Vélemény? Írjatok többen.
Nos.Fiatal vagyok nagyok nagyon.2 éve fejezőtött be a kapcsolatom egy nálam 14 évvel öregebb paisval.2 és évig voltunk együtt,de gyakorlatilag csak az ágyban és titokban.2hetente találkoztunk több mint 2 évig.Aztán lebuktunk és jött a háború.Az ő anyja vádolt engem h mindent én találtam ki,az én anyám pedig föl akarta jelenteni kiskorú megrontásáért.A BIBI AZ VOLT H A PASI IS TAGADOTT MINDENT H LETT VNA VMI KÖZTÜNK.Mikor lecsillapodtak a kedélyek újra összejöttünk persze megint titkoban,aztán megint lebuktunk és egy újjabb háború.Ekkor már volt barátnője is.Mosolyszünet van azóta is de csak azért mert anyám megfenyegette h följelenti.ÉN PEDIG ÖSSZEJÖTTEM AZ Ő UNOKATESTVÉRÉVEL (akit én akartam már akkor is amikor vele voltam)most vele együtt vagyok 17hónapja boldogan eljegyezve :D
A párnak viszont szeptember 12-én lagzija lesz.Persze amiért párom unokatesója és itt lakik velem GONDOLOM mi is megleszünk hívva.A baj ott kezdődik h kételkedem jó ötlet-e elmenni?Ha elmegyek engem kikerget a lakodalomról az anyja,vagy a bnője...vagy egyeltalán ez olyan fura szitu.Vélemény?Mit tennétek?
úgy írtam h 2 éve fejeződött be!!!de 2és fél évig tartott :) tehát az már 4és fél év :)
most pegig együtt vagyok 17hónapja a párommal.
persze ezek nem pontos adatok hanem nagyjából annyi.én 18leszek hamarosan.
nemnem :D így már legalább érted.
ezért írtam h itt sokan csak engem szidnak és h ezek csak betűk mert így sem tudjátok a teljes storyt csak egy részletet.tehát ha elmennék az esküvőre ott nem csak én érezném emiatt kellemetlenül magam hanem a pasi is.
De ha a pasi bunkó, attól neked még nem kötelező elmenni a lagziba. Neked pedig nem KELL menned. Ha a párod nem érti meg, hogy te hülyén éreznéd magad, hogy a megrontód (már bocs, de így hívják) lagzijába kell menned, akkor elég tapintatlan alak lehet ő is. Ez egy lezárt történet, és pont ezért nem kellene egy ilyen alkalommal erre sem őt, sem senki mást emlékeztetni. Neked sem lesz annyira jó szerintem, mert végig kell nézned, ahogy azt a másik nőt ölelgeti stb.
Mindketten kellemetlenül éreznétek magatokat, te magad is írod. Akkor nem lehetne mégis tapintatosan távolmaradni? Kell ez neked? Azt, hogy talpra tudtál állni, pontosan azzal mutatnád meg, hogy nem mész el. Ez azt jelezné neki, hogy ő már egyáltalán nem fontos neked, nem futsz már utána. A párod pedig döntsön, hogy az unokatestvére lagzija fontosabb-e neki, mint az, hogy te szarul éreznéd ott magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!