Ti hogyan viszonyulnátok gyereketekkel szemben azután, hogy az pénzt követelve beperelne titeket a bíróságon? Ti mit mondtok azokról az esetekről, amikor a pénz miatt bíróságra citálja a gyerek az apját, és harcol az apja ellen?
Világos. Nem szidtam és nem szidom a lányomat a jövőben sem. Mégpedig azért, mert mint bábut, rángatja a háttérből valaki, és évek kellenek neki, hogy rájöjjön arra, hogy valójában mit is akar a jövőre nézve az apjával. Szerintem, ha bárki abban a helyzetben van, mint én, hogy a szülei elhaláloznak fél évvel ezelőtt, és a "gyermeke" ezt a tragédiát figyelmen kívül hagyva bepereli, az az apa érthető,hogy elhidegül a nagylányától.Az én esetemben ez történt.
Még azt hozzátenném, hogy az új családom szeret. Mint apa, szerintem megfelelek a két iskolás (saját) gyermekemnek, és a feleségemmel is megértjük és szeretjük egymást. Bármelyik fiatal (20 éves) életében lehet olyan, hogy olyan házasságba megy bele, amit egész életében bánni fog utána.
Ezzel szemben a volt feleség ellenséges volt velem szemben annyira,hogy büntetőügy is volt már ellene ez miatt,ahol bűnösnek találta a bíróság.
Ismerni kell persze mindkét oldalt, hogy valaki egyértelműen lássa melyik oldal hogyan viselkedett válás óta. Ez a kérdés viszont hátrébb szorul most,mert fontosabb az, hogy az apa-lánya kapcsolat helyrehozhatatlanná vált a jövőre nézve.A gyermek valóban csak "bank"-nak érzi az apját, nem annak aki valóban az apja lenne.
# 41/42
Én azt nemértem, hogy akkor szerinted ennek az oldalnak mi a lényege? Egyetlen kérdésnél sem lehet olvasni a másik felet. Kérdező nem szidta a gyerekét csak leírta a helyzetett mint minden kérdésnél.
Én nő létemre teljesen megértem a kérdezőt mert igenis vannak ilyen volt feleségek és gyerekek akik atm-nek nézik az apát. Lehet a nagyszülők halála miatt már az örökséget várja.
Különben pedig ha a nagynak már ott hagytad a másik lakást. Akkor a másik kettő gyerekedel kösetek majd eltartási szerződést, hogy azt a lakást majd ök örököljék mert annyi nekik is jár mint a másik lányodnak.
"A Kérdező az alapján dönti el, hogy hogyan viszonyul a saját gyerekéhez, hogy itt teljesen ismeretlen emberek mit tanácsolnak Neki a tények ismerete nélkül, sok esetben a saját indulataikat is kivetítve? Szerinted ez a célja ennek az oldalnak? Szerinted ez helyes?"
A kérdezőnek már rég megvan a véleménye a lányáról csak kíváncsi, hogy másnak mi a helyzetről a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!