Ti hogyan viszonyulnátok gyereketekkel szemben azután, hogy az pénzt követelve beperelne titeket a bíróságon? Ti mit mondtok azokról az esetekről, amikor a pénz miatt bíróságra citálja a gyerek az apját, és harcol az apja ellen?
Lehet, hogy most lepontoznak majd, de már a kérdés olvasásakor volt egy olyan érzésem, hogy lánygyerekről van szó.
Azok ennyire gátlástalanok, hogy még a saját apjukat is beperelik, és az isten pénze sem lenne elég nekik...
Nana, azért szerintem illene a másik oldalt is meghallgatni.
A barátnőm apja ugyanígy állt a témához, mikor a barátnőmék beperelték, mert gyerektartás nem fizette rendesen.
Az apja ugyanezt mondta, hogy nem akar vele találkozni, meg kitalált minden f*szságot.
Titeket apákat sem kell azért félteni..
Egyébként igazad van, hagyd csak a szarban, hogy az anyja fizesse az egész tandíját. Vagy inkább legyél büszke arra, hogy a lányod tanul.
Rokontartást kérni mert egyetemre jár az mért meghurcolás?
Neked kellet volna tartani a kapcsolatott vele, nem az érettségi bitzit kéregetni hanem a vizsgák napján minimum felhívni drukkolni megkérdezni hogy ment...
"Rokontartást kérni mert egyetemre jár az mért meghurcolás?"
Szerintem nem érted. Jelenleg is fizetem a rokontartást.Tudod, amikor egy szülőt a gyereke sosem köszönti meg se születésnapján, se névnapján, se Karácsonykor, miközben az apja ajándékokat visz neki és felköszönti minden alkalommal, nos ott valami nevelési gond van. És erről végképp nem az apa tehet, ugyanis nem nála helyezték el a gyereket. Én ezt elviseltem 18 éves koráig, mondván még "gyerek". Viszont most nagykorú felnőtt, és ő nem akarja tartani a kapcsolatot,többek között azzal, hogy nem érdekli az apja születésnapja, névnapja, de még a Karácsony se.
"Vagy inkább legyél büszke arra, hogy a lányod tanul."
Fizetős jogra idén 240.volt a ponthatár amihez nem kell más csak egy közepes érettségi. Ez az államilag meghatározott minimum ez alatt nem is lehet senkit sem felvenni. Nem azt mondom, hogy ne legyen rá büszke de azért ne kelljen már ettől elájulnia. Nem bekerülni bent maradni nehéz.
Majd írd meg mi lett az ítélet.
" sms-t akkor küld, amikor pénzt követel.Ez mennyire nevezhető az apjával történő kapcsolattartásnak? Mondjuk rögtön adjak neki 300 ezret és egy új laptop árát."
És kérdező te ezekre mit szoktál reagálni?
Még annyit mondanék, hogy én max olyat kértem apámtól ha nem volt pénzünk, hogy tud-e egy nadrágra vagy cipőre pénzt adni. Adott én meg örültem mint állat:)
Amúgy ha bíróság által meghatározott összeget fizetsz és a jövedelmed sem lett több nem valószínű hogy meg fogja emeltetni a bíróság az összeget.
Ha meg kell neki 300 rugó meg laptop mennyen el dolgozzon meg érte. Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!