Örökölt pénzből lakást venni vagy kertes házat?
Annyira azért a panel sem biztonságos... nagyon sok ismerősömet rámolták már ki többször, nagymamám szembeszomszédját fényes nappal, elvileg zárt kapuval, ajtókkal.
Valaki simán bejutott a házba, feltörte a földszinten! lévő lakás ajtaját és kirámolt.
Senki nem vette észre.
Nem is beszélve a fentebb említett kellemetlenségekről.
Semmiképp se add el a házat!
Nem buzgóbb, hanem magamba fordulós vagy hogy mondjam.
Meg őszintén szólva a szomszédok az agyamra mennek. Nincs olyan alkalom hogy ha megyek valahova ne állítsanak meg az utcabeli öregasszonyok, ne faggassanak, ne tudnának nálam jobban mindent.
Amúgy panelban születtem. De 8 éves voltam mikor elköltöztünk ide, és nekem csak jó emlékeim vannak onnan. Mert hát miért ne lenne. Vadiúj lakás volt anno, szép volt stb.
Meg tényleg 2 házzal odébb kezdődik a háztól az erdő...
És ha olyan helyre költöznél családiba, ahol nincs erdő?
Mondjuk a lakóparkok szépek, de az sem jobb véleményem szerint, mint egy családi ház.
Ha lesz gyereked, az udvart fogod/fogjátok díjazni. :)
A panelt általánosságban írtam, de amúgy a Glóriett lakótelepen laktunk a 18. kerületben. Szóval ilyen jellegűre gondoltam. Nem a Havanna 8. emeletére pl.
De amúgy ez csak ilyen elgondolkodás, szóval nem kezdem el árulni holnaptól. Csak érdekelt hogy más mit tenne.
Nem laknék házban soha, nagyon beszari vagyok.
10 éves korom óta panelban élek, még soha nem keltem beszélgetésre(?), mászkálásra(?). (Ugye tudjátok, hogy nem a folyosón kell aludni, hanem benn a lakásban?) Ritkán fúrnak, de hát azt én is.
25/L
Na akkor kérdező még a panelos nagyikat nem ismered, ők még be is kopogtatnak minden hülyeségért. Sőt egyel feljebb lakó néni letelefonál, hogy ugye ma kell befizetni a közös költséget, persze máskor ki tud menni a folyósora megnézni.
Gyerek koromból nekem is csak jó emlékem van, egy gyerek sok mindent másként lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!