Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok fizetni a párotok/há...

Szoktatok fizetni a párotok/házastársatok bank/hitelkártyájával? El szokták fogadni vagy belekötnek?

Figyelt kérdés

2012. nov. 5. 17:51
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
71%
eddig nem volt gond, oda-vissza szoktunk fizetni velük
2012. nov. 5. 17:58
 2/55 anonim ***** válasza:
71%
Mi is szoktunk fizetni egymáséval, hogyha furcsán néznek, esetleg szólnak, közlöm velük, hogy a férjemé. Nem csináltak még belőle problémát.
2012. nov. 5. 18:03
 3/55 anonim ***** válasza:
85%
Nem szoktam,és ha nálam próbálkoznak nem fogadom el.Egyrészről nem tudhatom,hogy tényleg házastársé-e,vagy lopta,másrészt okirat hamisítást követne el az aláírással,harmadrészt,mert ez a szabály,és az állásomba kerülne.
2012. nov. 5. 18:03
 4/55 anonim ***** válasza:
100%
Volt már, hogy fizettem vele, elfogadták, pontosabban meg sem nézték, milyen név van rajta, az aláírást sem ellenőrizték. Ha nem fogadták volna el, teljesen igazuk lett volna.
2012. nov. 5. 18:06
 5/55 A kérdező kommentje:

Engem ma kellemetlen meglepetés ért!:(

Másfél hónapja van hitelkártyánk a párom nevére,mivel csak neki adtak mert én gyesen vagyok. Sajnos hónap végére sokszor nincs már KP ezért kellett.

Eddig semmi gond nem volt akár hol fizettem vele! Azt nem tudom hogy nézték e a nevet,de nem szóltak. Ma meg pont abba a boltba kötött bele ma pénztáros,ahová napi szinten járok!

Ő nem fogadhatja el mert nem az én nevemen van. Szólt az üzletvezetőnek,és szerencsére már ismernek minket így elfogadta. De azt mondta máskor fizessek KP-val.

Most tiszta gyomoridegem van,mert pénz az nincs és holnap is menni kéne a boltba!:(

2012. nov. 5. 18:08
 6/55 Jégtánc ***** válasza:
83%
Hát én másik oldalt vagyok,nem fogadom el.Eleve nincs joga a másik félnek aláírni ha nem a nevére szól a kártya.Nem is lenne szabad elfogadni.Bár itthon minden lehetséges...
2012. nov. 5. 18:10
 7/55 A kérdező kommentje:

Soha nem kellett aláírnom a számlát,legalábbis a hitelkártyánál nem!

A bankkártyánál igen,de az a sajátom.

2012. nov. 5. 18:11
 8/55 Jégtánc ***** válasza:
77%
Teljesen jogosan nem fogadták el.Ezen nem is szabadna meglepődni.
2012. nov. 5. 18:11
 9/55 anonim ***** válasza:
100%
A holnapi gondodon nem segít, de kérjetek inkább társkártyát. Vagy vegyél ki automatából készpénzt.
2012. nov. 5. 18:12
 10/55 A kérdező kommentje:

Akkor eddig miért fogadták el??? Másfél hónap alatt most tűnt fel hogy nem az én nevemen van,és ennél a pénztárosnál is fizettem már vele!!!

Milyen az a társkártya?

2012. nov. 5. 18:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!