Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy a bank kienged, mint adóstársat, ha a válásunkat kimondták?
Szia.
Először is fel kellene venned a kapcsolatot a bankkal , utánna pedig egy ügyvéddel( de gondolom ez már megtörtént) , szerintem ha nem tudtok egyezni, muszáj lesz bíroságra vinned az ügyet, mert hidd el az ilyen emberek mindenre képesek, és sok álmatlan éjszakát okoznak!
beszéltetek már erről egymással?
A bíróságon annak idején megbeszéltük,hogy 2 éve lesz,hogy engem kifizessen,de ez már letelt régen.Eladni nem engedi és a pénzem is a levegőben.Ráadásul az utóbbi időben többször volt felszólító levél,hogy nincsen fizetve a ház x nap,vagy bár lista,már valami factorinál volt az ügy.
Nem akarok az ő kicsinyes bosszúja miatt báros lenni.Neki már mindegy,ezt mondta,ő már az, egy másik hitel miatt...
Mi is ugyanebben a helyzetben vagyunk.
Nem sok mindent lehet tenni sajnos.
Örülj, hogy eddig még semmit nem fizettettek veled.
A vége nehogy az legyen, mint nálunk, hogy a volt feleséggel vett ház miatt most férjem fizetéséből vonják a hitelt letiltással, mivel a feleség nem dolgozik, így nincs miből vonni.
Az adóstárs is adós.
Igen,természetesen túl vagyunk már sok-sok beszélgetésen...
Bankos srác mondta,hogy írjak a bankhoz levelet és mellékeljem a válási papírokat.
De ez HIHETETLEN!
Azt is mondta,hogy kötelezni fogja exet a bank,hogy vigyen helyettem másik adóstársat,de ez is hülyeség,mert nem lesz senki,aki bevállalná ezt.
És most komolyan,ha viszem a válási papírokat,azonnal kienged a bank?
Szerintem itt van valami buktató...,vagy nem tudom.
Részletekbe nem ment a srác,azt mondta menjek be személyesen a bankba,de ezt csak jövő héten tudom megtenni,mert nem biztos,hogy a héten bejutok.Az a szerencsém,hogy gyeden vagyok.Viszont sajnos örököltem egy házat,erre is terhelhet a bank,ha jól tudom...annyira ideges vagyok és tanácstalan.
Szerintem se hagyd a dolgot, vidd bíróságra az ügyet! Már meg kellett volna kapnod a részed! Ne hagyd elúszni, mert akkor csak ez lesz a dologból.
Szerintem sem engedik el a válás miatt Neked az adósságot, mivel kettőtöké, ketten feleltek érte.
De járj a pénzed után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!