Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg nincs igazam?

Most tényleg nincs igazam?

Figyelt kérdés
Húgom nem jön haza karácsonyra, mert a pasija nem tud hazajönni vele mert dolgozik, így is kb. 2x ha hazajönnek, ő a keresztanyja a kisfiamnak, 27-én fognak hazajönni, de akkor én már egész nap dolgozok kislányom anyósomnál lesz, szóval nem sok esélyt látok rá hogy találkozzunk.. húgom haza tudna jönni egyedül, de nem akar a pasi nélkül (pedig utána tudna jönni simán) nekem rosszul esik, hogy ennyire nem töri magát hogy karácsonykor itthon legyen... anyám szerint nincs igazam.. mert annak kell örülni hogy jól megvannak..
2012. nov. 30. 23:22
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
37%

Az meg a ti magánügyetek, hogy az éppen AKTUÁLIS párotokat tartjátok a családotoknak, aztán ott lesztek egyszer egyedül, lakásból kitéve, nem lesz hová hazamenni... láttam már ilyet nem egyszer. Nálam a család ott kezdődik, hogy házasság, gyerekek, nem egy fél éves kapcsolat. De még házasként sem tudnám ilyen mértékben ignorálni a saját családomat, hiszen hozzájuk tartozom, rájuk mindig számíthattam. Egyébként nem tudom, miért KELLENE, hogy a párom sz.rjon a saját családjára, és még karácsonykor is kettesben üljünk otthon, mint bármelyik hétköznap este. Ha a saját családja irányában nem mutat szeretetet, hogyan mutasson majd a közös családunk irányába?

Mindegy, mindenkinek joga van magányosan meghalni, én nem szólok tovább bele.

2012. dec. 1. 01:16
 32/56 A kérdező kommentje:
Á kizárt hogy vigyáznának rájuk egy napot...
2012. dec. 1. 01:17
 33/56 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező (#29), pedig az emberek egy jó részének a párja az első, nem egy extremitás ez a fajta gondolkodás... meg nem is mai darab, ugye van itt az az idézet, hogy:

"Ezért a férfi elhagyja atyját és anyját, és ragaszkodik az ő feleségéhez, és lesznek ketten egy testté" (Mt 19,5)."

2012. dec. 1. 01:19
 34/56 A kérdező kommentje:
31/31 annyira egyetértek veled, én is mindig így láttam, most hogy vannak gyermekeink persze ez a család az első, de amíg csak jártunk a férjemmel addig mindenkinek volt hova hazamenni karácsonykor (szüleinkhez) és mégis együtt vagyunk már 13 éve..., ez sose volt kérdés mert együtt voltunk 362 nap egy évben, kibírtunk egymás nélkül 1 vagy 2 éjszakát..
2012. dec. 1. 01:23
 35/56 anonim ***** válasza:
38%

A Biblia azt is mondja, hogy boldogok az írástudatlanok, de azért tudjuk, hogy nem így van.

Egyébként most már érdekelne, hogy milyen messze lakik a húgod?

Nekem viszonylag könnyű dolgom van, mert csak egy óra haza az út, de azt, hogy évente kétszer menjek haza, akkor sem tudnám elképzelni, ha az ország másik felében laknék.

2012. dec. 1. 01:30
 36/56 anonim ***** válasza:
100%
#31 "gyébként nem tudom, miért KELLENE, hogy a párom sz.rjon a saját családjára, és még karácsonykor is kettesben üljünk otthon, mint bármelyik hétköznap este." - KELLENI nem kell, de hát az ördög tudja miért, az emberek zöme a hozzá legközelebb állóval szeretné tölteni a karácsonyt, ez már csak így alakult ki a mi kultúrkörünkben. Ez meg rendszerint az ember párja, tudniillik ő az a hozzátartozója, akit tisztán ő maga választott, és viszont. Tudod, közösen feldíszitjük a közös fánkat a közös otthonunkban, megfőzzük a nálunk, a mi kapcsolatunkban immár "tradicionális" vacsorát, megajándékozzuk egymást, ilyesmi...
2012. dec. 1. 01:31
 37/56 anonim ***** válasza:
13%
Hat hónapos tradíciók vs. 20-30 éves tradíciók.
2012. dec. 1. 01:36
 38/56 anonim ***** válasza:
20%
Aztán ha neadjisten szakítotok, jövőre jönnek az új tradíciók. :D
2012. dec. 1. 01:37
 39/56 anonim ***** válasza:
89%

Én azt mondom neked hogy te miért ragaszkodsz ennyire a testvéredhez ha ő hozzád fordítva nem teszi meg.Vedd már észre hogy te ragaszkodsz hozzá annyira,ő viszont nem.Én visszább vennék a helyedben.

Persze azt is mondom hogy valahol igazad van meg neki is igaza van.Igazából jó látni hogy ennyire szereted a testvéredet.Ez egy értékes dolog.Sajnos olyan világban élünk ahol az értékes dolgoknak nem adnak annyira teret.És ezt el kell fogadnod.Mindenki azt és úgy csinál ahogy akar.Nem kényszerítheted rá a gondolkodásmódodat ha ő másképpen gondolja.

2012. dec. 1. 01:37
 40/56 anonim ***** válasza:
100%
De miért baj ha csak 27-én megy a húgod?? Akkor munka után találkoztok, beszélgettek, és megbeszéltek egy újabb időpontot amikor több időt töltsetek együtt.
2012. dec. 1. 01:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!