Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vélemény? Írjatok többen.

Vélemény? Írjatok többen.

Figyelt kérdés

Nos.Fiatal vagyok nagyok nagyon.2 éve fejezőtött be a kapcsolatom egy nálam 14 évvel öregebb paisval.2 és évig voltunk együtt,de gyakorlatilag csak az ágyban és titokban.2hetente találkoztunk több mint 2 évig.Aztán lebuktunk és jött a háború.Az ő anyja vádolt engem h mindent én találtam ki,az én anyám pedig föl akarta jelenteni kiskorú megrontásáért.A BIBI AZ VOLT H A PASI IS TAGADOTT MINDENT H LETT VNA VMI KÖZTÜNK.Mikor lecsillapodtak a kedélyek újra összejöttünk persze megint titkoban,aztán megint lebuktunk és egy újjabb háború.Ekkor már volt barátnője is.Mosolyszünet van azóta is de csak azért mert anyám megfenyegette h följelenti.ÉN PEDIG ÖSSZEJÖTTEM AZ Ő UNOKATESTVÉRÉVEL (akit én akartam már akkor is amikor vele voltam)most vele együtt vagyok 17hónapja boldogan eljegyezve :D

A párnak viszont szeptember 12-én lagzija lesz.Persze amiért párom unokatesója és itt lakik velem GONDOLOM mi is megleszünk hívva.A baj ott kezdődik h kételkedem jó ötlet-e elmenni?Ha elmegyek engem kikerget a lakodalomról az anyja,vagy a bnője...vagy egyeltalán ez olyan fura szitu.Vélemény?Mit tennétek?

2009. aug. 11. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 Sexylady ***** válasza:
100%
Basszus számoljunk már... ha ez az eset 2 éve volt, és nem töltöttedmég be a 14-et, akk legjobb esetben is még csak 13 éves voltál, azaz most 15 körül lehetsz... hogy a rákba jársz te jegyben akárkivel is? Am sztem ne menj el... Pofátlanság lenne... Egy kerti partyra még oké, de esküvőre nem kéne
2009. aug. 11. 11:34
 32/74 A kérdező kommentje:
így van "egy pedofil" és nem neki akarok az esküvőjére menni hanem azt megmutatni neki h tönkretett de talpra tudtam állni az unoktatesója mellett...az anyjával viszont az a baj h ő régen is azt mondta h én másztam a fiára (13,5 évesen az ő akkor 27éves fiára)tehát ő meg a fiának él-hal ő a mindene azért balhézott régen úgy velem.ahogy idősödtem viszont már normálisabb
2009. aug. 11. 11:36
 33/74 A kérdező kommentje:

úgy írtam h 2 éve fejeződött be!!!de 2és fél évig tartott :) tehát az már 4és fél év :)

most pegig együtt vagyok 17hónapja a párommal.

persze ezek nem pontos adatok hanem nagyjából annyi.én 18leszek hamarosan.

2009. aug. 11. 11:39
 34/74 Sexylady ***** válasza:
100%
jaaa így okés... azt hittem, h 13 és fél éves korodban buktatok le, h már két éve viszonyotok van, és a két éve szakítottatok, és azon belül tizennemtomhány hónapja van pasid...
2009. aug. 11. 11:42
 35/74 A kérdező kommentje:

nemnem :D így már legalább érted.

ezért írtam h itt sokan csak engem szidnak és h ezek csak betűk mert így sem tudjátok a teljes storyt csak egy részletet.tehát ha elmennék az esküvőre ott nem csak én érezném emiatt kellemetlenül magam hanem a pasi is.

2009. aug. 11. 11:45
 36/74 anonim ***** válasza:
87%

De ha a pasi bunkó, attól neked még nem kötelező elmenni a lagziba. Neked pedig nem KELL menned. Ha a párod nem érti meg, hogy te hülyén éreznéd magad, hogy a megrontód (már bocs, de így hívják) lagzijába kell menned, akkor elég tapintatlan alak lehet ő is. Ez egy lezárt történet, és pont ezért nem kellene egy ilyen alkalommal erre sem őt, sem senki mást emlékeztetni. Neked sem lesz annyira jó szerintem, mert végig kell nézned, ahogy azt a másik nőt ölelgeti stb.

Mindketten kellemetlenül éreznétek magatokat, te magad is írod. Akkor nem lehetne mégis tapintatosan távolmaradni? Kell ez neked? Azt, hogy talpra tudtál állni, pontosan azzal mutatnád meg, hogy nem mész el. Ez azt jelezné neki, hogy ő már egyáltalán nem fontos neked, nem futsz már utána. A párod pedig döntsön, hogy az unokatestvére lagzija fontosabb-e neki, mint az, hogy te szarul éreznéd ott magad.

2009. aug. 11. 11:54
 37/74 A kérdező kommentje:
szarul érzeném magam de nem azért mert mást ölelget vagy mást vesz el...ezen túl vagyok..a párom pont azért aakrja h elmenjek mert ő nem "bunkó alak"hanem szerinte azt h túl vagyok rajta az mutatná ha elmemmék és szerintem is mi így fordítva gondolkozunk.ha nem mennék el az nálunk azt jelenti h be vagyok szarva tőle/tőlük és nem vagyok túl ezen az egészen
2009. aug. 11. 11:58
 38/74 A kérdező kommentje:
nehét szitu az biztos... :S majd lesz vhogy
2009. aug. 11. 12:00
 39/74 anonim ***** válasza:
92%
Fordítva gondolkodunk, valóban. :) De ha én szarul érezném magam egy esküvőn (mindegy, milyen okokból), és ezt már előre tudom, akkor nem mennék. Nem vagyok mazochista. Illetve ez kicsit azt is jelenti, hogy nem vagy mégsem olyan nagyon túl rajta. Ne haragudj, hogy ilyeneket írok, sajnos elég jól tudom, hogy milyen nyomot hagy az emberben egy ilyen dolog. Nekem is volt hasonló élményem, bár nem ugyanez a történet. Azt javasolnám neked, hogy TE döntsd el, hogy mit akarsz. Vagy akkor kössetek kompromisszumot a pároddal: elmentek, de ha nem érzed jól magad, akkor eljöttök. Bár azzal csak azt bizonyítod be, hogy nem vagy túl rajta... Tényleg nincs jobb ötletem annál, mint udvariasan visszautasítani a meghívást. Nekik nem kell bizonyítanod, hogy túlvagy rajta. Elég, ha te és a párod tudjátok. Vagy fontosabb, hogy mit hisz a külvilág?
2009. aug. 11. 12:03
 40/74 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nyugodtan menj el. Párod szeretné, jól esne neki. Titokban talán azt gondolja epekedsz még utána, és ha látná hogy nem érdekel ő is megnyugodna.
2009. aug. 11. 12:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!