Párom szerintem nagyon rosszul gondolja! Vagy nem?Páromnak van egy öccse aki kollégiumban lakik,adtam neki oda egy porszívot (az én öcsémé volt),de mint kiderült nem vitta elmagával hanem a drága anyosom használja!
szerintem te gondolod jól! ha egyszer kölcsönadnak valamit, akkor azt előbb utóbb vissza is kell adni! főleg, ha nem is az használja, akinek kölcsönadtad! állj ki az öcséd porszívója mellet!! ami az övé, az az övé, a mamika meg vegyen egy seprűt, v. egy porszívót a bolhapiacon...
de ha egy jön egy alkalom, amire megajándékozhatod, vegyél neki egy porszívót (valami olcsót). és lesz egy jó pontod nála :)
Hát ez kész.
Vissza kell kérni és kész. Ennél egyszerűbb kérdés nincs is.
hát nem csak az anyós az idióta de a párod is elég nagy f-sz lehet ha igazat ad neki (ha jól értem) ahelyett hogy menne és beszélne anyucival hogy azér ez mégis pofátlanság. máshogy hangzana azér ha a fia szólna neki mintha te mondanád
vegyen magának egy porszivót. gondolom nem lehet annyira csóró ha olajsütőket dobál ki mert nem teccik neki:D
kedves utolso válaszado nagyon tetszett a válaszod!:)
Teljesen igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!