A vendég fizessen, ez nem felháborító? Írjatok minnél többen
Többször volt már olyan h barátom barátjai meghívtak minket. És ha bármit vettek piát chipset mindig benyújtották a számlát, ezt teljes mértékben felháborítónak tartom ti nem?
Ha én hívok vendégeket én is készülök nasival sütivel rendes kajával piával mégse dugom oda az orruk alá a számlát h akkor a hús 1500 ft volt amiből nektek x ft kell fizetni a pia 5000 amiből a ti részetek ez annyira szánalmas nem?
tedd azt amit az első válaszoló irt :)
vagy rendezz egy kis bulit,és ha amjd oda jönnek először küld le a boltba maguknak rágcsáért meg opiáért. mindneki azt eszi,issza amit vitt :)
De nekem eszembe nem jutna benyújtani a számlát...
Ha meghívok őket akkor vállalom hogy vendégül látom őket, és szerintem ez a normális... nem az hogy úgy kezdődik a buli h akkor mindenki fizessen...
Szia!
Igazad van ez felháborító. Lehet, hogy nem is mennék hozzájuk többet. Gongolom te is viszel vendésgésbe mindfélét(italt, chipset) meg ugye ők is készülnek aztán benyújtják a számlát...pff
Nos ez nálunk úgy működik, hogy mindig viszünk "ajándékba" piát, vagy valami rágcsás történetet... vagy megbeszéljük, hogy a kaját a házigazda állja, mi meg a piát... mikor hogy áll az aktuális házigazda anyagilag. Ez egy normális, járható út, aztán persze van olyan, hogy teljeskörűen vendégül látjuk egymást :)
de ez a kötelező számlabenyújtás gusztustalan, mi sem dobjuk ki azt a barátunkat, aki nem hozott semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!