olyan, hogy igazi.

A párom ezt tudja, hogy én igy gondolom, noha ő ugy érzi én vagyok neki a nagy Ő.

Ez nem jelenti, hogy én nem szeretem, nem vele tervezek, de pofára estem már annyiszor, hogy nem hiszek már az ilyen rózsaszin álmokba, hogy igazi, sirig tartó szerelem stb.

Ettől függetlenül szeretném, ha így lenne, és megcáfolhatnám saját magam.

2009. nov. 17. 15:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen a választ. :)
2009. nov. 17. 15:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Velem ugyanez megtörtént másfél év után, csak én voltam a fiú. Montam én is hogy nagyon szeretem, úgy mint még senikt, de nem tudok előre tervezni ennyire. És akkor nagyon megsértődött, de úgy elült a dolog szerettük egymást tovább.

Végül az lett az egészből hoogy együtt voltunk még egy évet és ő mondta azt hogy már nem szeret úgy mint régen, legyen vége... Most akkor kérdés ki is szerette a másikat igazán:)

Úgyhogy csak szeresd amíg tart. lehet örökre, lehet nem.

2009. nov. 17. 16:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2. válaszoló. :)
2009. nov. 17. 19:12
 5/11 anonim válasza:
Lehet, hogy túl sokszor ejtették már, vagy túl sokszor reménykedett a "sírig tartó szerelem"-ben, ezért már nem meri kimondani, nehogy pofára essen. Ettől még szerethet, és lehet, hogy ugyan úgy tervezget. Mindenesetre ne mondogasd előtte hogy örökké szereted stb, várd meg amíg Ő fogja ezt mondani!
2009. nov. 30. 22:02
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot. :)

Ha tud valaki mondani még valami hasznosat, nagyon örülnék... :)

2009. nov. 30. 22:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól tetted hogy elmondtad neki mit is érzel iránta. Tudja hogy te komolyan veszed! Másfél év járás után már tehet az ember ilyen kijelentést, ha tényleg úgy érzed. Jól tetted! Gratulálok!
2009. nov. 30. 22:27
 8/11 anonim ***** válasza:

én úgy érzem a mostani barátnőmnél, h ő az igazi, keresve se találnék jobbat, szinte biztos, h nekem lett teremtve :D de nem mernék ilyet kimondani, félek elrontana valamit. nameg biztos vagyok benne, h ő nem mondana ilyet. ha látnék rá esélyt talán mondanám.

ilyen is van :)

2009. dec. 1. 02:07
 9/11 anonim ***** válasza:
soha nem szabad kimondani ilyen dolgokat, mert ezzel arra is okot vagy lehetőséget adsz hogy úgy bántsanak ahogy még eddig nem. Az igazinak meg nem kell elmondani hogy te vagy az igazi...ha valóban ő az igazi akkor mindketten tudni fogjátok. Azért mert szeretsz valakit még nem kell minden lapodat elétárni.
2009. dec. 1. 12:20
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Egyre jobban bánom. :( :'(

2009. dec. 1. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!