Mit tegyek ha szeretnék egy simson-t 13 éves vagyok és idén ballagok, ballagási pénzből szeretnék vizsgázni+megvenni a motort, de anyám hallani sem akar a motorról csak a vizsgáról hogy kiprobálhassam?
Ha falun vagy akkor jobb az esélyed, hiszen ott van föld út és oda még jogsi sem kell + rendőr ritka és a lovasszekereken, traktorokon kívül más nem igen jár. Ott csapathatod neki rendesen. Gondolom anyád nem nagyon ismeri a motorokat és nem tudja hogy egy simson max 70-el megy.
Ha városon akkor szivás, mert oda ne simsont hanem robogót végy.
Miért ne?
Fordulópont az életében es tanulmányi eredmény atlagakent adnék pénzt.
Ez az egész motorozas egy százasbol kijön.
16 éves kortol lehet... Nézz utánna. Idén változott meg a jogszabály. :)
szóval ezt rendesen benézted.
Fohadok veled hogy igazam van. :) ráteszek 10 000 ft-ot.
A google a bátod.
Uccsó voltam
Jaja, biztos ki akar baszni veled.
Miért hazudtolod meg a szavát? Mindegy, kell még neked pár év, de ne is menjünk most ebbe bele.
Lényeg, hogy tényleg változott a kresz, növelték a korhatárt.
Rosszul írtam, január 1-től lép érvénybe. De vannak kiskapuk:
ha pl dec 29-én (vagyis bármikor még az új jogszabály előtt)regisztrálsz a leendő iskoládba, akkor hiába tolódik át a következő évbe, téged már nem fognak b.szogatni, mert még a jogszabály érvénybe lépése előtt elkezdted az "M" tanfolyamot. A beiratkozástól számított 3-6 (iskolafüggő) hónapon belül el kell kezdeni a KRESZ tanfolyamot, majd a sikeres tanfolyam letéte után újabb 6 hónapon belül a gyakorlatit. Tehát 14 évesen akár a jövő év végén is leteheted a vizsgát.... A googlésok meg b.kaphatják :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!