Most tényleg nincs igazam?
"Nekem mindig a vér szerinti családom lesz a legfontosabb (és ebben nem a vér a hangsúlyos, csak így tudtam legegyszerűbben meghatározni), mert a férfiak jönnek-mennek"
Kedves #14-es válaszadó, engedd meg, hogy férfiként azt mondjam, hogy jó ez a mondat, csak fordított a reláció, így valósághűbb lehet, hogy: "a férfiak jönnek-mennek, mert nekem mindig a vér szerinti családom lesz a legfontosabb" - nincs épeszű férfi, aki ezt hosszabb távon tolerálja ugyanis... (ahogy nő se, persze, ez a gondolkodás anyuka-függő férfiakban is ismert...).
nem mondom, hogy nincs igazad,de nem teljes mértékben és felfújod,
és ha tovább mérgelödsz ezen, elfog uralkodni rajtad a méreg, és az bizony megesz,
rossz kedved lesz, igy fognak eltelni az ünnepek, másokra is átragasztod, és ha találkozol a hugoddal, a tudtára adod 100adszorra is a nemtetszédedet, és semmit nem oldasz meg vele
békélj meg azzal, hogy ö egy önálló személy, más értékrendekkel, mint te, amiért nem kell megkövezni, el kell fogadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!