Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok fizetni a párotok/há...

Szoktatok fizetni a párotok/házastársatok bank/hitelkártyájával? El szokták fogadni vagy belekötnek?

Figyelt kérdés

2012. nov. 5. 17:51
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%

én is pénztáros vagyok, és nem fogadhatjuk el. volt már rendőrségi ügy is belőle, mert a kedves "asszonyka" a férje kártyáját használta de közben már váló félben voltak, és megromlott a viszonyuk, ebből feljelentés lett stb.stb.

szóval nekünk kötelességünk "belekötni", jogos vagy nem ez a szabály!

2012. nov. 7. 14:08
 52/55 A kérdező kommentje:

Én megértem hogy ez a szabály,és igaza van annak aki nem fogadja el!

Csak akkor borzalmasan meglepett,és eszembe sem jutott hogy probléma lehet belőle,mert másfél hónap alatt most tűnt fel először valakinek!

2012. nov. 7. 16:44
 53/55 anonim ***** válasza:
69%
"mert másfél hónap alatt most tűnt fel először valakinek!" - párszáz éves történelmi tapasztalat motiválta reakció errefele. Kb azóta szokjuk, hogy a nyilt lázadásra mi magyarok mindig rászúrunk, tehát marad a passzív rezisztencia, hogy a szabályt hozók hozzák a szabályaikat, az elvárók az elvárásaikat, mi meg a végsőkig teszünk rájuk magasról... azok is, akiknek a betartás lenne a dolga, és azok is, akiknek a betartatás. Ez a mentalítás az elmúlt évszázadokban valszeg annyira belénk ívódott, hogy már nyugodtan vehetjük a "magyar néplélek" alapvető sajátosságának... már hogy igényeljük egyfelől a szabályok létét is, meg a kiskapuk létét is, megy a keménykedés, hogy "RENDET!!!" egyfelől, másfelől ha születik egy szabály, a következő pillanattól ezrek törik az agyukat, hogy hogyan lehetne kikerülni ezt. Ilyenek vagyunk, no:)))
2012. nov. 7. 16:55
 54/55 A kérdező kommentje:
Ahhha.........:D
2012. nov. 7. 17:18
 55/55 anonim ***** válasza:

17-es vagyok!!!

Szeretném megkérdezni a nagyérdeműt,hogy mi volt az az oltári borzalmas dolog a válaszomban,aminek köszönhetően 20%-ban hasznos a válaszom!Tényleg őszintén érdekel.Ugyanis semmi mást nem tettem,csak a kérdező által feltett kérdésre válaszoltam,teljesen normálisan!

Ilyenkor mindig elgondolkozom azon,hogy mi a jó büdös f@szért gyakorizom egyáltalán?!...

2012. nov. 8. 18:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!