Szoktatok fizetni a párotok/házastársatok bank/hitelkártyájával? El szokták fogadni vagy belekötnek?
Engem ma kellemetlen meglepetés ért!:(
Másfél hónapja van hitelkártyánk a párom nevére,mivel csak neki adtak mert én gyesen vagyok. Sajnos hónap végére sokszor nincs már KP ezért kellett.
Eddig semmi gond nem volt akár hol fizettem vele! Azt nem tudom hogy nézték e a nevet,de nem szóltak. Ma meg pont abba a boltba kötött bele ma pénztáros,ahová napi szinten járok!
Ő nem fogadhatja el mert nem az én nevemen van. Szólt az üzletvezetőnek,és szerencsére már ismernek minket így elfogadta. De azt mondta máskor fizessek KP-val.
Most tiszta gyomoridegem van,mert pénz az nincs és holnap is menni kéne a boltba!:(
Soha nem kellett aláírnom a számlát,legalábbis a hitelkártyánál nem!
A bankkártyánál igen,de az a sajátom.
Akkor eddig miért fogadták el??? Másfél hónap alatt most tűnt fel hogy nem az én nevemen van,és ennél a pénztárosnál is fizettem már vele!!!
Milyen az a társkártya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!