Ti hogyan viszonyulnátok gyereketekkel szemben azután, hogy az pénzt követelve beperelne titeket a bíróságon? Ti mit mondtok azokról az esetekről, amikor a pénz miatt bíróságra citálja a gyerek az apját, és harcol az apja ellen?
Sziasztok!
Szeretnék egy kis biztatást, pár jó szót kérni tőletek. Nagyon el vagyok keseredve. Volt tárgyalás, és a nagylány nem az igazat mondja, letagad dolgokat, rázza a fejét, hogy nem igaz. A jogi képviselője pedig olykor gúnyos hangnemben beszél a tárgyaláson velem. Nekem nem telik ügyvédre, egyedül vagyok jelen mindig.Bízom benne, hogy ezért hátrány nem ér. Az is problémás számomra, hogy a jogi képviselő hölgy négyszemközt bevonult a bírónőhöz beszélgetni tárgyalás előtt közvetlenül. Kb. 5 percet volt bent nála, és utána rá 5 percre a másik szobában kezdődött a tárgyalás.Lehet, hogy ez egy természetes dolog, de bennem kérdések merülnek fel, hogy mi volt a megbeszélés tárgya.
A nagylány panaszkodott, hogy ők is és a nagyszülei is éheznek. Közben kezemben a lementett képek sokasága, hogy télen wellness üdülésen volt egy drága helyen.Amikor ez szóba került, azt mondta: "nem igaz". Beiratkozott a 2. félévre hitelből, de az első félév vizsgái sem sikerültek mind. A diákhitel tartozás félelmetes ütemben kezd növekedni, holott most kezdte a tanulmányait.
Fel kell adnom a reményt, hogy vele valamikor is normális lehet a viszonyom, hiába is szeretném ezt naivan. Ott folytatja, ahol az anyja abbahagyta velem a civakodást.Minden csak a pénzkövetelésről szól nála. 2 havonta van csak tárgyalás, és azt érzem, hogy ez az ügy letaglóz. Talán ezt hívják depressziónak. Nem találom a helyem, nincs semmihez kedvem. Azt érzem, hogy amíg nem lesz vége a pernek, addig ez a magam alá kerülés, vagy depresszió, akadályoz mindenben.Nem tudok örülni addig semminek. Olyan, mintha az lenne a céljuk, hogy feladjam, elpatkoljak, utána örökölhet, és pezsgőt bonthat.
Kedves 67!
Lehetséges valóban, hogy nem ez az ügy volt a téma.Igazad van, hiszen nem tudhatom.Kikeresem azokat a feltételeket, hátha megpróbálom.Jelenlegi depressziós hangulatom ettől visszatart, és inkább egy orvost fogok felkeresni, hogy megéljem a következő tárgyalást.Megint csak pár órákat alszok éjszaka a stressz miatt.Ha bármi rossz ér, nem azonnal érzem, hanem pár nap múlva jönnek a stressz hatásai.Mondhatnám, hogy az utóbbi évek alatt ezt már megszoktam, de ezt nem lehet megszokni, csak számítani rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!