Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg nincs igazam?

Most tényleg nincs igazam?

Figyelt kérdés
Húgom nem jön haza karácsonyra, mert a pasija nem tud hazajönni vele mert dolgozik, így is kb. 2x ha hazajönnek, ő a keresztanyja a kisfiamnak, 27-én fognak hazajönni, de akkor én már egész nap dolgozok kislányom anyósomnál lesz, szóval nem sok esélyt látok rá hogy találkozzunk.. húgom haza tudna jönni egyedül, de nem akar a pasi nélkül (pedig utána tudna jönni simán) nekem rosszul esik, hogy ennyire nem töri magát hogy karácsonykor itthon legyen... anyám szerint nincs igazam.. mert annak kell örülni hogy jól megvannak..
2012. nov. 30. 23:22
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
Hát én ezt akkor se tudom megérteni, nekem mindig a "család" az első nem az aktuális hapsi, aki ki tudja lehet 2 hónap múlva már a múlté... elég szomorú ez hogy csak én látom így.
2012. dec. 1. 00:57
 22/56 anonim ***** válasza:
30%
Nem csak te látod így. :)
2012. dec. 1. 00:58
 23/56 A kérdező kommentje:
Tesóm agyát elborítja a rózsaszín köd :) szerinte most ez így jött össze és kész
2012. dec. 1. 00:59
 24/56 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem mindig a vér szerinti családom lesz a legfontosabb (és ebben nem a vér a hangsúlyos, csak így tudtam legegyszerűbben meghatározni), mert a férfiak jönnek-mennek"

Kedves #14-es válaszadó, engedd meg, hogy férfiként azt mondjam, hogy jó ez a mondat, csak fordított a reláció, így valósághűbb lehet, hogy: "a férfiak jönnek-mennek, mert nekem mindig a vér szerinti családom lesz a legfontosabb" - nincs épeszű férfi, aki ezt hosszabb távon tolerálja ugyanis... (ahogy nő se, persze, ez a gondolkodás anyuka-függő férfiakban is ismert...).

2012. dec. 1. 01:00
 25/56 anonim ***** válasza:
100%

nem mondom, hogy nincs igazad,de nem teljes mértékben és felfújod,

és ha tovább mérgelödsz ezen, elfog uralkodni rajtad a méreg, és az bizony megesz,

rossz kedved lesz, igy fognak eltelni az ünnepek, másokra is átragasztod, és ha találkozol a hugoddal, a tudtára adod 100adszorra is a nemtetszédedet, és semmit nem oldasz meg vele

békélj meg azzal, hogy ö egy önálló személy, más értékrendekkel, mint te, amiért nem kell megkövezni, el kell fogadni

2012. dec. 1. 01:03
 26/56 anonim ***** válasza:
18%
Kedves 24-es, majd tájékoztatom a páromat, hogy évek óta nem kellene ezt tolerálnia. :)
2012. dec. 1. 01:05
 27/56 anonim ***** válasza:
100%
#20-as, a saját szűkebb családom az a párom és én (incl persze a gyerekek amikor már vannak). A szülői házam, az meg a szülői házam. Én a páromhoz megyek haza, és a párom hozzám jön haza, az otthont mi jelentjük egymásnak. Ettől párkapcsolat a párkapcsolat.
2012. dec. 1. 01:05
 28/56 anonim ***** válasza:
93%
#26, nyugodtan, valóban nem kellene neki... de ha ti egymással így vagytok el jól, az a ti legbelső magánügyetek, sok boldogságot hozzá.:)
2012. dec. 1. 01:07
 29/56 A kérdező kommentje:
Csak tudod engem az bánt ha neki lennének gyerekei én alig várnám hogy lássam őket, a karácsony most azért érdekes mert most nem dolgozik egyikünk se, én is rengeteget dolgozok, tesóm is, végre itt lenne az alkalom de bánt hogy ő kicsit se töri magát, egyébként a mérget kb. itt élem ki mert én egy szót se szólok itthon erről, neki se fogok mert jó eséllyel tényleg még találkozni se fogunk..emiatt én nem leszek idegbeteg, csak kíváncsi voltam hogy más hogy látja ezt kívülálló, de elszomorított hogy már milyen kevés ember osztja a véleményem.. nekem más az értékrendem ezek szerint
2012. dec. 1. 01:11
 30/56 anonim ***** válasza:
43%
Azt írod, anyósnál lesznek a gyerekek. Miért nem kéred meg hugodékat, hogy vigyázzanak egy napot ők a kicsikre?Így ők együtt lehetnek, ti felnőttek pedig este csatlakoztok. 8-9 fele elalszanak a picik, ti tudtok utána beszélgetni, iszogatni, bármi.Ez nem járható?
2012. dec. 1. 01:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!