Szoktatok fizetni a párotok/házastársatok bank/hitelkártyájával? El szokták fogadni vagy belekötnek?
én is pénztáros vagyok, és nem fogadhatjuk el. volt már rendőrségi ügy is belőle, mert a kedves "asszonyka" a férje kártyáját használta de közben már váló félben voltak, és megromlott a viszonyuk, ebből feljelentés lett stb.stb.
szóval nekünk kötelességünk "belekötni", jogos vagy nem ez a szabály!
Én megértem hogy ez a szabály,és igaza van annak aki nem fogadja el!
Csak akkor borzalmasan meglepett,és eszembe sem jutott hogy probléma lehet belőle,mert másfél hónap alatt most tűnt fel először valakinek!
17-es vagyok!!!
Szeretném megkérdezni a nagyérdeműt,hogy mi volt az az oltári borzalmas dolog a válaszomban,aminek köszönhetően 20%-ban hasznos a válaszom!Tényleg őszintén érdekel.Ugyanis semmi mást nem tettem,csak a kérdező által feltett kérdésre válaszoltam,teljesen normálisan!
Ilyenkor mindig elgondolkozom azon,hogy mi a jó büdös f@szért gyakorizom egyáltalán?!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!