A 19-20 éves korosztály mennyit találkozik a nagymamával? Minnél többen írjatok!
Használd ki az időt,amíg veletek van a nagymamád...Saját tapasztalatból mondom!
Kb. kétnaponta 1-2 órára akár a barátoddal közösen is meg tudjátok látogatni!
Én már szinte semennyit, max ha karácsonykor anyámék lerángatnak...
Megbuggyantak öregkorukra, nagyanyám is (csak az egyik, a másik jófej, de vele is ritkán találkozom), meg dédnagyszüleim is... Nekem ilyen embereknek nem kell a társasága.
19L
Minden vasárnap ott ebédelünk, én hét közben ritkán megyek, de apukám átmegy 2-3 szor. kb. kétnaponta beszélünk telefonon. Nálam is zokon veszi hogy régóta nem alszom ott de ez van , attól még szeretem. Párommal is van hogy beugrunk, csak a mama korán fekszik le, így 8 után már nem megyünk.
23N
Mindennap. Délben nála ebédelek még dolgok ő vigyáz a kutyusomra igy este is megyek a kutyusért. Nagyon szeretem
fiatalos nagyszájú vagány nő!
Barátommal ez nem megoldható mivel messze vagyunk egymástól.
Azért se szívesen megyek mert mindig engem "fikáznak" én ezt nem szeretem hallgatni... meg a mama olyanokat mond a barátomról mikor nem is ismeri... anyuék nagyon szeretik mert rendes fiú.
Sokat veszekednek papával és erre se vagyok kíváncsi itthon is van elég gond..
Én minden nap, mert velünk lakik. :)
Ez nagyon jó, mert legalább öreg korában segíthetünk neki, ezáltal kicsit viszonozzuk amit ő tett értünk.
ma 12:34
Szerintem Te szégyelld magad!
Ha ők nem lennének, nem lennél Te sem.
Büszke lehetsz magadra!
Majd ha nem lesznek rájössz!
Neked hogy fog esni ugyanez öreg korodban??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!