Ti hogyan viszonyulnátok gyereketekkel szemben azután, hogy az pénzt követelve beperelne titeket a bíróságon? Ti mit mondtok azokról az esetekről, amikor a pénz miatt bíróságra citálja a gyerek az apját, és harcol az apja ellen?
Először is az érdekelne, hogy hányan olvassák még a beírásokat?
Több fejlemény történt azóta. Többek között, hogy a már 20 éves nagylány a kérdésemre nem tudta megmondani a születésnapom időpontját. Tippelt, de az távol volt a valóságtól. Kiderült, hogy ezidáig mindig csak akkor küldött sms-ben szülinapi felköszöntést (nála ez volt a kapcsolattartás 15 éves kora óra), amikor az anyja mondta neki, hogy most küldjön. Ezért volt az ezek szerint, hogy 3 hetes késésben voltak ezek a felköszöntések.Bár a szülinapi tortát kicsinek találta legutóbb, de az pont a szülinapján volt a lakásuk előtt átadva (mert csak itt találkozhattam vele). Én egészen pontosan emlékszem annak a napnak a délutánjára és éjszakájára, ami úgy kezdődött, hogy elfolyt a magzatvíz. A két kicsi gyermekem életkorát sem tudta megtippelni, cirka + 4 évet tévedett náluk. Sajnálom, hogy így viselkedik velem. Amikor legutóbb váratlanul meglátott engem, akkor fintorogva elfordította a fejét. Láthatóan utál engem.
Sajnállak én is , bár az nem sokat segít. Sajnos amíg a lányod nem nő fel lelkileg (független érett személyiséggé) ez nem fog megváltozni szerintem. Az pedig, hogy mikor lesz... hát az előzmények alapján csak akkor ha valami nagy változás áll be az életében. Szóval nem Rajtad múlik. A labda az ő térfelén pattog.
Vigyázz magadra, még kellhetsz ám az unoká(i)dnak, fel a fejjel!
Ne sajnáltasd már magad ennyire, a te hibád is, hogy ennyire utál. Olyan NEM létezik, hogy egy normális, szeretetteljes apát megutáljon a gyereket ennyire, ha az nem adott rá okot.
Lehet, hogy most már mártírkodsz, meg az anyára kened, de ahogy te beszélsz a kislányodról, ne haragudj, de nagyon gusztustalan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!