Au-pair vagyok, és eltörtem az anyuka egy kis üvegcséjét, amiben valószínűleg drága illatos kenőcs volt. H mondjam el neki?
Írj egy levelet, vagy még jobb, ha telefonon beszélsz vele. Kérj őszintén elnézést, hogy eltörted, esetleg ajánld fel, hogy kifizeted az okozott kárt, vagy ledolgozod.
Ha amúgy nem emberevő az anyuka, akkor szerintem nem lesz nagy ügy belőle. Pár percig biztos ideges lesz, de mindenki az lenne ilyen esetben.
Igen, a levél jó megoldás, ha bocsánatot kérsz, és leírod, hogy holnap személyesen megbeszélitek, hogy tudod kárpótolni.
Lehet, hogy neki az csak egy kence, nem pótolhatatlan, és nem lesz belőle baj.
Ha őszinte vagy és udvarias, megtettél minden tőled telhetőt.
Létezik google, ott megtudhatjátok, mi az au pair.
Kérdező, szerintem hívd fel telefonon, az korrektebb, mint levelet írni. Biztos nem lesz baj, én egy virágcserepet vertem le véletlenül, amit az anyuka nászajándékba kapott, és nem volt belőle semmi, bocsánatot kértem és annyi.
kiírtam neki egy levélre, amit az egyik válaszoló tanácsolt, h holnap megbeszélhetjük h mivel tudom esetleg kárpótolni. nem tudom h olvasta-e, de ma reggel szóba sem hozta. Lehet h csak nem akarta reggel? Kérdezzek még rá este, vagy ez azt jelenti, h nem téma?
köszönöm az eddigi segítségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!