Ha a férjem felvett egy kocsira hitelt és nem fizette azt, rajtam is behajthatja a bank?
Figyelt kérdés
a férjem felvett egy új kocsira hitelt csak az a baj,hogy ezt másnak,a legnagyobb baj,hogy az illető ezt nem fizette és a bajok után ezt én mind 6 hónapos terhesen tudtam meg amikor anyósomékhoz mentek a behajtók.mivel az összeg nagy a válópert fontolgatom.mitévő legyek?2009. dec. 12. 14:35
1/5 anonim válasza:
Természetesen, hiszen házasok vagytok, minden közös, a tartozás is. Tudod, jóban-rosszban...
A jelenlegi hitelen a válás már nem segít, házasok voltatok, amikor felvette.
2/5 anonim válasza:
Igazából semmit nem tudsz tenni, rajtad is behajthatják, akár elválsz, akár nem.
3/5 anonim válasza:
Úgy tűnik,te is tudtál arról,hogy a férjed másnak vett fel hitelt.Akkor kellett volna a váláson gon dolkodnod és nem esned teherbe,ha nem értettél vele egyet!Most miért akarsz elválni?Te is és férjed is fizetheti a hitelt,akkor hol akarsz lakni,miből akarsz megélni egy pici babával?Közösen kellene valahogy átvésezlni ezt a dolgot,a baba érdekében.
4/5 anonim válasza:
Ha egyikötök a házasság fennállása alatt vett fel hitelt (mindegy, hogy te vagy a férjed), akkor mindkettötöktöl behajthatja a bank, akkor is ha idöközben elváltok/elváltatok. Ezért elválni azért kicsit furcsa ötlet.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.a harmadik válaszadónak üzenem tanuljon meg olvasni amikor kiderült az ügy már 6 hónapos terhes voltam.én sajnos már nagyon későn tudtam meg az ügyet.
2009. dec. 13. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!