Vélemény? Írjatok többen.
Nos.Fiatal vagyok nagyok nagyon.2 éve fejezőtött be a kapcsolatom egy nálam 14 évvel öregebb paisval.2 és évig voltunk együtt,de gyakorlatilag csak az ágyban és titokban.2hetente találkoztunk több mint 2 évig.Aztán lebuktunk és jött a háború.Az ő anyja vádolt engem h mindent én találtam ki,az én anyám pedig föl akarta jelenteni kiskorú megrontásáért.A BIBI AZ VOLT H A PASI IS TAGADOTT MINDENT H LETT VNA VMI KÖZTÜNK.Mikor lecsillapodtak a kedélyek újra összejöttünk persze megint titkoban,aztán megint lebuktunk és egy újjabb háború.Ekkor már volt barátnője is.Mosolyszünet van azóta is de csak azért mert anyám megfenyegette h följelenti.ÉN PEDIG ÖSSZEJÖTTEM AZ Ő UNOKATESTVÉRÉVEL (akit én akartam már akkor is amikor vele voltam)most vele együtt vagyok 17hónapja boldogan eljegyezve :D
A párnak viszont szeptember 12-én lagzija lesz.Persze amiért párom unokatesója és itt lakik velem GONDOLOM mi is megleszünk hívva.A baj ott kezdődik h kételkedem jó ötlet-e elmenni?Ha elmegyek engem kikerget a lakodalomról az anyja,vagy a bnője...vagy egyeltalán ez olyan fura szitu.Vélemény?Mit tennétek?
Majdnem mindenki a kérdésre válaszolt, szerintem olvasd vissza "idegen" szemmel a kérdésedet is, és a válaszokat is. A válaszok azok alapján fogalmazódtak meg, amiket leírtál, így felesleges azzal dobálóznod, hogy nem ismerjük a teljes helyzetet. Persze hogy nem. De az látszik, hogy a gondolkodásod még a mai napig egy sértett gyereké. És nem, nem azért, mert megrontottak, hanem még mindig az fáj, hogy akkor a pasid letagadott és másodszor is csak titokban volt hajlandó d..ni veled. A nagybetűk mindenképpen azt jelzik, ez Téged még mindig bánt, feldühít. A leírtakból úgy tűnik, az unokatesóval is csak azért jöttél össze, hogy Neki bizonyíts, hogy a közelében lehess, hogy lásd őt, és ő is lásson Téged. Sértett gyerek vagy, azt állítod, hogy túl vagy rajta, de, ha túl lennél rajta akkor nem lenne benned ez a bizonyítási kényszer FELÉ, hanem nagy ívben leszarnád az egészet az esküvőjével együtt. Ha a párod ezt nem érti meg, ő is gyerekesen gondolkodik, egy normális felnőtt nem így teszi túl magát a történteken. A viselkedésed alapján a helyében bennem is élne a gyanú, hogy nem közömbös számodra a szitu, és ha nem is "szerelem", de düh és sértettség, bosszúvágy etc. munkál a háttérben. És ez még sosem szült jó vért, elhiheted. Az, hogy mások a családból ribinek tartanak, annak ellenére, hogy nyilván sejtik, hogy mi volt az igazság, az őket jellemzi, a helyedben pont nekik nem akarnék bizonyítani, mivel ők a pontos tények ismeretében gondolnak így Rád és gyanítom, a saját verziójukat terjesztik úton útfélen. Ez sem tesz éppen jót a jó hírednek, de, ha valóban túltennéd magad rajta, ez sem számítana, hiszen az ember a párjával él jó esetben és nem a tágabb famíliával, nagynénikkel és unokatesókkal. Ha viszont folyton arra figyelsz, hogy mások előtt bizonyítsd, hogy no lám, neked milyen klasz életed lett, mert eljegyeztek, hát nagyot koppanhatsz, ha netán lelép valamiért a mostani párod, mert akkor aztán tényleg megalázva fogod magad érezni és jogosan. Ha kis eszed lett volna, akkor messziről elkerülöd ezt a családot, bár akkor semmi nem lett volna a bosszú tervedből. Még mindig azt javaslom, ne menj el arra a lagzira, ha nem akarod, hogy szánakozzanak rajtad. Bizonyítani csak úgy tudnál, ha ténylegesen továbblépnél, de akkor sem ennek a csőcseléknek, hanem magadnak. Azzal, amit most csinálsz ugyan arra a szintre süllyeszted magad, ahol ők vannak. Hiába is nőttél fel, legalábbis az éveid számát tekintve.
Azok, akik - velem együtt - azt tanácsolják, hogy ne menj el, Neked akarnak jót, minden tiltakozásod ellenére.
új kommentelő vagyok, új és egyedi visitor.
1. ne menj el.
2. ostoba pitsa vagy
3. gyerek vagy
4. ribi vagy(nem vagy cigó? azok kezdik 13évesen, vagy korábban)
5. utálatos liba vagy aki tönkre akarja vágni a többi ember jópillanatait.
nos, összejönni annak az emberenek a rokonával aki téged "megrontott" és most kb nemsitom 16éve slehetsz, eljegyzésre készlni, stb, hát hajtá. nem vagy szőke amúgy? Azt érzem azért kell neked ez a mostani párod, hogy tleg megmutathassad a volt párodnak, h igenis levagy nélküle. Meg is írtad azért akarsz menni, hogy megmutassad. Kis bosszúálló. paraszt. Nem lehet, h azért lettél eljegyezve, h azt is megmutassad majd a volt fiúdnak, h te is házasodsz, ha ő is?
Az "új kommentelőnek": Először is nem cigó,hanem roma,másodszor nem csak a romák kezdik korán! Én 18 éves voltam mikor elveszítettem a szüzességemet (ja és roma vagyok),ellentétben nem egy magyar lányt ismerek,aki 12 évesen több kukit látott és fogott,mint barbi babát! Szóval nem kell általánosítani.
A kérdezőnek pedig az lenne a válaszom,hogy dönts úgy, ahogy Te és a párod a legjobbnak látjátok! Ha már nincsenek gondok a családok között,akkor mire lenne jó,hogy bujkálj? Ha meg esetleg nem is esne jól a házasulandó párnak,hogy ott vagy,attól függetlenül a párodnak tuti örülnek. Íme az egyensúly! :) Meg amúgy sem lógnál a boldog pár s@eggébe... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!