A 19-20 éves korosztály mennyit találkozik a nagymamával? Minnél többen írjatok!
Én meg de szeretnék néha nagyizni! Csak éppen az egyik 6 éves koromban meghalt, a másik meg csak a szomszédról beszél, ha ott vagyok nála.
Mindig irigyeltem azokat, akiknek szerető nagyijuk van!
hát már egyik sem él sajnos:(..
és igen az én nagymamám is nagyon messze élt (ő Győrben és meg Pesten), és igen ő is folyton azt mondta h milyen rosszak vagyunk és nem segítünk édesanyánknak, és így meg úgy, és valóban néha nagyon az agyamra ment már.. fél éve hagyott itt minket.. és most azt kívánom bár ittlenne és valamiért beszólogatna vagy akármi.. hiányzik nagyon, pedig ritkán láttam mert messze élt, csak nyaranta meg néha ünnepekkor..most igyekszem minél többet látni nagypapám, ő is már 91 éves, az utolsó élő nagyszülőm..:'(
Igaz én kicsit fiatalabb vagyok, de távol vagyok az igazi otthonomtól suli végett(mondjuk most itthon, suli időben 120km-re innen)
Mivel csak két hetente tudok hazajárni(sajnos:S) ezért azt mindig a szüleimmel, nagyszüleimmel töltöm.Hazajövök pénteken a Barátommal, aztán vagy ott alszunk mamimnál, vagy itthon, de napközben pedig segítünk neki, illetve a szüleimnek, van mikor külön. én itt, ő ott.. muszáj megoldani, kihasználom, míg velük lehetek, mert a papámat karácsonykor veszítettem el :(
16/L
Egyik nagymamámhoz kéthetente egyszer megyek, + nyáron ott töltök egy hetet.
A másik nagymamámnál nyáron 3-4 hetet vagyok, évközben viszont csak ünnepekkor, és szülinapokkor találkozunk.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!