Ti hogyan viszonyulnátok gyereketekkel szemben azután, hogy az pénzt követelve beperelne titeket a bíróságon? Ti mit mondtok azokról az esetekről, amikor a pénz miatt bíróságra citálja a gyerek az apját, és harcol az apja ellen?
Pontozgathatsz 0-ra legyen ez a legnagyobb örömöd:))
Az igazság úgyis az, hogy apuka valamit titkol, nagyon könnyű neki olyan válaszolókat maga mellé állítani, mint a hozzád hasonlók, akik minden kérdésnél az anyukát szidják, mert valami gáz volt a életükben egy nővel:D
Még jó, hogy csak az ért vele egyet, akit így látatlanban beetetett a sajnálkozós mártír kamudumájával, az meg egyáltalán nem, aki ismeri a kislányt, meg a törvényeket:)
Nem pontozok én senkit. Milyen gáz lett volna én is nő vagyok anyukámnál meg tökéletesebb anyát nem is kívánhattam volna.
Ne kombinálj, az élet nem fekete fehér.
Ja, akkor te vagy az a 74%-os, aki alpári módon mindenkinek írogat nőgyűlölő megjegyzéseket és ha támadják, akkor benyögi, hogy nő:D
Csináld csak nyugodtan, amíg ki nem tiltanak, már nincs sok hátra.
"aki ismeri a kislányt, meg a törvényeket:)"
Talán te ismered a "kislányt"? :)
Az a kislány már elmúlt 20 éves.Nem kislány, hanem felnőtt. :)
Sajnálom, de az elképzelésed nem stimmel. Nem tettem soha semmit, ami miatt a lányom utálhatna. Nekem tiszta a lelkiismeretem. Ugyanakkor a lányom anyja (volt feleség) tett olyat ellenem, ami miatt büntetőeljárás indult ellene és bűnösnek mondta ki a bíróság. Ez tény. Persze lehet, hogy úgy lettem a lányomnak beállítva, hogy miattam szabtak ki rá büntetést. Az könnyen lehet.
Azért a lányodat is meg lehet érteni szerintem.
Kicsi volt mikor apuci elment, szét hullott a családja, az anyja ellen eljárás indult, amiről lehet hogy azt mondták az apja hibája.
Ezek után valószínűleg éveken át azt hallgatta szinte minden nap hogy az apja mekkora egy szemét, és mivel nem voltál ott melletük (és így az életük is nehezebb lett, nem volt akihez forduljon ha az anyja éppen "ki volt ütve") úgy gondolta teljesen igaz amit mondanak.
Ezek után még az is csapásként érte hogy te szépen új családot alapítottál, új gyerekeid lettek, úgy mond hátra hagytad a múltat, vagyis őt.
A fél testvérek pedig, megkapták azt amire valószínűleg ős is mindig vágyott, egy apát, egy szép családot, egy boldog életet, szeretetet.
Így úgy gondolta(talán egy fajta bosszúként) ha már ezeket nem kaphatta meg akkor a pénz jár neki, legalább azt megszerzi amit megtud.
És az hogy nem akar kibékülni veled, valószínűleg azt gondolja hogy ha eddig nem kellet neked akkor most már késő, vagy miért éppen most kellene neked, lehet azt gondolja hogy csak a fizetést akarod megúszni.
Lehet hogy az anyja is folytan azt mondogatta:látod apád elhagyott, még te sem érdekled, már új családja van, ránk csak koloncként tekint, ott van neki az új nő, meg gyerek, nekik szép életük van, még mi itt nyomorgunk.
Ezek után nem lenne csoda, hogy így gondolkodik a lányod.
Kedves 88-as!
Biztosan van sok igazság abban amit írtál. De az, hogy nem lehetett együtt élni az édesanyjával, azt valamikor meg kell hogy értse. Az hogy nyomorognak, az persze abszolút nem igaz, hiszen olyan lakásban élnek, ami nekünk nem adatott meg soha. Új bútorokkal rendezték be, mindenük márkás cucc. Welnness-ezni járnak, ami nekünk szintén elérhetetlen álom. Szóval.... Mellesleg a 12 évvel ezelőtti válásunkkor én egy lakáshoz juttattam nagyvonalúan, amíg én albérletbe kényszerültem egy jódarabig. Szóval ez sem egészen úgy volt, hogy "rosszul jártak". Ha a volt feleség normálisan viszonyult volna velem szemben, nem esett volna nekem több alkalommal érthetetlen pszichikai kitörések következtében, akkor talán még mindig együtt lennénk. Ha viszont maradtam volna, akkor előbb-utóbb fennállt volna a veszélye annak, hogy pl. leszúr egy késsel vagy hasonló. Sajnos nem lehet ezt úgy simán elmesélni, hogy milyen volt az élet vele. A válás után én megkönnyebbültem, és azóta egy békés, szeretetteljes családban élek, és ez nekem így jó. Nem bántam meg a válást egy cseppet sem.Őszintén: már féltem tőle, mert agresszív volt.Volt, hogy leköpött, körömmel nekem esett, mert arra kértem, hogy ne éjjel 10-kor kezdje el a nagymosást, mert se én, sem a szomszédok nem tudnak aludni, pihenni.(amikor 36 órát dolgoztam, szerettem volna aludni már, nem a mosógépet hallgatni egy panelben)
88as vagyok.
Igazad van, de egy kiskorától befolyásolt "gyereknek" most ha a palfonra mászol sem tudod megmagyaràzni.
Főleg hogy csak az egyik álláspontot ismeri, ami nem a tiéd.
Amúgy a 2 pici gyerek hány éveseket takar, mert lehet hogy kicsit ràjuk is féltékeny.
Vagy pl. gyakran látogattad kiskorában?
Mert a ha mindig csak anyjàval volt, nem csoda ha hasonlít rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!