Mit kezdjek a drága anyóspajtival?
Utolsó mondatot nagyon ciki.
Mégiscsak az anyja, valamilyen mértékben csak szereti! Azért ilyet kérni! Olyan mintha neked azt mondanák, hogy a férjedet szereted jobban vagy anyukádat?
1. Amikor hazaér a férjed, kapcsoljátok ki a csöngöt meg a telefonokat.
2. Ha anyós reklamál, hogy miért nem lehet benneteket elérni, akkor felvilágositjátok, hogy egy kis zavartalan szexet akartatok.
3. Kiirod az ajtóra, hogy ITT XY és felesége lakik, más csak meghivásra jöjjön.
16:46-ra
Dehogy ciki! Igaza van!!! Nem azt kérné a férjétől, hogy válasszon köztük, hanem döntse el, hogy kivel él, vele vagy az anyjával. Azért, mert az embernek van egy gyereke, az még nem jogosítja fel arra, hogy tönkretegye a magánéletét.
Egyesek képtelenek felfogni, megérteni, ha a gyerekük önálló életet kezd. Márpedig tetszik vagy sem, a férfinek most már a felesége kell, hogy az első legyen, vele alkot saját családot. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem kell foglalkoznia az anyjával, na de ilyen töméntelen mennyiségben?
Én sem bírnám, és megmondanám a férjemnek, hogy beszéljen az anyjával, hogy ne másszon bele állandóan a közös életünkbe. Ha nem menne, megpróbálnám megértetni vele én. hiszen itt kettőnkről van szó. De amúgy a "házaséletet élünk a lakás össze pontján" jóóóó, szerintem nincs olyan anyós/após, aki ezen ne szégyellné magát el. Még ez is bevethető megfelelő módon.
Húzzatok fel 5 méteres betonkerítést, és ne adjatok neki kulcsot a kapuhoz. :D
Viccet félretéve: én a helyedben mondanám a férjemnek, hogy ő beszélgessen vele.
Após nincs? Egyedül él a mami? Vegyetek neki kutyát/macskát/hörcsögöt, amivel elfoglalja magát, unatkozik szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!